De tien nieuwe finalisten

Dit vind je misschien ook leuk...

64 reacties

  1. Piksey schreef:

    Wim. Je blijft maar ruzie zoeken. Nee man, de bui hangt echter in je hoofd lol. Het is simpel wat mij betreft. Ik vind Denemarken gewoon veel beter dan die lelijkerd Farid met gekochte, deze keer, griekse liedje en ook dansers, backvocalisten enz.., kortom ‘all inclusive’ (wederom!). Trouwens, Italië, Noorwegen en Nederland vind ik ook goed. Srry., offtopic. Even over agressiviteit (volgens Wim) van de ‘armenen'(veel azers op verschillende sociale media doen alsof ze armenen zijn om zulke mensen als jij tot haat aanzetten.) Hoe dan ook, dit is een van die (pardon) idiote opmerkingen van de (pardon again) laagbeschaafden. Ik noem een voorbeeld. In b.v. Rusland (en andere exsovjetische landen) denken ze (ofwel je ‘slimme’ kameraden), dat in Nederland wonnen maar allen homo’s en ‘drug takers’. Belachelijk he? ps: en ffs. vergelijk a.u.b. niet de duitsers met azers.. Je weet niet waar je over praat.. het klinkt dom.