Videoclip Calm After The Storm online

Dit vind je misschien ook leuk...

133 reacties

 1. Patrick schreef:

  Eindelijk is een mooie videoclip voor Nederland.

  Maar helaas, ook bij het kijken van de videoclip blijf ik de eerste 2 minuten mezelf afvragen waar het liedje heen gaat. Het blijft maar hetzelfde, en dat vind ik jammer. Ben benieuwd hoe ze dit op het podium gaan oplossen, dat moet wel fantastisch zijn dan?

 2. Jan de Taalregelman schreef:

  Ook weinig kleur – in meerdere opzichten – in de presentatiefilm.

 3. Elmo schreef:

  Eindelijk? De clip van Anouk was prachtig, maar veel te laat online gezet.

 4. Dennis schreef:

  De clip past goed bij het nummer. Het is wat het is.

 5. Peter schreef:

  Ja hoor, commentaar is er al weer. Waarschijnlijk van personen die nog nooit een camera in handen hebben gehad.

 6. Ed schreef:

  HAHA nou het is knallen Ilse, prachtige Anton Corbijn achtige plaatjes, sferische blikken van Ilse en Waylon, die niks doen slechts de nadruk leggen op een liedje dat helemaal niks doet als alleen alles klein en AARDIG houden …… zo jammer.
  Owh ja de betting kantoren in Engeland staan Ilse en Waylon inmiddels tussen 20 en 25.
  Geen van de Engelse betting kantoren heeft hen hoger staan dan NR 22, dat moet voor hun toch ook een fikse tegenvaller zijn.
  Ik ben benieuwd of ze dat ook meenemen, of dat ze stoïcijns bij hun keuze blijven, en denken … ach laat maar

  De nr 1 notering van 1 dag in Estland werd overal aangehaald in de media om te illustreren dat de inzending best internationaal gewaardeerd werd.
  Diezelfde nr 1 notering was de volgende dag al weer uit diezelfde top 300 …terwijl de rest van die top 9 in die top 10 bleef ;)
  Ik ben benieuwd hoe de reakties nu gaan worden uit kamp Waylon & Ilse, dit scenario gaat toch een hele andere kant op dan ze zelf verwacht hadden, dat kan niet anders.
  Je wilt toch dat jouw nummer omarmd word en wat losmaakt, mijn buitenlandse vrienden snappen niks dat dat de potentie van dit duo zo’n FLETS nummer opleverd en dat ze voor deze keuze gegaan zijn van de 10 nummers die op hun cd staan.

  Ik wil het woordje “dark horse” niet horen, Anouk stond vorig jaar trouwens altijd top 10

  • JordyR schreef:

   100% eens met je Ed ;)

  • Hebbuzz schreef:

   Stemmingmaker! :-)

   Ik zou als artiest mij ook niets aantrekken van wedkantoren en niet alle commentaren van mensen die teleurgesteld zijn omdat ze meer verwacht hadden mij aantrekken. Ik snap de houding van Waylon en Ilse wel.

   Jammer dat ze niet een wat kansrijker liedje geselecteerd hebben, maar dat is wat je kan krijgen als je een artiest alle vrijheid geeft. Mogelijk dat we in juni wanneer we weten welke de andere twee opties waren de koe nog harder in de kont kijken omdat we die geschikter zouden vinden. Ik heb besloten mij bij de keuze van de Common Linnets neer te leggen, het beste te hopen van de presentatie en voordracht in Kopenhagen en tevreden te zijn met de muzikaliteit die we wel zullen presenteren. Verwachtingen qua klassering bijgesteld en vanaf nu kan het dus alleen meer meevallen. Dat scheelt een hoop negatieve energie. :-)

   • Bandido - Georgia schreef:

    Ik heb er inmiddels ook maar in berust. :-) Het is wat het is, en veranderen kunnen we het toch niet. Ik ga ervan uit dat we weinig tot geen kans maken om door te gaan, en dan kan het altijd nog meevallen. Jammer is het wel, maar hopelijk vat men sommige kritiek op als constructief en kunnen er nog wat cosmetische kunstgrepen gedaan worden. Ik bedoel, dingen als een beter samenspel en een mooie backdrop moeten toch kunnen.

 7. MK schreef:

  Ik verbaas me echt over de negativiteit over het nummer en de kansen van Ilse en Waylon. Het is echt een mooi nummer, kwaliteit genoeg. En heb je weleens die bagger van andere landen in semi final 1 gehoord? Je moet toch makkelijk boven Portugal, Letland, Moldavie, Albanie, IJsland en San Marino kunnen eindigen? Ik vind de meesten hier echt te zwartgallig. Als je naar buitenlandse sites kijkt, wordt er heel anders met ‘ons’ nummer omgegaan. Via eurovisiontimes wordt het door velen zelfs in de top 5 geplaatst.

  Als ik alle commentaren lees dan is het net of het een vreselijk, niet om aan te horen, goedkoop, belachelijk nummer is. Een nummer waarvoor je je moet schamen (ik noem een Toppers). Dan is het echt niet, mensen. Ik mis echt wat nuancering. Ik zou het erger vinden als ik nu uit Letland, Portugal of Wit-Rusland zou komen.

  • Ed schreef:

   Nee mk je hebt beslist gelijk, het is helemaal geen slecht nummer, en in het buitenland word het vast en zeker gewaardeerd, maaaarrrrrrrr
   Ik en velen met mij hadden gewoon veeeeel meer verwacht met een tandem als Waylon & Ilse.
   DAT is de tendens bij velen, dit zijn mensen met zulke prachtige stemmen en zulke prachtige composers, (schrijven bijna alles zelf wat je weinig ziet bij Eurovisie artiesten)

   Je verwacht dan toch dat ze HUN BESTE NUMMER kiezen van je aankomende cd ?!!
   Wat een luxe dat je kunt kiezen uit zoveel eigen nummers (ik las dat ze 28 nummers voor hun cd)

   Als je je werk op een eurovisie podium wilt laten zien je, dan neem je dat toch ook mee bij je keuze voor het uiteindelijke nummer? Je kiest voor iets waarvan je denkt dat dat ook goed aan kan slaan in Europa.

   Nee dan komen ze met dit werkje aan waar eigenlijk niets van hun kwaliteiten terughoort,

   Dit nummer doet helemaal niks voor hun als alleen een sferisch AARDIG liedje.DAT IS ZO JAMMER !

 8. Rob schreef:

  Was er nou echt niet iets mooiers te maken dan deze clip?

 9. Wim1970 schreef:

  Gratis af te halen, 2 cd’s van Ilse DeLange ;-) Ik wil dat kind niet meer in huis hebben.

 10. Djennet schreef:

  Wat een verademing.. Deze 2 mensen weten wat ze doen en durven ‘risico’ te nemen. Dit zou zomaar eens de ommekeer kunnen betekenen in de wereld die Eurovisie songfestival heet. Weg met al de malloterie en eens laten zien wat echt muziek maken is.. Nederland laat met dit lied zien wat ze in huis heeft aan sterren!
  En dan deze mysterieuze videoclip…. Geweldig, helemaal passend bij het nummer. Ik zeg: TOP!!!

 11. Peter schreef:

  Als ze bij die zinloze commerciele bettingskantoren tussen de 20e en 25e staan, houdt dat in ieder geval een finaleplaats in. Niet dat dit soort kantoren de wijsheid in pacht hebben, maar zich baseren op eerdere jaren, aangezien er geen cent gegokt wordt op het ESF, dat is wat ze jullie proberen wijs te maken. Ze zetten namelijk Noorwegen op 1 en de laatste jaren niet zo een draak van een nummer gehoord, samen met Belgie de slechtste inzending dit jaar.

 12. Patrick schreef:

  Staat nu ook op Eurovision.tv https://www.youtube.com/watch?v=hkrF8uC92O4

  Toch maar is de reacties in de gaten houden.

