Douze Points 2024 [32]: Zweden

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. riccardo schreef:

  Effortless van Jaqueline komt bij mij nog wel eens voorbij. Deze eigenlijk niet. Toch snap ik wel dat ze gekozen zijn. In combinatie met de eye candy staging verwacht ik een degelijke top 10.

 2. Ria NL schreef:

  Niet onaardig maar ook niets bijzonders. Ik had persoonlijk meer met het liedje van Dotter of met Medina.

 3. Ricooric schreef:

  De act is geweldig liedje is oke. Maar verwacht wel een goede eindklassering. De 12/24 punten uit Noorwegen zijn in iedergeval al binnen.

 4. J. schreef:

  Ik vind het eigenlijk wel een lekker nummer,de act is ook weer af,wordt goed in beeld gebracht. Top 10 voor Zweden zie ik zeker wel gebeuren

 5. Zuiderbuur schreef:

  Flauw repetitief riedeltje dat enkel door de act wat wordt opgetild. Voor mij een van de zwakste Zweedse bijdrages sinds jaren.

 6. Br@m schreef:

  Zweden had Medina moeten sturen maar helaas… Neemt niet weg dat M & M geen slechte keuze is. Zie dit zeker in de linkerhelft van het scorebord eindigen en mogelijk zelfs in de top 10. Nr. 13 in mijn top 37.

 7. Jellybean schreef:

  Het totaalpakket klopt (weer)bij Zweden; oké, mainstream liedje dat gecombineerd met een gelikte act/performance naar een hoger niveau wordt getild. Die kunst verstaat het land als geen ander en dat doen ze gewoon goed.
  Ik verwacht (weer) de nodige jurypunten; bij televote zie ik het niet zoveel doen. Top 10 lijkt me wel haalbaar.

 8. Inez schreef:

  Nee dank u wel een niemandalletje

 9. Placide schreef:

  Het is Zweden en zorgt altijd voor een gelikte inzending en dat is dit jaar ook weer het geval.
  Het is ook nog eens het gastland dit jaar en dit gaat het echt wel goed doen.

 10. René schreef:

  Slechtste inzending in jaren van Zweden. Erg forgettable. Act is wel weer heel erg gelikt. Gok dat dit bij de jury top 5 gaat scoren, misschien wel top 3 (met Zwitserland en Frankrijk), maar vreselijk onderuit gaat in de televote

 11. Dick schreef:

  Zweden is weer erg zweeds: doordacht, bijna overgeproduceerd, herkenbaar. Ik vind het geen geweldige inzending maar wie ben ik…

 12. GerardMartin schreef:

  Verschrikkelijk deze kleutermuziek, hopelijk niet naar de finale maar ik vrees het ergste….het is Zweden hè!

 13. Tippy2 schreef:

  Hoevaak zingen ze unforgettable? Iemand geturfd?

 14. Olaf schreef:

  Een act kan ook te gelikt en doordacht zijn en dat gevoel heb ik een beetje met deze inzending. Best zielloos eigenlijk deze videoclip op een podium. Tegelijkertijd is de beat wel lekker (hoewel gejat van Salva mea van Faithless) en blijft dit hangen. Stiekem net Top 10 bij mij, maar dat gun ik de Zweden eigenlijk niet…

 15. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is niet het jaar van Zweden. Wel een act die zoals altijd staat als een huis, maar met een heel middelmatig liedje en ook nog eens zwak gezongen. Het zou me zeer verbazen als dit de top tien zou halen eerlijk gezegd.

 16. Jan schreef:

  I said it before, twee zingende playmobil poppetjes, al vind ik de beat van het nummer niet eens zo slecht, maar het komt te gemaakt over helaas. Zal denk ik wel weer hoog bij de juries komen, zoals altijd bij Zweden