Waylon Nederlandse trots in Kopenhagen? [upd2]

Dit vind je misschien ook leuk...

257 reacties

 1. Roald schreef:

  En Ilse DeLange kan eigenlijk ook niet: die begint komend jaar met een theatertour en heeft eind april, en op 9 mei, nog optredens gepland staan. Nog nergens aankondigingen dat die niet door gaan of verplaatst worden, dus eigenlijk zou ze geen tijd hebben voor een paar weken in Kopenhagen…

  Zou de AVROTROS dan toch een verrassing in petto hebben?

 2. Peter schreef:

  @Ilse de Korte (hoe origineel): als je de ondertoon al niet eens begrijpt, zul je van moeilijkere dingen in het leven wel helemaal niets begrijpen.

 3. Oh nee schreef:

  Oh nee, gaan we nu alweer op die toer? Een dringend verzoek: probeer het forum leuk te houden zonder meteen in de steken onder of boven water, grappig bedoelde sneren en valse toontjes te schieten. AUB!

 4. Rob schreef:

  Peter is back , de jaarlijkse “het is niks, het wordt niks, en ik heb altijd gelijk “…………wat er maandag ook onthuld wordt, Peter vindt het natuurlijk weer eens niets……………

 5. Wolf7 schreef:

  Goh luitjes, wat een niveau weer.

  Rob, Lilly en wie die held ook is die met Ilse de Korte komt aanlopen. Ga nou niet zo kinderachtig uitlokken..

  Zover is het enige wat Peter gedaan heeft die flauwe “He lekker puh, ik weet wat er maandag onthult word maar zeg niets”. Waar hij overigens wel een punt heeft. for all we know liegen ze maar wat. En als dat zo is, zijn ze ook wel heel flauw bezig.

  Zullen we het eens gezellig houden voor een keer?

  Of gaan we weer taakverdeling maken zoals Armenia vs Azerbadzjan.

  • Lilly schreef:

   Het hoogste niveau lees je hieronder van peter zelf…
   Die vervalt namelijk automatisch in provocerend gedrag en taal gebruik…en dan heb ik het voor de verandering eens heel netjes, en beleefd gezegt, waaruit ook op te maken is dat mijn niveau toch een stukje hoger ligt dan die van peter. En allemaal een prettige avond verder!

   • Wolf7 schreef:

    Laat dan je niveau blijken door er afstand van te nemen. Dit “hij zei, zij zei” touwtrekken houd maar niet op..

    Zoals Niels zegt. ipv op elkaar te zeuren, omarm het geen wat we allemaal lief hebben. ESC. En als het negatief is, gewoon negeren.

 6. RobbieR schreef:

  Voor de verandering ben ik het met je eens, Wolf..

 7. Peter schreef:

  Zoals gezegd het merendeel hier is echt te dom voor woorden. Mijn reactie was naar Patrick, die hier ook elk jaar zit en dan meelilult met een ieder. Beweert dat hij het wet etc etc en als dan maandag de naam/namen uit de hoed komen beweren dat hij hetbal wist. En voor degene die niet goed kunnen lezen verwijs ik naar eerdere posts van dit jaar en andere jaren met betrekkingntot de 2 genoemde namen. En Lily ga je eens met nuttige dingen bezig houden zoals koken, wassen, strijken etc. Ipv met de echte wereld mee te lullen, ben jejaarlijkse gezeik namelijk spuugzat. In mijn ogen hebnje eennhersencrl,meer als een koe.

  • ~ René ~ schreef:

   “In mijn ogen hebnje eennhersencrl,meer …”

   Ach ja, zo heeft iedereen wel wat, en dat is maar goed ook, lang leve de diversiteit!
   Die dikke vingers van jou, waardoor het typen zo moeilijk is geworden, is dat overigens een tijdelijke, of structurele kwaal?

 8. Lilly schreef:

  Spiegelbeeld…spiegelbeeld:) en jij ook een prettige avond Peter!

