Denemarken wint songfestival; Anouk negende

Dit vind je misschien ook leuk...

81 reacties

 1. Gretha Weissnichtviel schreef:

  Ik vond de liedjes van Polen, Portugal en Turkije nog het leukst alhoewel Tsjechie, Slowakije en Andorra ook niet slecht waren. Helemaal niks vond ik Bosnie-Herzegowina en Liechtenstein! Op naar 2014 dan maar.

  • xxx schreef:

   N’oulie pas le Grand Duché de Luxembourg, le Principauté de Monaco e le Marroc

  • xxx schreef:

   @Gretha; Vergiss das Großherzogtum Luxemburg nicht, so wie das Fürstentum Monaco und Marokko.

 2. Rob schreef:

  En nu maar hopen dat ivm publiciteit Gordon NIET weer aan komt zetten met een deelname in 2014………….wat ik wel een stunt zou vinden als de 4 voormalige Voices met een goed lied een poging wagen, al is het alleen maar om Gordon dwars te zitten, want dat die 4 mannen WEL kunnen zingen is een feit.

 3. Henk schreef:

  Wat een stel amateurs die Dekker en Smit.
  Praten tijdens Estland???? Wat een geklooi met die microfoons!

 4. Peter schreef:

  Ik ben het met Adriaan eens. De tijd van Dekker, Smit, maar ook van Cornald Maas is voorbij. Die man kan echt niet meer. Hij is van een verleden tijd. Het songfestival is toch niet van hem afhankelijk. Herman van der Zandt lijkt mij inderdaad een goed alternatief. Waarom niet. Laten we het proberen.

  We hebben in het verleden goede artiesten gehad zoals Edsilia en Hind die zelf hun bijdragen mochten bepalen, maar ook zonder het beoogde resultaat. Nog het zelf mogen bepalen of een voorronde geeft zekerheid en ook niet een zogenoemde A-artiest. Het draait allemaal om het lied. Niets meer en niets minder.

  • Hans schreef:

   We weten in ieder geval naar wie we NIET meer moeten luisteren: de mensen die dachten dat Anouk met dit liedje niet geschikt zou zijn voor het songfestival (Gordon, Carlo Boszhard, Kwalbert Verlinde, en niet te vergeten ene Peter) zouden nu wel een toontje lager mogen zingen.

 5. Mien Scheurwater schreef:

  Ach ga toch punniken jullie!