 13. Ed schreef:

  MMM Peter, vorig jaar heb je me niet gehoord hoor, ik was totaal ‘at ease met Anouk vorig jaar ;)

 14. Nordman schreef:

  Wat een mooie clip zeg. Natuurlijk ziet niet iedereen de schoonheid ervan en dat is jammer. Het zijn de kleine details (zoals licht gebruik, zwart/wit) en de bijna slow-mo beelden die dit speciaal maken. Past perfect bij het lied. Ik kan hier blijven naar kijken en nieuwe details ontdekken. Super!

 15. J1. schreef:

  Ik vind het ook een erg mooie clip!! En de stemmen van Ilse en Waylon zijn duidelijker hoorbaar…hoop dat ze live ook wat meer “power” hebben….vind het persoonlijk erg moeilijk in te schatten wat dit gaat doen in Denemarken..ene keer als ik het hoor denk ik “beetje saai”,andere keer denk ik “mooi nummer,kan opvallen tussen alle uptempo en powerballads” …

 16. Matje schreef:

  Erg mooi gedaan dit ! Het totaalplaatje klopt en daar ben ik blij mee. Ook het commentaar op deze video op eurovison.tv en youtube zijn over het algemeen best wel positief . Ben zelf groot fan van dit lied en kan ook deze bijbehorende video zeer waarderen. Goed gedaan !

 17. Kees schreef:

  Mooie professionele clip en prachtig nummer. Dit gaat zich onderscheiden in Kopenhagen, het is een verademing om hier naar te luisteren ipv van al die pathetische fake ballads die we ook voorgeschoteld krijgen (op een uitzondering daargelaten), Nee dit is echte (kwaliteits) muziek en dat gaat beloond worden, mark my words.

 18. werner schreef:

  ik vind het ook helemaal niet zo slecht hoor paar keer horen en het wordt steeds beter,ik vraag mij wel af of er geen beter nummer was maar goed ze mogen zelf kiezen dus dat is dan zo,ik was bij anouk eerst ook niet enthousiast dus het zegt allemaal niks laat mei maar komen ben benieuwd

 19. Vincent S schreef:

  Mooie Clip. Als je het commentaar op youtube leest is het vooral positief. Het is een kwestie van smaak. Ik vind het goed en heb Nederland in mijn top 6. Vind het dit jaar erg matig en heb maar 18 songs die ik mooi of enigzins leuk vind, de rest mocht allemaal wel wat beter. Laten we met zijn allen wat objectiever zijn en wees blij dat ieder een eigen smaak heeft, maar dat wil nog niet zeggen dat je dat met nogal grof taal gebruik moet doen. Helaas leest ik dat de afgelopen dagen net iets te veel. Ik wens Nederland succes wat het ook wordt ik vind het een goed lied wat echter niet zal winnen maar wel gaat verassen!!

 20. Sabine schreef:

  Zeker een goede clip, mooie sfeer en het versterkt het nummer. Calm After the Storm is zeker een verademing tussen de andere inzendingen, maar of Europa dit ook zo zal zien.. De notering bij de bookmakers baart me wel zorgen, omdat zij het vaak goed voorspellen.. 25e van de 37 is wel heel ernstig. Zo slecht had ik het nou ook weer niet verwacht.. Op die positie zie je vaak waardeloze crap terug, en dat is Calm After the Storm natuurlijk verre van. Het enige wat ze straks nog kunnen doen is het absoluut perfect in beeld brengen, bij dit nummer is dat écht van héél groot belang om überhaupt de finale te halen.

 21. riccardo schreef:

  Klasse! Ook als het je smaak niet is kunnen mensen toch wel horen en zien dat hier een sterke productie staat?
  Trendzettertje?

 22. Peter schreef:

  @Sabine, 25e van dec37 is een finale plaats en bookmakers hebben het zelden goed. Zetten elk jaar zonder een noot te hebben gehoord standaard Armenie en Azerbedjan op 1. Nietszeggend. Ik weet hoe dit soort kantoren werken en is alleen om jou geld uit de zak te kloppen.

  • Kobe schreef:

   Vorig jaar hadden de bookmakers toch maar mooi de top 6 goed, er zijn gelukkig ook altijd grote verrasingen. Even afwachten tot de eerste repetities in Kopenhagen…

  • JordyR schreef:

   Tsskkkkk….. toevallig zijn de liedjes van Azerbaijan en Armenie dit jaar sterk, kan Common Linnets niet tegen op! Dat staat vast….

 23. SongForAll schreef:

  Onderschat die bookmakers niet die hebben het vaak bij het juiste eind. Ik ben bang dat het niets gaat worden met Calm after the storm mooi nummer maar niet commercieel genoeg volgend jaar zijn we het weer vergeten denk ik. Het is niet slim van ze geweest om dit nummer naar Denemarken te sturen de meeste mensen zeggen dat niet voor niets zonder het nummer finaal de grond in te boren want het is een mooi maar o zo klein liedje en dat gaat echt niet opvallen op het enorme podium. Jammer we hebben twee top zangers en dan brengen ze een te klein lied ze hadden zo goed kunnen opvallen op dit best wel zwakke songfestival jaar. Een onnodige gemiste kans jammer dat ze niet naar andere landen gekeken hebben en HUN keuze doorgedrukt hebben dit is het en daar moet iedereen het maar mee doen!! Dat is geen winnaars mentaliteit ben toch bang dat ze zijn gegaan om hun cd te promoten en het bijbehorende concert en achteraf zeggen dat Europa het niet heeft begrepen!! Ik ben bang dat ze zelf het hele festival niet begrijpen..
  Jammer Ilse en Waylon mooi nummer maar geen winnaar en dat weten jullie ook wel de clip is prachtig het is een leuk nummer voor op een cd, een promotie cd en dat is gelukt! Gefeliciteerd.

 24. Kees schreef:

  Bookmakers zitten er ook geregeld naast, Olsen Brothers in 2000 stonden niet eens in de top 10 van de Bookies en we weten hoe het afliep.. Ook Belgie 2003 (Urban Trad) werd heel laag ingeschat door de wedkantoren en zij wonnen bijna met maar 2 punten verschil van Turkije en zo zijn er nog veel en veel meer voorbeelden te noemen. Ik wil maar zeggen als alles af zou hangen van de Bookmakers konden zowieso 12 landen al thuis blijven dit jaar omdat ze toch de finale niet halen (volgens de Bookies) Natuurlijk hebben ze het ook vaak bij het rechte eind, maar er zijn altijd acts/artiesten die tijdens hun optreden op het festival zelf pas gaan overtuigen (Belgie 2013 bijv.)
  De strijd is echt nog niet gestreden voor Ilse & Waylon.

 25. J1. schreef:

  Denk ook dat wij Nederlanders bevooroordeeld zijn;wij kennen de artiesten Ilse Delange en Waylon en hadden daarom misschien iets heel anders verwacht dan dit nummer….veel buitenlanders kennen hun niet,dus wie weet,vinden ze dit prachtig,onderscheidend…over ruim 6 weken zullen we het vanzelf zien..;)

 26. Bandido - Georgia schreef:

  De videoclip is mooi en past goed bij de aard van het liedje. Een aangenaam liedje dat ik best zou opzetten als ik weer eens bv van Atlanta naar Nashville rij. Maar dat ik daarna ook weer snel vergeet. En ik denk dat de meeste Europeanen hetzelfde zullen hebben. Het zal her en der heus wel wat punten pakken, maar het is te “underwhelming” om echt indruk te maken vrees ik.

 27. Harold schreef:

  Misschien een idee om het optreden in Kopenhagen ook in stijlvol zwart-wit te doen? En iets meer interactie met elkaar, wat mooie camera shots, mooie belichting.. Meer valt er toch niet van te maken denk ik. Hoop gewoon dat ze zich kwalificeren, anders krijg je weer zo’n songfestival grafstemming en wil geen enkele fatsoenlijke artiest meer meedoen. Ik maak me verder geen illusies dat het top 10 of zelfs maar top 20 gaat worden, kwalificatie volstaat

 28. Daniel schreef:

  Ik vind het een prachtig lied. Ik hoop op een goede uitslag en heb daar alle vertrouwen in.