 9. RobbieR schreef:

  Dus wordt het Waylon met een nummer van Ilse en geproduceert door Daniel..

  Prima.. Krijg ik geld nu ik gelijk heb?

 10. RobbieR schreef:

  Dus ik weet nu net zo veel als Patrick..

 11. Peter schreef:

  Ach Lilly de braafheid ineens. Maar oh oh als iemmand het toch niet met jou eens. Het liefst onthoofd je ze dan. Zou me niets verbazen als je zo’n mannenhatende pot bent.

  • Tippy2 schreef:

   Nee Peter, kijk echt eens in die spiegel, je bent echt een valse vlecht.. het ligt niet aan jou hoor Lilly!

 12. Lilly schreef:

  Had ik jou al een prettige avond gewenst peter?
  Niet? Nou bij deze dan…een hele fijne avond peter!

 13. Niels6 schreef:

  Kunnen we alsjeblieft blijven focussen op het onderwerp in plaats van het persoonlijk te maken? Ik kom hier voor ESFnieuws en wat iedereen hiervan vindt. Niet wat iedereen van elkaar vindt.

 14. Gerardmartin schreef:

  Valse vlecht vind ik wel een leuke benaming, die ga ik onthouden hahaha!

 15. Patrick schreef:

  Ja, ik ben echt iemand die dagelijks op het forum komt om ‘net als of te doen’ dat ik weet wie het zijn. Ik ben niet zo triest als jij Peter.

  Ik ben overigens blij dat jij er bent. Ik geef het ‘haat stokje’ graag over aan jou. Want wie heeft er nou geen hekel aan jou? Bespottelijk hoe jij bepaalde mensen neer zet op dit forum. Dat ik in mijn enthousiasme over de kennis van het drietal iets te ver ben door gegaan, kan gebeuren. Maar het is niet nodig om mij zo hard af te kraken.

 16. MK schreef:

  Kom op, jongens, hierbij een dringend verzoek: kunnen we het aub leuk houden?? Ik vind dat heen en weer smijten van modder, sneren, verwijten en andere troep echt verschrikkelijk. Waarom steeds die weerwoorden en heftige aanvallen? Je hóeft niet te reageren! Kan de redactie niet ingrijpen en al die pulp verwijderen, zodat het gewoon weer over het ESC gaat?

 17. Esmee schreef:

  Off topic: morgenavond komt Anouk bij Pauw en Witteman. Hopelijk vragen ze hoe het is met dat liedje dat ze voor het songfestival aan het schrijven was. Misschien kan ze iets loslaten over de procedure waar ze waarschijnlijk mee te maken heeft gehad.

 18. Esmee schreef:

  Eigenlijk is dat het enige zekere dat we tot nu toe weten.
  Dat Anouk een liedje voor het songfestival aan het schrijven was, en dat ze het liefst Shirma Rous dat zou laten zingen.

 19. Esmee schreef:

  Nou ja, als Shirma door de avrotros-commissie geen geschikte kandidaat bevonden werd, gaat Anouk het misschien toch zelf nog een keer doen. Want dat liedje heeft ze niet voor niets geschreven, toch?
  Dit kán de verrassing zijn die uit de hoge hoed gaat komen :-)
  Niets veranderlijker dan Anouk.

 20. Lilly schreef:

  Esmee, op dit moment is alles nog mogelijk, het is wel toevallig dat anouk nu net vlak voor de bekendmaking bij pauw en witteman gaat zitten…ben beniewd!

 21. Peter schreef:

  Aub geen Anouk of die vreselijke Shirma (van de week bij dwdd, wat een arrogant mens). Nee, hou het bij Ilse al dan niet met Waylon.

 22. Peter schreef:

  Off topic: nog maar 32 landen voor 2014. Vandaag de laatste dag voor aanmelding. Bij dit aantal zijn geen halve finales nodig. Laat de finale een half uur eerder beginnen. 25 of 32 nummers op een avond, wat maakt het uit? Terug naar een avond.

  • ~ René ~ schreef:

   Deze conclusie is te voorbarig Peter, het aantal landen kan nog oplopen tot 39.

   De 32 landen die deelname bevestigd hebben zijn: Albanië, Armenië, Oostenrijk, Bosnië-Herzegovina, België, Wit-Rusland, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Georgië, Hongarije, Ierland, Israël, IJsland, Italië, Litouwen, Letland, Montenegro, Macedonië, Malta, Nederland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Zweden, San Marino, Oekraïne.

   Andorra, Cyprus, Kroatië, Moldavië, Tsjechië, Slowakije, Turkije hebben bedankt.

   De volgende landen hebben nog geen definitief besluit genomen: Azerbeidzjan, Bulgarije, Griekenland, Polen, Roemenië, Servië, Slovenië.

 23. Peter schreef:

  @Patrick: hoezo ben je niet zielig? Waarom interessant doen, onder het mom van ik mag niets zeggen. Hou dan helemaal je mond. Iedereen kan van alles roepen en dan maandag zeggen dat hij het al wist. Je bijdrage hier heeft dan ook totaal geen toegevoegde waarde.

 24. Peter schreef:

  @gerardmartin: kun je dat dan nog op jouw leeftijd? Ik heb jou trouwens nooit kunnen op iets eigens of origineels, meelopen met anderen weer wel.

 25. Roald schreef:

  Interview Anouk zal (voornamelijk) gaan over haar concerten en de Zwarte Piet-discussie… lijkt mij echter zeer twijfelachtig dat Anouk of Shirma naar het ESF gaan.

 26. Lilly schreef:

  Ja dat heb ik idd ook net gelezen, en van die zwarte pieten discussie heeft ze al genoeg op facebook laten weten…dus ik weet toch al wat ze gaat zeggen in de uitzending!

 27. Ruben schreef:


  ~ René ~:

  Deze conclusie is te voorbarig Peter, het aantal landen kan nog oplopen tot 39.
  De 32 landen die deelname bevestigd hebben zijn: Albanië, Armenië, Oostenrijk, Bosnië-Herzegovina, België, Wit-Rusland, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Georgië, Hongarije, Ierland, Israël, IJsland, Italië, Litouwen, Letland, Montenegro, Macedonië, Malta, Nederland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Zweden, San Marino, Oekraïne.
  Andorra, Cyprus, Kroatië, Moldavië, Tsjechië, Slowakije, Turkije hebben bedankt.
  De volgende landen hebben nog geen definitief besluit genomen: Azerbeidzjan, Bulgarije, Griekenland, Polen, Roemenië, Servië, Slovenië.

  En intussen hebben al 35 landen hun deelname officieel bevestigd: de 32 landen die René al zo mooi heeft opgelijst + Azerbeidzjan, Bulgarije en Roemenië.

  Het is nu nog wachten op bevestiging van 5 landen nl: Griekenland, Moldavië, Polen, Servië en Slovenië. Moldavië en Servië lijken (bijna) zeker van deelname. Dus als deze 5 landen allemaal zouden bevestigen dan kunnen we maximaal 40 landen verwachten in Kopenhagen.

 28. Wolf7 schreef:

  Griekenland had een ander kanaal gevonden die lid van de EBU is geworden, in principe kunnen ze ( en zullen ze hoogstwaarschijnlijk) aanwezig zijn in Kopenhagen. Slovenïe heeft niet veel laten horen blijkt op ESCunited. Tja.. Polen reken ik zoiezo niet op maar als Roemenie er inzit kan Moldavië er waarschijnlijk ook wel zijn. Servië heeft toch geen reden niet te gaan?

 29. RobbieR schreef:

  lees ik bij de songfestival tweets dat het nummer aanstaande maandag ook bekend wordt?

