Douze Points 2024 [30]: Noorwegen

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

  1. Br@m schreef:

    Eerlijk gezegd had ik Keiino wel een 2e ESF start gegund maar Gate vind ik ook een prima keuze. Moest eerst wel een beetje wennen aan het schreeuwerige laatste gedeelte van Ulveham maar alles went dus dat ook. Dit gaat met het grootste gemak naar de finale en het zou me niks verbazen als het daar in de top 10 zou eindigen. Nr. 12 in mijn top 37.

  2. Ria NL schreef:

    Ik vind deze inzending van Noorwegen helemaal geweldig en was erg blij dat zij de Noorse finale wonnen. Ik geloof ook zeker in een finaleplaats en een mooie einduitslag.

  3. Zuiderbuur schreef:

    Toch wel een nummer waaraan de oren moeten wennen. Nog altijd niet echt een van mijn favorieten, maar zeker finalewaardig en kan met een geweldige staging verrassen.

  4. Richard schreef:

    Ik heb hier niets mee. Veel geschreeuw weinig wol

  5. Jellybean schreef:

    Ik heb een brede muzieksmaak maar met dit symfonische metal/folkrock genre heb ik niets.
    Zang en sfeer is daarentegen heel goed en aangezien er vele liefhebbers voor zijn gaat deze bijdrage wel een verdienstelijke plek opleveren in de finale.

  6. Han schreef:

    Mooi dat ze in hun eigen taal en stijl zingen maar ik hou er niet zo van. Al moet ik toegeven dat ik heel blij was dat Keiino niet weer won met hun goedkope en afgezaagde riedeltjes. Dit is dan tenminste nog origineel.

  7. riccardo schreef:

    Waar ik bij de een de folkloristische inslag erg aanstekelijk vind haak ik er in dit geval juist weer op af. Het is er wel een waarvan ik denk dat het een visueel spektakel stukje zou kunnen zijn. Gaat zich met gemak kwalificeren en het ook in de finale redelijk goed doen. Stevige rock of metal op z’n tijd kan lekker zijn, met deze heb ik dat zelf eigenlijk niet.

  8. Ricooric schreef:

    Een van de beste inzendingen dit jaar. Mijn 2de plek achter Kroatië.

  9. Nordman schreef:

    Ik heb niet veel met het gejank van de zangeres. Ik vind de coupletten beter dan het zeurderige refrein. Ik denk ook niet dat dit heel hoog gaat eindigen.

  10. Tippy2 schreef:

    Ze hadden Keiino moeten sturen. Hier heb ik niet veel mee. Ze zetten wel een mooie sfeer neer, maar het is mij teveel geschreeuw. Hoeft voor mij niet naar de finale.

  11. Hans schreef:

    Heb hier helemaal niets mee.. een schreeuwende witch op een verhoogd podium, nee kan er niet naar luisteren. Heeft voor mij een zeer groot irritatie gehalte. Next please.

  12. Olaf schreef:

    Ik ben deze inzending meer en meer gaan waarderen. De refreinen doen wel wat pijn aan je oren , maar de sfeer, muziek en de algehele authientieke indruk van het nummer compenseren dat ruimschoots. Randje Top 10 bij mij nu, een geheide qualifier en vanwege het unieke karakter in het deelnemersveld van dit jaar zie ik dit in de finale ook goed doen.

  13. Maarten schreef:

    Noorwegen zal dit jaar vast wel weer de finale halen. Komt denk ik alleen niet in de top 10. Volgens mij is dit wel een beter zangeres dan vorig jaar. Het maakt niet altijd uit of iemand nu vals of niet vals zingt. Het valt namelijk niet altijd even goed op.

  14. John Kreukniet schreef:

    Geweldig. Top 10 for sure

  15. J. schreef:

    Ik heb hier helemaal niks mee, verwacht ook geen top 10 notering voor Noorwegen

  16. Bandido schreef:

    Hele mooie bijdrage en ook leuk dat we weer eens Noors horen. Ik vind het lastig te voorspellen hoe dit het gaat doen, maar persoonlijk zou het me niet verbazen als ze in de top tien eindigen. Het is hoe dan ook iets dat opvalt.

    Ik was trouwens blij dat Keiino niet won met hun Sesamstraat liedje. Dit was voor mij wel een duidelijke winnaar.

  17. EdMol schreef:

    Mijn nummer 3 van dit jaar !

  18. robbert-rotterdam schreef:

    Ik vind dit een van de beste nummers dit jaar. Mooie sfeer ook. En de durf om iets te sturen wat we NIET al 100 keer gehoord en gezien hebben (good evening Cyprus, Malta, Luxemburg, Georgia, Austria, etc) :)))

  19. Dick schreef:

    Op de een of andere manier doet dit me denken aan within temptation maar op een verkeerde manier, het is het niet. Het zal de finale wel halen en ergens in de middenmoot eindigen denk ik. Het is geen nummer wat ik nog eens zou luisteren.

  20. p schreef:

    Neen, hier heb ik helemaal niets mee.

  21. Bloem schreef:

    Ook ik heb hier helemaal niets mee. Ik vind dit te hysterisch, teveel geschreeuw. Denk wel dat het de finale gaat halen, maar zal daarna ergens in het midden blijven steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *