Liverpool live: Eerste tv-beelden 2e halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Grappig, de mannen hebben precies stiekem een dresscode afgesproken :)

 2. MM. schreef:

  Belgie heeft zo’n lekker vrolijk en aanstekelijk nummer en dan ga je al je “kansen” vergooien met deze kleding.. Die broek is toch hopeloos…. Trek een mooie roze pantalon aan, dat is genoeg. Dit is (in mijn ogen lieve mensen) way toooo much!

  • Richard schreef:

   Zelfde modeontwerper als die in 2019 voor kleuring van België zorgde. Dat reddingsvest toen.
   Ziet er niet elegant uit. Zingt wel goed en hoop gewoon dat België doorgaat

   • Zuiderbuur schreef:

    Inderdaad, ook hier Walter Van Beirendonck aan zet. En zo zit Gustaph in elkaar. Eerlijk gezegd: denk dat velen – mezelf incluis – het nog extravaganter hadden verwacht na de flamingovest in Eurosong. We zijn dus toch een beetje opgelucht.

  • Beer schreef:

   Smaken verschillen – ik vind de broek het enige goede aan de outfit.

   Het is wat het is. Gaat de pret niet drukken – blijft een duidelijke finalist.

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind de optredens van Armenië en Estland erg mooi. Het ziet er prachtig uit.

 4. Rich schreef:

  Hij loopt een beetje of er legoblokjes op het podium liggen en hij geen schoenen aan heeft. Daarentegen Armenië dat komt wel binnen zeg .

 5. Tom schreef:

  Het gaat hem niet worden met België dit jaar, way over de top.

  • Wim1970 schreef:

   Ik mag toch hopen dat de jury dit links laat liggen.

   • Zuiderbuur schreef:

    Waarom moeten de jury’s dit links laten liggen? Akkoord, het kan jouw smaak niet zijn. Alhoewel, je bent een leeftijdsgenoot van mij, dus enige 90-s nostalgie zou wel kunnen :). In tegenstelling tot vele anderen schuwt Gustaph met alles live geen enkel risico. En hij en zijn backings doen dat geweldig goed.

    Indien ik als muzikant of zanger een jurylid zou zijn en ik moet kiezen tussen een TikTokzanger die met moeite toon kan houden of een vakman die het beroep van zanger alle eer aandoet, dan zou ik toch wel uit beroepsernst weten wat te kiezen.

 6. Max Mark schreef:

  België gaat gewoon naar de finale. Heel aanstekelijk en overtuigend.

  Wat is Estland prachtig zeg. Kruipt direct onder je huid. Wat een stem heeft die vrouw!!

  • Jellybean schreef:

   Estland is prachtig en Alika is één van de beste zangeressen van deze editie. Deze hoort zeker in de finale thuis of het nu je smaak is of niet. Maar die verdomde televote hè. Heel jammer dat ik niet mag stemmen op donderdag anders had ik er heel wat stemmen voor over gehad.
   En zeker ook voor onze zuiderburen. Doen we dat gewoon maar in de finale:)

   • Max Mark schreef:

    Ja, vind ik ook. Geweldige zangeres. Dat moet de televoter toch gaan belonen, zou je denken? Hopelijk idd Estland en België in de finale. Dan kunnen we de telefoon gaan pakken haha.

 7. riccardo schreef:

  Armenië springt er hier uit voor mij. Brunette zit er al lekker in. Het is een klein stukje en we kennen het nummer dus ben benieuwd naar hoe de rest is ingevuld.
  Volgens mij las ik dat er voor Gustaph nog een ander jasje komt. Ik snap dans bij dit nummer maar de acrobatische toeren van deze ene danseres zou ik op een andere manier gedaan hebben. Wie weet spectaculaire close ups op beeld straks. Tuurlijk gaat België door!

  • Jellybean schreef:

   Eens met die danseres, leidt te veel af qua bewegingen en outfit en heeft geen enkele meerwaarde. Maar komt goed met België!

  • riccardo schreef:

   Het is een mooi dans mens, whatever, Inez.