 30. Roald schreef:

  Men heeft het over de “inzending”, maar er wordt in het midden gelaten of ze alleen de artiest(en) of artiest plus lied bedoelen; zeker de spanning aan ‘t opvoeren!;)

 31. Esmee schreef:

  We zijn er klaar voor! We willen het nieuws!

 32. Johannes schreef:

  Ik weet niet waarom maar ik krijg steeds de gebroeders Saunders door met een nummer van Anouk…

 33. Niels6 schreef:

  Ik had vannacht gedroomd da Marco Borsato ging haha. Maar dit lijkt me vrij onwaarschijnlijk.

  • Esmee schreef:

   Die lijkt mij daar te verlegen voor.

   • Wolf7 schreef:

    Lijkt mij onzin dat hij daar te verlegen voor is. Hij staat immers elke vrijdag live op tv en geeft al grote concerten van jewelste.

    Natuurlijk niet zo groot als 200miljoen kijkers. Maar verlegenheid lijkt mij daar echt niet “DE” issue voor. Dat vind iedereen eng.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Lijkt me niet. Het zou iemand zijn met internationale allure. Borsato heeft tot nog toe alleen nog maar nationale allure getoond.
   Ik hou het op het trio De Lange, Waylon en Lohues. Heb Lohues nog even op Spotify opgezocht en die blijkt een verdienstelijk gitarist met een aardige stem. Past dus uitstekend in het profiel. Ik gok op een countryachtig nummer uitgevoerd door deze 3, allen met gitaar.
   Dat DJ-verhaal is leuk, maar ik heb er zo mijn twijfels over. Zouden ze in dat geval niet gekozen hebben voor echte dance-zangers/zangeressen, zoals bv. Eva Simons? We zullen het zien en ik ben benieuwd.

 34. Paysbart schreef:

  Net was Ilse Delange bij RTL Boulevard en er werd gevraagd of ze klaar was voor as maandag (Eurovisie tune speelde op de achtergrond). Ze moest lachen.. Pakte snel glas water maar weer ontkende ze het niet!
  Dus…. Mi alleen nog de vraag of ze solo gaat of in duo of wat voor andere vorm dan ook…..

  • Esmee schreef:

   Ik geloof, nog steeds, dat Ilse de Lange misschien wel op de één of andere manier betrokken is geweest bij het selectieproces, maar dat ze gewoon tot het einde toe verplicht is om haar mond te houden over wie of wat het geworden is.
   Voor mij nog geen uitgemaakte zaak dat zij gaat.

 35. Lilly schreef:

  Alles kan nog….dit weekend kan niet snel genoeg voorbij gaan wat mij betreft!

 36. RobbieR schreef:

  Ilse is er zeker bij betrokken,
  Men had het over internationale allure toch? Nou dan vertrouw ik er maar op…

 37. RobbieR schreef:

  Hahaha Gordon en Gerard hebben as maandag ook nieuws volgens twitterberichten lees ik op deze pagina..

 38. Roald schreef:

  En Anouk is maandagavond te gast bij Pauw en Witteman…
  Gerard en Gordon met een lied geschreven door Anouk, haha:)

 39. Peter schreef:

  Breaking news (uit betrouwbare bron): persfconferentie a.s. maandag afgezegd. Wat zou er aan de hand zijn.

 40. Roald schreef:

  @Peter, als dit klopt is het wel heel vreemd en verdacht… :)

 41. RobbieR schreef:

  oh uit mijn betrouwbare bron hoor ik dat het al eerder wordt aangekondigd wie en wat voor inzending het wordt voor Nederland? :-)

 42. Peter schreef:

  Laten we het Patrick vragen, die moet het toch weten.

 43. RobbieR schreef:

  Nou over 25.5 uur weten wij het..

 44. Peter schreef:

  Ja tippy, maar nu is hij wel erg stil die Patrick