Joost Klein wil referendum over kledingkeuze songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Jellybean schreef:

  Joost is zo zichzelf in al die interviews; het ene gesprek is nog leuker dan het andere. Heel spontaan en hij zegt alles wat in hem opkomt in leuke bewoordingen. Maar hij is boven alles hartstikke serieus bezig met alle voorbereidingen en om fit te blijven; hij laat niets aan het toeval over. Ben benieuwd of zijn blauwe pak erin blijft of dat hij ons weer gaat verassen met wat anders.

  • Caroline Bosman schreef:

   Ach wat vind ik joost een geweldige gozer .blij dat m’n dochter mij heeft aangestoken met het joost virus .hou van die gozer .zoooo positief …….straalt 1 en al positiveteit uit .
   Ik als mams .ben trots op hem

 2. Gert schreef:

  Heerlijk toch, hoe die gast de draak neemt met het songfestival, maar dat tegelijkertijd ook zo gewiekst en slim doet zodat iedereen op ‘m wil stemmen.

 3. Jang schreef:

  Het gaat natuurlijk om het winnen, maar mocht dat op de één of andere lugubere manier niet lukken dan weten we in ieder geval wie Joost is, en dat is een verrijking.

 4. Inez schreef:

  Ik zie als zijn act waar hij in de clip op zijn brommer zit en op en neer gaat en dan eraf komt en het publiek bespeeld . Allee dat is mijn gedacht

 5. Nordman schreef:

  De repetities beginnen eind volgende week al. Wat gaat het snel! Maar omdat we pas als laatste land het podium zullen betreden moeten we behoorlijk wat geduld hebben dit jaar. Ik verwacht er veel van en denk dat Joost ons enorm gaat verrassen. Geen rouwnetjes, krumpers, of een zielig hangend lampje of roterend platformpie. Nee, PAK UIT Joost! Het wordt eens tijd.

  • All Wei schreef:

   Jaaaa laten we dat draaiende platform weer uit de ESC kast halen, de beste staging keuze van NLD EVER……………………Dont mention de Ikea lamp!!

   Joost gaat knalluh.

  • Dirk Marko schreef:

   Ook ik heb hoge verwachtingen. Can’t wait

 6. Seline schreef:

  Eens. Mooi nummer wachtmuziek en fijne oproep voor aandacht voor GGZ en het jongerenwerk. Bij deze ook: dank jullie wel alle jongerenwerkers, haal ze uit de wachtmuziek stand!

 7. riccardo schreef:

  Ja duh, dat pak moet aan hoor!

  • Sizzy schreef:

   Strakke trainingspak wel met punt schouders EN vette Sneakers voor het hakken

 8. Tippy2 schreef:

  Interessante analyse van Alesia Michelle; https://www.youtube.com/watch?v=_8lePX3hjpI

 9. Hebbuzz schreef:

  Geen referendum onder fans graag. Pakt meestal verkeerd uit. Misschien zijn ironische blauwe pak met een rood pompeblad. En de scheur van trijntje op zn rug. En dan in scootmobiel opkomen.

 10. Max Mark schreef:

  Nu 3e bij bookies. Zegt niet alles, maar wel leuk om te zien!

 11. Inez schreef:

  Moet mijn mening aanpassen ik vind het wel geweldig nummer en mensen ja ik vergis mij ook wel . Ik vind Joost klein leuk

  • Jellybean schreef:

   Wat leuk om te lezen Inez! En ja, vergissen is menselijk:-)

   • Inez schreef:

    Jellybean bedankt om het zo te verstaan op begin dacht hemel nee niet goed maar heb paar keer geluisterd en nu vind ik het leuk

 12. Br@m schreef:

  In onderstaand artikel iets meer over de camera registratie tijdens het optreden van Joost.

  https://eurovoix.com/2024/04/18/technical-rehearsals-eurovision-2024/