Malmö live: Kroatië grote favoriet voor overwinning

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Samson schreef:

  Ik hoop een Kroatische of Zwitserse overwinning. Zou me ook kunnen verzoenen met een Franse overwinning, maar zie het niet zo snel gebeuren.

  Ik had dit beginjaren 2000 nooit durven zeggen maar…het is een tijdje geleden dat we nog eens te gast waren in Oost-Europa, en wat mij betreft mogen we er volgend jaar nog eens een keertje naartoe!

 2. D. schreef:

  Ik kijk sinds 1991 het songfestival en dit is toch wel het meest controversiële jaar. Zoals veel eurovisie fans kijk ik elk jaar uit naar de eurovisie week, maar dit jaar verloopt wel heel anders en onrustig op veel verschillende vlakken. Ik maak me nu meer zorgen over vanavond dan dat ik me erop verheug.

  • Ria NL schreef:

   Ik ben het met je eens en voel precies hetzelfde . De lol gaat er wel vanaf op deze manier. Heel jammer dat er nog steeds geen duidelijkheid over Joost is. Ik wacht het in spanning af en hoop toch dat het goed afloopt.

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind Kroatië ook heel leuk maar mijn 3 favorieten zijn Portugal/ Frankrijk en Zwitserland. Als we vanavond mogen stemmen ga ik op deze landen stemmen.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Mijn favorieten: Italië, Zwitserland, VK, Kroatië, Portugal.
  Zwitserland vond ik aanvankelijk te vermoeiend door de vele wisselingen in genres. Maar zijn vocale kwaliteiten hebben me overtuigd en zijn staging vind ik na alle adhd en flaslights op zijn minst bevrijdend. Dat laatste geldt voor mij ook voor Portugal. Onderscheidde zich tijdens de semi. Ik weet nog dat ik dacht: ‘eindelijk een normaal en goed uitgevoerd liedje’ in deze opgefokte jaargang.

 5. RichardJ schreef:

  Mijn favorieten zijn Kroatië, Frankrijk, Italië en Letland.

 6. Ikkie1988 schreef:

  Er komt bijna duidelijkheid. Bron Nos

 7. Jim schreef:

  als het puur om de song gaat en de kwaliteit ervan, dan verdient Israel te winnen, en dat zou iedereen moeten durven bekennen. Natuurlijk omdat het kind voor een land in oorlog zingt, is plots iedereen heel negatief of wilt het niet zien. De zangeres heeft niets te maken met deze situatie. Ik vind dat ze verdient te winnen. Oplossingen worden daarna wel besproken.

  • Beer schreef:

   Alsjeblieft zeg. Gooi je comment in een ravijn voordat ik het doe.

  • Han schreef:

   Ik vind Kroatië, Frankrijk en Portugal beter. En mocht Israel wel winnen dat is het voor komend jaar nog meer drama.

  • GerardMartin schreef:

   Sorry hoor maar ik vind Israël niks aan…ieder z’n meug.

  • Cindy schreef:

   Sorry. Dat “kind” maakte een bewuste keuze een land te vertegenwoordigen dat aan aan genocide bezig is. Als ZELFS de VS zich beginnen uitspreken tegen Israël dan is dat veelzeggend. Ze is dus allesbehalve een slachtoffer. En als je hoort dat de Israëlische delegatie de andere landen lastig zit te vallen met allerlei klachten en intimidatie, dan is het duidelijk dat dit niet meer kan.
   Als er hier iemand iets niet wil zien…..

 8. Joëlle schreef:

  Ik ben echt heel bang voor een Israëlische overwinning, alle boomers die zonder te kijken op haar gaan stemmen. Beter doen ze dan nummer 6 stemmen, gaan de punten naar Litouwen :’)

  • eric schreef:

   als ze niet kijken hoe weten ze dan op welk telefoon nummer ze moeten stemmen. Domme opmerking dus ,,,,,,,,,,

   • Han schreef:

    Stemmen in de app kan ook… Niet zo dom dus :-)

   • Joëlle schreef:

    ?? Omdat dat gewoon verspreid wordt via social media en berichten? “Stem xx” door te sms’en/bellen naar xxxx. En inderdaad een link naar esc.vote erbij.

 9. Placide schreef:

  Hartstikke leuk voor Kroatie als ze zouden winnen.
  Ze verdienen gewoon een grote overwinning.

 10. Mike B schreef:

  hoewel Kroatië een bijelkaar gesprokkeld nummer is van diverse Finland songs vind ik het wel een leuk nummer. Helaas gaat Israël winnen wat dan wel weer leuk is voor de EBU, nog meer kopzorgen voor hun met waarschijnlijk terugtrekkende landen. wordt een kort avondje in 2025.

 11. stefaan geerts schreef:

  Ik hoop dat Frankrijk wint, maar Kroatië zie ik ook wel zitten.
  En zouden de vele stemmen voor Israël te maken kunnen hebben met al die pro-palestijnse betogingen overal ?

 12. Ikkie1988 schreef:

  Hopelijk wint Israel. Dan breekt de pleuris uit.

 13. Job Van Amerongen schreef:

  Israël. Douze points.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *