Sep en Jasmijn winnen nationale finale Junior Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. René schreef:

  Lijkt me kat in het bakkie voor ‘Holding on to you’. Ik vind het serieus en goed liedje en denk dat dit internationaal kan gaan scoren

 2. J. schreef:

  Holding on to you!

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Het knappe van Nederland in het junior is dat er vaak liedjes worden gemaakt die binnen één minuut pakken. Dat is ook het geheim achter goede televotingscores.
  En wat betreft mijn voorkeur: ja, “holding on to you”. Dat zou met de juiste uitvoerders en rake aanpassingen zelfs een goedscorende inzending binnen het volwassen festival kunnen zijn.

 4. Ria NL schreef:

  Ik hoop ook op Holding on to you

 5. Maarten Kamp schreef:

  Ik kan mij niet herinneren dat Nederland ooit goed heeft gescoord bij televoting. Hebben ze het trouwens weer ingevoerd? Ik weet dat het namelijk op geef moment is gestopt en toen online voting werd en dat er dus niet meer per land werd gestemd en hierdoor eigenlijk dat verpest is na mijn mening. Misschien zijn ze weer terug gegaan. Voor mij als volwassenen is het niet meer leuk.

  • robbert-rotterdam schreef:

   In het junior scoort Nederland meer dan eens goed bij het publiek. Geen televoting maar online voting inderdaad. Maar het ging er bij om dat Nederland over het algemeen in het junior goed scoort bij de kijkers..

 6. Esmee schreef:

  Holding on to you is wel het leukste. De andere liedjes zijn van een soort waarvan ik er al -tig op het Junior Songfestival heb gehoord.

 7. Starkoo schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=Wxs5_E2WUOc Zoals ik al eerder zei Holding on to you is de beste optie, wat een zuivere uit halen Jasmijn. Zou bijna zeggen stuur het naar het grote festival en Joy naar het Juniorsongfestival.

  Snap ook niet waarom met het grote songfestival in Nederland de nationale finale niet terug komt, dan hebben we me elkaar weer een keuze!

  Denk ook dat de liedjes schrijvers voor het JSF ook geschikt zijn voor de nationale inzending…

 8. Han schreef:

  Magic is voor mij de echte uitschieter. De andere drie zijn van een middelmaat die blijkbaar horen bij nationale finales. Blij dat we dat niet meer hebben bij het ESF.

 9. robbert-rotterdam schreef:

  ‘Magic’ is degelijk, zit goed in elkaar en is idd niet 13 in een dozijn. Maar jesf en esf is ook een competitie en daar ga je heen om te winnen. ‘Holding on to you’ ligt prima in het gehoor, komt snel binnen en is aanstekelijk. . Dat moet je ook hebben in een competitie waar televoters het voor de helft voor het zeggen hebben.
  We gaan erheen om te winnen-middelmaat of niet- niet om een statement te maken, toch?
  En blij dat we dat niet meer hebben in het ESF? Hangt ervan af wie in de commissie zitten en welke criteria de doorslag geven.

  • Han schreef:

   Wie heeft het nou over statement? Het is allemaal middelmaat. En het is een kwestie van smaak wat je dan beter vindt. Eerlijk gezegd viel het live optreden van Magic me wat tegen, maar ik blijf het het beste liedje vinden. Holdong on to you is best aardig en werd goed gezongen dus als kinderen dat leuk vinden dan zal dat voor dit festival wel ok zijn. Maar ik hoef het na vandaag niet meer te horen.

 10. Sake schreef:

  Holding On To You. 100%

 11. Tippy2 schreef:

  Holding on to you!

 12. P. schreef:

  Holding on to you, het is al de 3e x dat Robert Dorn het winnende liedje schrijft, zou hij ook wat hebben ingestuurd voor het grotere Eurovisie?

 13. Wilco schreef:

  hallo
  ík heb niet op jullie gestemt
  ik heb wel. Op. Flarre gestemt paar keer
  Groetjes van wilco

 14. RiaNL schreef:

  Blij met de keuze. Ik vond dit al meteen het leukste liedje.

 15. robbert-rotterdam schreef:

  +1
  En ik verwacht een erg hoge notering in november

 16. Esmee schreef:

  Ja het was leuk en de act ook.

 17. dirck schreef:

  vreselijk wat een troep……en dan die dansende stuiter ballen er omheen…..wat een nep gedoe echt treuriog

 18. riccardo schreef:

  Verrassend leuk! Met een betere act hoog, hoger, hoogst?

 19. Sake schreef:

  Kanshebber!!!

 20. Jellybean schreef:

  Wat een leuk, catchy lied met een lekkere beat! De melodie blijft gelijk hangen en dat is wel zo belangrijk.
  Zang is goed en ze hebben een zekere chemie met elkaar. Ik zou zeggen een hoge notering moet er in zitten maar dat dacht ik met Luna vorig jaar ook. Dan moet het dit jaar maar gaan gebeuren:)

 21. GerardMartin schreef:

  Leuk voor die kinders maar niet zo mijn ding….

 22. Dick schreef:

  Heb het nummer nu een paar keer gehoord en moet eerlijk zeggen dit overstijgt het doorsnee JESF niveau en zou ook niet misstaan op het ESF. De twee hebben ook een klik op het podium. Is het JESF hier en daar geforceerd met al die stuiterende kids: tuurlijk,maar ik word van Holding best vrolijk en denk dat het onder de online stemmers dit best gaat scoren. Samengevat: prima keuze!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Veel mensen uit het buitenland die reactievideo’s plaatsen, zijn erg enthousiast over de Nederlandse jesf bijdrage, en vragen zixh af waarom in het volwassenfestival door Nederland nooit zoiets dergelijks wordt ingezonden.

 23. Ralph Thommassen schreef:

  Dit heeft zeker winnaarspotentie! Met enige aanpassing en volwassen stemmen/artiesten zou dit zelfs op het grote Songfestival erg goed kunnen scoren denk ik :D