Lord Of The Lost covert ‘Burning Daylight’

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Eric schreef:

  Zo zie je maar het liedje wordt gecoverd door een zanger met wel een goede stem ( apart en uniek in zijn soort )

  • Johan schreef:

   Je bedoelt dat je zelf geen goede stem hebt. Niet erg, hoor. Gelukkig hebben we Mia en Dion die morgenavond hun best zullen doen, en dan kunnen we hun optreden pas beoordelen. Anders kunnen we volgend jaar ook de punten wel verdelen na de preparties.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Toch geef ik Eric wel gelijk. Die stem van die Duitser heeft persoonlijkheid en hij zingt het zonder te zwabberen. Zo’n stem heeft geen onzichtbaar koor nodig om de vocalen dikker te maken.. Dus mijn oordeel tot nu toe komt op hetzelfde neer. En morgen zullen we idd horen hoe Mia en Dion het ervan af brengen. Hopelijk goed.