Nederlandse kandidaat op 25 november bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

209 reacties

 1. Kevin schreef:

  Dan moeten we nu nog weten wat Cornald denkt dat men zegt/denkt.

 2. Roald schreef:

  WAT bedoeld Cornald Maas met het cryptische “Holadijee” op ‘t einde van zijn tweet? Wellicht ” Hollandse DJ?!!:)

 3. Michel schreef:

  Wat ik denk is dat Ilse er wel degelijk mee te maken heeft maar niet de uitvoerende artiest zal gaan worden. 1) Ilse is momenteel heel veel bezig te schrijven voor andere artiesten 2) De dance-scene pakt de laatste tijd terug naar country/folk invloeden (wake me up/ Avicii) wat past bij haar. 3) de uitspraken van Cornald kloppen niet met Ilse als uitvoerende.

  Ik denk dus dat Ilse, in combinatie met een DJ, het nummer geschreven heeft voor een verassende grote dance-artiest.

 4. Roald schreef:

  Ilse plus een DJ? Zou wel die “eigenheid” weergeven waarover Cornald Maas het had…

 5. Roald schreef:

  “Holadijee’; haha:) vermoed echt dat dit een hint is… wil iemand meeraden?

 6. Kevin schreef:

  Ik vind Hollandse DJ erg leuk gevonden Roald! Welke uitspraken van Cornald kloppen niet met Ilse als uitvoerende artiest?

 7. richard schreef:

  Misschien kunnen we gewoon wachten tot 25 november?

 8. Michel schreef:

  Zijn uitspraken bij RTL late night dat het redelijk onverwacht is en dat het toch anders is dan iedereen nu denkt….iedereen verwacht&denkt nu Ilse.

 9. M. de groot schreef:

  Andre Rieu zal gaan!!! hij heeft aangeven open te staan voor het songfestival, is in Mei al aanwezig in Denemarken ivm. een concert. En vandaar de hint van Cornald Maas:
  ‘Holadijee’.

  Cornald Maas heeft al aangeven dat er geen NL-talige zanger gaat. Vandaar dat de opmerking ‘Holadijee’ niet op een volkszanger kan slaan.
  Daarnaast valt de opmerking van Cornald over de NL-inzending: ‘de act heeft internationale allure’ ook op zijn plaats. Vergeet overigens ook niet de TROS link met Andre Rieu.

  Ik sluit overigens niet uit dat het in combinatie zou zijn met een vocalist. In dit geval gaat het 100 % om een zangeres.


  richard:

  Misschien kunnen we gewoon wachten tot 25 november?

 10. Roald schreef:

  Andre Rieu zit de week van het ESF volledig volgeboekt, met o.a. een concert in Polen; hij heeft dus totaal geen tijd of mogelijkheid om mee te doen aan het ESF.
  Ik vermoed nog steeds dat het gaat om een Hollandse DJ, al dan niet in samenwerking met Ilse DeLange.

  • Rogesc schreef:

   Het is een vrouw, dat zei Cornald Maas die verlulde zich namelijk

   • xxx schreef:

    Dit kan Cornald ook zo gespeeld hebben t.b.v. deze soap. Ik begin steeds meer te denken aan een duet: Ilse & Waylon. En dan een nummer waar een DJ in het arrangement een prominente rol speelt.

 11. Daniel schreef:

  Cornald Maas eindigt niet zomaar met Holadijee. Ik denk ook dat dit een hint is voor een Nederlands Deejay. Maar ja, welke dan? Als je dit bericht uit juni erbij pakt zou je denken dat het misschien Armin van Buuren kunnen zijn? Ik hoop het!

  http://www.nu.nl/muziek/3505438/armin-van-buuren-overweegt-songfestival.html

 12. Mr. Anonymus schreef:

  Daarnaast mag eeen live instrument niet deelnemen…

 13. Roald schreef:

  Oh, wordt het soms Sven Ratzke? Daar heeft Cornald M. het vaak over. Heeft alleen in mei komend jaar optredens gepland, maar die kunnen verzet worden natuurlijk.

 14. Lilly schreef:

  Het wordt nu hoog tijd dat het 25 november wordt…-:) word gek van dat gespeculeer…

 15. Den schreef:

  Ze kennen elkaar wel al….zou het??

  http://www.youtube.com/watch?v=NhhYSQuf-xY

  :)

 16. Hans schreef:

  Met Holadijee kun je alle kanten op:
  – Holadijee is een liedje van Kabouter Plop! Niet zo aardig van Cornald Maas om Roel van Velzen zo te noemen.
  – Holadijee Holadijoo komt uit het refrein van ‘Het geft allemaole niks want wie hold van mekoar’. Wijst op een duo uit het Oosten van het land, wie anders dan Ilse de Lange en Waylon.
  – Met Holadijee kan Maas ook verwijzen naar de verschrikkelijke TROS-artiesten die maar steeds genoemd worden (of zichzelf aanbieden) als deelnemer en die het juist NIET worden, want de keuze is onverwacht.
  – Hola die J: de zanger van de 3Js zingt een duet met Ilse de Lange

  Enzovoort!

  Maar de eenvoudigste uitleg is dat de AVRO/TROS (en Maas, dankbaar als hij is dat hij weer het commentaar mag geven) het graag nog even spannend hadden willen houden, terwijl iedereen het nu al weet…

 17. Roald schreef:

  Dat kan wel zo zijn, maar feit blijft dat Cornald M. al meerdere keren gezegd heeft dat het toch echt anders is dan iedereen nu denkt, dat Nederland verrast zal zijn, etc. Aan de andere kant vond ik Ilse’s reacties zo veelzeggend, dat het haast niet anders kan dan dat zij er bij betrokken is, hetzij als artiest, hetzij als songwriter. Mocht zij er niets mee te maken hebben, waar is dan die hele farce voor nodig? – dan had zij gewoon kunnen zeggen “nee, ik doe het niet, ik heb er niets mee te maken”.

  • Esmee schreef:

   Het kan zijn dat iedereen die als geïnteresseerde in gesprek was met de tros/avro, een geheimhoudingsplicht hebben voor de duur van het hele proces. Zodat de omroep dadelijk zelf en op hun wijze de bekendmaking kunnen doen, i.p.v. dat die uitlekt en zij er geen leuk programmaatje meer aan hebben.

 18. Esmee schreef:

  Mijnheer Rieu heeft zich al vast een beetje afgestemd op Ilse de Lange. :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=lYadH-LYn-g

 19. Esmee schreef:

  Of ehh…., wordt het hurry Kane?

  http://www.youtube.com/watch?v=lYadH-LYn-g

 20. wtr86 schreef:

  het is toch overduidelijk wat hier gebeurd.

  Albert Verlinde heeft een bron gevonden die verteld dat Ilse gaat. Dit heeft die bron juist. Het wordt de AVROTROS te warm onder de voeten en gaan naar buiten brengen dat ze de artiest eind november bekend wordt gemaakt.

  Maar het songfestival is het songfestival omdat er een geheimzinnigheid om heen hangt. Je kunt je inzending niet bekend maken zonder dat het een soort van opschudding brengt in het land. Maar omdat het al bekend is wie gaat, brengen ze ook maar naar buiten dat Cornal maas het feestje weer gaat voorzien van commentaar. En wat is het plannetje, juist. Lekker Onduidelijk zijn.

  Dit is hoe tv werkt, er zal wel een verassing zijn, en spanning makerij. Maar dat zal net zoiets zijn als de props die joan gebruikte bij haar avontuur op het podium.

  • Esmee schreef:

   Beste, wat zijn props?

  • ~ René ~ schreef:

   Hoewel ik uiterst tevreden ben met het feit dat Cornald terug is als commentator vind ik het vreemd van hem dat hij kinderachtige tweets de wereld inslingert. Prikkelen mag, dat deed hij destijds met de bekende Sieneke-tweet. Dit keer echter gaat het steeds meer lijken op “na-na-na-náá-na, ik weet meer dan jullie, maar zeg het lekker toch niet”. Een kind dat spiegelt met zijn snoepje, een kat die speelt met zijn gevangen muis. Houd je gemak en respecteer de afgesproken datum, en al helemaal als je onderdeel van het spektakel bent.
   Òf … (en dan kan ik me zijn tweets wel weer voorstellen, hoe flauw dan ook), hij reageert als een kat in het nauw, verwarring zaaien omdat de plannen dreigen uit te lekken.

 21. Esmee schreef:

  O ja, dat is waar. Joan had ook nog een verrassing had ze gezegd. Kwam ze met die vier nepmuzikanten op nepinstrumenten op de proppen…haha!

 22. Esmee schreef:

  Later zei ze dat het niet anders dan zo kon, omdat het geld op was. Nou, misschien hebben de tros en de avro daar ook wel last van dit jaar..:-)

 23. Esmee schreef:

  Ok, laten we eens kijken wie er geld meebrengt al ‘ie in ruil daarvoor het voor het zeggen krijgt?
  John de Mol?
  Winnaar van TVOH sturen?

 24. roald schreef:

  Ik begin toch ook te denken dat dat ge-“holadijee” niet echt een hint is, maar idd een manier om mensen aan het twijfelen te krijgen. Cornald gaf eerder aan dat de kandidaat “internationale allure” en “urgentie” heeft; de verrassing kan zijn dat Ilse DeLange niet alleen gaat, maar in duet, en de meest voor de hand liggende naam is dan Waylon.
  Als er echt iets heel anders naar voren komt op de 25ste, betekent dit dat Albert Verlinde, Cornald Maas en Ilse DeLange een wel heel flauw spelletje aan het spelen zijn om het Nederlandse publiek in het ootje te nemen. Want laten we wel wezen: Ilses reacties spraken boekdelen, ze gaf nog net niet toe dat ze wel degelijk gaat.

 25. Harold schreef:

  Ilse Delange zal het nummer aanleveren en een DJ gaat het remixen. Misschien dat het ook nog gezongen gaat worden door Ilse, maar ik denk eerder door een andere zangeres/act.

 26. Kevin schreef:

  Ilse zei dat ze graag mee zou willen doen. Waarom zou ze dan een nummer voor een ander willen schrijven? En waarom zou de AVRO/TROS genoegen nemen met waarschijnlijk een minder bekende artiest dan Ilse in dat geval? Jammer dat het nog twee weken moet duren.

  Hoe wordt het bekend gemaakt? Weer via persconferentie met live streak?

  • Lilly schreef:

   Ja zo denk ik er ook over….Ilse zou het beter doen dan waylon denk ik!
   Het zou jammer zijn als we na Anouk een stap terug gaan…ik zou veel liever op dezelfde voet doorgaan met een Top artiest weer…-:)

 27. Monique schreef:

  Tweet van @12pointstv: ” So it seems: Waylon will represent the Netherlands, with a song written by Ilse deLange – we didn’t tell you& completely unconfirmed ;-) “

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Dit is nog helemaal niet zo’n onzinnige gedachte, Monique. Ilse en Waylon hebben afgelopen zomer al intensief samengewerkt. Ilse de Lange hoeft, zoals eerder gezegd, niet de artiest voor Kopenhagen te zijn, maar zou zomaar voor Waylon kunnen schrijven.
   Hier een stukje over hun recente samenwerking:

   ‘Tijdens dit concert verzorgt Ilse DeLange, voor wie de Amerikaanse countrymuziek ook een grote inspiratiebron is, een gastoptreden. Met Waylon presents the Great American Country Songbook ft. Ilse DeLange kan het publiek rekenen op een geheel eigen invulling van dit muziekgenre. Dit jaar, met de Jubileumeditie van Robeco SummerNights, is er extra aandacht voor concerten die ‘anders dan anders’ zijn. Het unieke concert van Waylon met een gastoptreden van Ilse DeLange is daar een prachtig voorbeeld van.’

 28. Lilly schreef:

  Als waylon er dan toch bij betrokken is…hoop ik dat het wel een duet zal zijn…en niet dat waylon alleen gaat, Ilse moet echt mee hoor!

 29. Roald schreef:

  Waylon zou een plausibele keuze zijn: hij heeft al in een vroeg stadium aangegeven mee te willen doen op eigen voorwaarden, hij heeft al eens meegedaan met het NSF (ook als duo), hij heeft al eerder samengewerkt met Ilse DeLange, en hij heeft wel “internationale allure” (of je nu fan bent of niet). Ik kan me wel voorstellen dat Ilse wel een nummer wil schrijven, maar niet zelf op het ESF-podium wil staan. Aan de andere kant zie ik ook een duet van Ilse & Waylon als de mogelijkheden. Deze twee artiesten duiken steeds weer op in het geruchtencircuit, dus 1 of beide zou op de 25ste wel eens uit de hoge hoed tevoorschijn kunnen komen:)

  • Lilly schreef:

   Tja het is maar net wat we willen bereiken…
   Internationale allure….is een breed begrip….sharon doorson heeft ook internationale allure….met haar muziek.
   Maar ik dacht dat we allemaal weer wilde dat de Topartiesten van ons land weer zouden staan te springen om mee te doen aan het songfestival….als waylon het gaat verpesten…dan kan je dat wel op je buik gaan schrijven…dan zijn we weer terug bij af….wil niemand meer naar dat stomme festival! Is het feit dat anouk vorig jaar goed gepresteerd heeft…ook in 1x voor niets geweest…het zou een opstapje geweest moeten zijn voor de topartiesten van ons land…toch??

   • Robbert-Rotterdam schreef:

    Lilly, Waylon is de enige Nederlander met een Motown-contract in Amerika. Is ook al veelvuldig verschenen op de Canadese televisie. Dus internationale allure genoeg. Wat dat betreft is Waylon misschien wel internationaler dan Ilse de Lange. Alleen ziet niet elke Nederlander dat, gevangen als hij is in de eigen cultuur.

   • Esmee schreef:

    @Lilly, ik ben het met je eens: ik hoop ook werkelijk dat het een inzending wordt die minstens de kwaliteit en/of het succes van Anouk evenaard, zelfs verbetert, zodat de Nederlandse Topartiesten toe gaan stromen om mee te doen.

 30. Jasper schreef:

  Monique, wel beter je huiswerk doen, want de bron is zéker niet 12points!!

 31. Jasper schreef:

  @Monique: Zij waren niet de eersten – geloof me nou maar. :-). Uiteraard eisen ze wel graag die credits op, maar dat is niet terecht.
  Ik durf zelfs te stellen dat de beheerders van songfestivalweblog.nl het nog eerder wisten!

  • Hans schreef:

   Heel gevaarlijk om zoiets te beweren, Jasper:
   12points.tv plaatste het bericht om 3.30, en daarna songfestivalweblog om 4.13…… :-)

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Het criterium is niet ‘wie het eerder wisten’, maar wie een bericht als eerste plaatst. Zo werkt het in medialand. Als de beheerders van songfestivalweblog niet waren gaan slapen, maar in plaats daarvan het bericht hadden geplaatst, dan waren zij de eersten geweest. In dit geval gaat dus alle eer naar 12 points:)

   Groetjes van de onafhankelijke arbiter

 32. Roald schreef:

  Ik vind zowel Ilse als Waylon een internationale potentie hebben, en ze zouden een mooi zangkoppel kunnen vormen. Dus als duo, of idd Waylon met een nummer geschreven door Ilse DeLange, zeker omdat hij al langer roept graag te willen gaan. En Ilse is alvast geboekt als kandidaat voor 2015:)

 33. Roald schreef:

  Waylon en Ilse DeLange zitten bij hetzelfde Management- en Eventbureau, “Eye Of The Hurricane”, en staan als enige samen genoemd onder de “pop-division”. Stond in die Belgische mail niet dat het nieuws zou inslaan als een “hurricane”? In elk geval hebben beide artiesten achter de schermen meer met elkaar te maken dan op net eerste gezicht zou lijken.

  • Lilly schreef:

   Ik kan alleen maar hopen dat wie er gaat…het succes van Anouk kan evenaren!
   ik wil nou onderhand wel eens af van het feit dat nederland op het songfestival zo belachelijk gemaakt wordt als steenvast falend land….

 34. Hans schreef:

  Wees gerust, Lilly: Waylon en Ilse zijn beide topartiesten, ook al was je daar nog niet achter. Of het je persoonlijke smaak is, dat is iets anders.
  En echt, die Sharon Doorson mag van mij ook meedoen, maar dan voor Andorra of Zwitserland of zo: want zoals je zelf al zegt, laat Nederland nu maar kiezen voor de echte topartiesten (zoals Ilse en Waylon)! ;-)

 35. Lilly schreef:

  Ilse ja…waylon…dat moet ik eerst nog maar eens zien:))
  Wanneer had waylon een tophit eigenlijk???

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Als tophits maken in eigen land het enige criterium is, dan is het duidelijk: we sturen meteen weer de Toppers, René Froger of Gordon. Die maken hier tophits. Ook Marianne Weber zou dan een goede afvaardiging zijn, want elk nummer van haar verandert in de kortste tijd in goud. Maar ja, een tophit in Nederland is nog geen tophit in Europa, laat staan de wereld, toch? Dus blijft het altijd een kwestie van inschatten welke act internationaal een goed figuur zal slaan, behalve als we weten dat een bepaalde artiest al voet op de bodem in bepaalde buitenlanden heeft. Zoals, bv. Waylon.
   http://www.youtube.com/watch?v=fA43tb7tuDE
   Wat mij betreft uiterst getalenteerd. Nu nog het juiste nummer.

 36. Lilly schreef:

  Waylon hoogste single notering nr 8 in 2009 met “wicked way”….daarna nooit meer in een top10 notering beland…
  Ik wil er best in geloven…maar eerst maar eens zien!
  En het is niet dat ik hem geen goeie zanger vind, maar we hebben in het verleden wel meer goeie zangers gestuurd…

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Stel dat hij nu wel tophits had gehad hier, bijv. een stuk of 5. Had dit dan voor een onvoorwaardelijk vertrouwen bij jou gezorgd? Mijn vraag is hoeveel voorspellende waarde een tophit in Nederland heeft voor het resultaat op het Eurovisiepodium…..

 37. Roald schreef:

  Idd, zowel Ilse als Waylon zijn zeer goede artiesten en waardige opvolgers van Anouk; een combinatie van beide zou opvallend en van een kwalitatief niveau zijn. Aangezien Ilse DeLange op 9 mei nog een optreden heeft staan, zou zij alleen als songwriter betrokken kunnen zijn (maar een optreden kan natuurlijk verzet worden). Maar een duet tussen beide zou wel eens die “verrassing” kunnen zij waar Cornald M. op zinspeelt.

 38. Roald schreef:

  @Lilly, op zich klopt het wel wat je zegt; Waylon heeft niet die carriere weten op te bouwen die een Anouk of Ilse DeLange hebben. Dit kun je zijn pech noemen. Hij geeft ook toe naar het ESF te willen om zijn carriere een boost te geven, als zelfpromotie; maar is dit zo laakbaar? Anouk gaf ook toe mee te doen omwille van zelfpromotie. Qua zang en performance zit het met Waylon wel goed. En veel hits in de Nederlandse hitlijsten wilt niets zeggen; er waren hier mensen die riepen dat Anouk ook al jaren geen hit meer had gescoord:)

 39. Lilly schreef:

  Je kan anouk nou niet echt met waylon vergelijken. Anouk zit toch al veel langer in dat vak!
  Maar daar gaat het mij ook niet om…hoe blij was iedereen nou toen er eindelijk na jaren weer eens een grote A-artiest voor het songfestival wilde uitkomen?
  Zijn we dat dan nou alweer vergeten?
  dan zou een naam als glennis grace ook goed moeten zijn….maar ja die heeft de pech gehad dat ze het jaren geleden verpest had…wil niet zeggen dat ze het nu niet beter zou doen…en dat is nu net wat ik wil zeggen…of je nu een waylon neemt of een glennis Grace…dat zijn geen Armin, Anouk of Ilse of zelfs een Caro emerald.
  Waylon (alleen laten gaan) is een risico in mijn ogen, zeker nu we ons landje net weer een beetje op de kaart gezet hebben door Anouk afgelopen jaar. Ik hoop dan van ganse harte dat het in duetvorm met ilse samen zal zijn.
  Sorry voor mijn wat negatieve kijk erop…ben echt een groot fan van het songfestival, maar ik zou het vreselijk vinden als we straks weer terug bij af zijn.

 40. Maarten schreef:

  Ik heb geen idee hoe Waylon het zou doen. Alleen heb ik er niet veel mee. Niet dat ik veel van hem ken. Die singel van paar jaar terug vond ik niets.

