Douze Points 2019 [7]: Hongarije

You may also like...

24 reacties

 1. Kenny schreef:

  Hongarije is mijn 2e plek dit jaar. Leuk ethnisch liedje. Hopelijk eindigt hij niet te laag.

 2. Jve schreef:

  Ik heb niet veel met dit nummer,maar ik vind het ook niet slecht,i.t.t. een aantal andere nummers in deze zwakke halve finale! Daarom mag dit van mij wel naar de finale..
  1.Cyprus/2.Tsjechië/3.Montenegro/
  4.Hongarije/5.Finland/6.Slovenië/7.Polen

 3. Br@m schreef:

  Mij spreekt dit nummer meer aan dan zijn vorige bijdrage van twee jaar geleden. Ik verwacht dat dit de finale wel gaat halen. Nr. 21 in mijn top 41.

 4. Timo schreef:

  Hongarije gaat altijd door naar de finale en dat zal dit jaar niet anders zijn!
  Ik vind dit één van de beste inzendingen dit jaar, net als Origo in 2017. Als het ons niet mocht lukken te winnen, dan mogen de Hongaren het ESF van mij naar Budapest halen.

 5. Alrightguy schreef:

  Ik vind dit nummer zwakker dan Origo, dat was meteen een oorwurm. Dit wordt teveel herhaling en het herkenbaarste gedeelte, het fluiten, is er voor de eurovisie versie uit gehaald. Ik moet nog zien of Hongarije zich hiermee kan plaatsen voor de finale. Het zal een 9e of 10e plek worden, met de hakken over de sloot.

 6. edmol schreef:

  Ik vind dit een mindere bijdrage dan zijn vorige maar zeker niet slecht. Mag van mij naar de finale.

 7. Sake Boskma schreef:

  Prima dit, finale, top 10!

 8. riccardo schreef:

  Qua nummer klinkt dit voor mij als dertien in een ethnisch dozijntje. Joci zelf klinkt wel interessant maar als geheel boeit het niet genoeg voor de spannende punten, denk ik.

 9. Dirk Marko schreef:

  Middenmoter voor mij, net wel finale denk ik door matige 1e semi.

 10. RobbieR schreef:

  Vorig liedje vond ik ook een stuk beter, maar nu na meerdere malen luisteren vind ik het wel mooi en mag zeker naar de finale.

 11. GerardMartin schreef:

  Ik vond zijn vorige liedje stukken beter dan dit, te veel herhaling. Maar niet écht slecht dus wel naar de finale wat mij betreft.

 12. Michael Adam schreef:

  En weer presteert Hongarije. Ik ben echt fan van het stemgeluid van Joci, die man grijpt me meteen met emotie en zn stem. Iets minder goed lied dan Origo maar heel fijn dat hij terug is!

 13. MarkusRotterdam schreef:

  Vind het persoonlijk pas op het eind een beetje interessant worden.
  Finale wel, maar top 10 wordt moeilijk denk ik.

 14. Leendert Jan schreef:

  Hoewel ik Origo sterker vond, is dit ook een mooi liedje. Ik vind Joci’s stem mooi en het nummer past goed bij hem. Zoek ook eens een vertaling van de tekst op, erg mooi.

 15. Esmee schreef:

  Ik vind de melodie oninteressant. Dat vind ik jammer, want zijn stem vind ik niét oninteressant. Ik had hem graag een ander lied horen zingen.

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Verre van slecht, maar gaat bij mij een beetje onopgemerkt voorbij. Het mag van mij naar de finale want er zijn veel nummers slechter in het veld.

 17. Nordman schreef:

  Ik vind dit lied best mooi wanneer het op staat, maar ben het ook zo weer vergeten na een rij andere nummers. Kwaliteit is er, zang is er, maar ik mis iets in het lied wat het voor mij een stuk bijzonderder zou maken. Finale ben ik nog niet zeker van. 24/41

 18. Placide schreef:

  Zeker geen slecht lied en wat heerlijk toch om de goede man in de eigen taal te horen zingen. Deed ieder land dat maar net als vroeger. Dit is echt wel kwaliteit en verdient zeker een mooi plekje in de finale.

 19. 020Nick schreef:

  Ik vond zijn vorige bijdrage beter. En toch denk ik dat dit doorgaat naar de finale.
  Zouden de Roma ook effectief kunnen diaspora stemmen?

  • robbert-rotterdam schreef:

   Natuurlijk kunnen ze dat. Er zijn er heel wat, en ook bij hen is de mobiele telefoon doorgedrongen. Alleen in dit opzicht jammer dat Roemenië niet in hun semi zit.

 20. ~ René ~ schreef:

  Mooi lied weer. Van de week Slovenië, en nu dit, en het kabbelt allemaal door, in hun eigen taal … en ik vind het heerlijk … wat mij betreft hele cd’s vol en lekker autorijden van hier naar Montenegro, door de bergen en via Servië, Hongarije, Roemenië weet ik veel waar overal, langs welke meren, rivieren en door welke onuitspreekbare dorpjes. Ik vermaak me wel, met de muziek van Hongarije en Slovenië van dit jaar … en soortgelijken.

 21. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje van Hongarije zeker een finaleplaats waard. Ik vind de zanger erg goed.

 22. Willem schreef:

  Wanneer je een tweede keer meedoet aan het SF, moet je er wel zeker van zijn dat je het beter doet, of op zijn minst net zo goed gaat doen als de eerste keer. En dit nummer haalt het bij lange na niet bij “Origo” van twee jaar geleden. Joci Pápai blijft wel een charismatische man met opvallende stem.

 23. dick schreef:

  Origo was destijds een van nde verrassingen kwa noteringen maar deze 2e poging is stukken minder. Dat kunstje hebben we nu wel gezien en gehoord van deze man. gezien de zwakte van deze semi zal hij zich wel kwalificeren maar hoog eindigen zit er niet in dit jaar.