 41. Roald schreef:

  Komt goed:) Ik geloof niet dat Cornald Maas zo enthousiast zou zijn als de AVROTROS niet met iets goeds gaat komen. Geruchten over een connectie tussen Ilse DeLange en Waylon worden intussen op het web steeds hardnekkiger. Cliffhanger van Cornald M. was voor het weekend – vanaf komende week dus weer nieuwe geruchten, aanwijzingen? Holadijee, holadijo;)

 42. ~ René ~ schreef:

  Alsjeblieft mensen, Waylon is zulk een rasartiest, Ilse DeLange oké, ik ben er blij mee, maar nog veel liever Waylon … of samen inderdaad.
  Máár als ik dan hier lees dat men meer geloof heeft in een Sharon Doorzon-woning … die in totaal niets toevoegt … ik begrijp dat niet. Pfff, ik word oud …

 43. Esmee schreef:

  Ik heb niet zoveel met Waylon. Ik zie liever iemand anders op dat podium.

 44. Robbert-Rotterdam schreef:


  Lilly:

  …en dat is nu net wat ik wil zeggen…of je nu een waylon neemt of een glennis Grace…dat zijn geen Armin, Anouk of Ilse of zelfs een Caro emerald.
  Waylon (alleen laten gaan) is een risico in mijn ogen, zeker nu we ons landje net weer een beetje op de kaart gezet hebben door Anouk afgelopen jaar. Ik hoop dan van ganse harte dat het in duetvorm met ilse samen zal zijn.

  Ilse is een leuke zangeres die in eigen land al wat aardigs heeft bereikt. Echter, dit heeft geen voorspellende waarde voor het ESF. Naar mijn weten heeft de Lange nog nooit een internationale hit gescoord, dus de vraag is vooralsnog of we hier met een puur nationale diva te maken hebben, of met iemand die ook internationale potentie heeft.
  Internationaal heeft de Lange vooralsnog niets gepresteerd, dus het blijft koffiedik kijken of ze werkelijk een veel betere kandidaat is dan bijv. Waylon en anderen. De bekendmaking van het liedje moet hierop een nader licht werpen.

  • Esmee schreef:

   Van iemand die al zo lang meedraait in de muziek, maar van wie nog nooit internationaal een nummer in de top is aangeslagen, zou ik niet zeggen dat dat iemand is met een internationale uitstraling. Dan heeft dat gewoon geen internationale allure gehad.

   • Robbert-Rotterdam schreef:

    Of de marketing was niet op buitenlanden gericht……Ik weet niet of ze ooit iets buiten Nederland en België heeft uitgebracht.

 45. Lilly schreef:

  Ik wacht het maar af….al dat gespeculeer ook:) en dat al maanden, daar wordt ook geen mens vrolijk van!

 46. Michel schreef:

  Ik heb bij Waylon hetzelfde gevoel als bij bv een Jeroen v/d Boom die wel op grote podia stond maar altijd ‘n beetje de 2e viool speelde en ineens doorbrak terwijl hij al jaren bezig was. Misschien is dit wel het moment voor hem en ben het dan ook niet eens dat hij geen internationale uitstraling/allure zou hebben; hij heeft ‘n goeie kop, een prachtige stem en heeft de nodige kilometers gemaakt om ervaring te hebben zonder belegen te zijn en zal door zijn positieve arrogantie niet overkomen als grijs, onzeker muisje.

 47. Jasper schreef:

  @Robbert-Rotterdam
  En als ik je nu eens vertel dat het daarvoor al op Facebook stond? Heb ‘t zien staan bij een van mijn vrienden. Ik verkondig geen lulkoek.

 48. Roald schreef:

  Als je kijkt qua type en uitstraling van mannelijke goed-scorende zangers van bijv. dit jaar, zoals Farid Mammadov of Marco Mengoni, dan valt Waylon wel degelijk in die categorie; hij is alleen wat ouder, maar dat brengt ook meer podiumervaring met zich mee.

  • Lilly schreef:

   Je bedoeld met uitstraling…dat hij lekker is om naar te kijken, voor veel vrouwen?
   Bij een male verkiezing twijfel ik er zeker niet aan dat hij heel hoog gaat scoren:))

 49. Roald schreef:

  @Lilly, dat nog niet eens precies; meer dat zangers zoals Farid Mammadov, Marco Mengoni, etc. een bepaalde nonchalance uistralen, een soort “quasie arrogantie”, dat heeft niet per se iets te maken met “mooi” zijn… meer een bepaalde podiumpresence. Dat heeft Waylon ook – hij weet waar hij goed in is en plezier in heeft, en straalt dat ook uit.

 50. Esmee schreef:

  Kijk, dat kan óók nog: Borsato lanceert tweede single, duet met Trijntje.