  Jammer dat de bookmakers het zo laag waarderen. Bij ITunes stond ie vlak na de uitzending in De Wereld Draait Door op nummer 1 en is niet meer van die plaats afgegaan, ondanks alle negatieve reacties. We zien wel wat het wordt in Kopenhagen.

  • JordyR schreef:

   Jij vertrouwt Itunes hitlijsten. Is gewoon manipulatie. Je kan tegenwoordig je no1. toppositie kopen voor een paar 1000 euros. Gordon doet dat vaak…

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   De bookmakers doen niets anders dan meegaan met de opinies van het publiek dat geld inzet. Blijkbaar hebben de Europese gokkers geen vertrouwen in een topklassering van ons vaderlandse duo en dan kom je als artiest laag op zo’n lijstje en betaalt het behoorlijk uit als je op een overwinning van ‘The Common Linnets’ gokt. Nu al vaak 70 of 80 euro terug voor elke euro die je inzet.

 29. Jeffrey schreef:

  De reacties van buitenlanders op The Common Linnits op youtube zijn allemaal zo erg positief. Uiteraard hoop ik dat Nederland de finale haalt. Maar ik heb gewoon een voorgevoel dat de finale er voor dit jaar er gewoon niet inzit. Als ik kijk naar allemaal andere inzending. Nederland valt dan gewoon weg tussen alle inzendingen door. Daarnaast ben ik zelf geen fan van onze eigen inzending. Ik had van Ilse en Waylon gewoon wat meer verwacht. Dat vind ik erg jammer. Maarja slechter dan San Marino, Letland, Moldavië en Portugal kunnen we het niet maken. Mocht Nederland de finale halen dan gaat het geen potten breken.

 30. RiaNL schreef:

  Ik vind het een mooie clip. Het lied zelf waar ik in het begin wel even aan moest wennen ga ik steeds mooier vinden. Ik denk ook dat dit zich zou kunnen onderscheiden van de andere liedjes in de eerste semifinale. Er zitten dan wel veel ballades bij, maar het soort van het liedje als van Ilse en Waylon zit er niet tussen. Ik ben zeker niet negatief over onze inzending dit jaar !!

 31. Roel schreef:

  Superclip met alle tinten grijs die je kunt bedenken. Goed plan voor het podium. Grijs. Hoedje en jassen is in de buitenlucht wel cool, maar als camera/lichtplan verkeerde kader/angle heeft wordt het niks in beeld.

 32. Matje schreef:

  Wat je ziet in deze stadium van het ESF bij de bookies is dat die het vaak goed hebben wat de topposities betreft. Zo klopte het vorig jaar in het begin al wat later de top 5 bleek te zijn behlave NL die constant in de top 5 stond maar later negende werd in de finale. Ook zie je landen , zoals Hongarije vorig jaar , die in de laatste week ineens omhoog schiet omdat men tijdens de prefinale ziet wat werkelijk de potentie van het lied was. Ook de Belgische inzending van vorig jaar was nergens te bekennen , zelfs nog onder NL14 positie van nu , en kijk wat het gedaan heeft .

  • Roald schreef:

   Persoonlijk vermoed ik dat de lage notering bij de bookmakers niet zozeer met de kwaliteit van het nummer te maken heeft, maar meer met het genre “country”; de populariteit van dit genre op het ESF, of het vermeende gebrek hieraan, kan heel goed de oorzaak zijn van de lage inschatting. Ik denk dat het lied nog wel zal gaan stijgen de komende weken, zeker als alle officiele nummers bekend zijn. Het behoort in elk geval tot de kwalitatief beter liedjes in semi 1.
   Bovendien ben ik het wat de top 5 van de bookmakers betreft wel eens; staan ook hoog in mijn persoonlijke lijstje:)

   • Robbert-Rotterdam schreef:

    Persoonlijk denk ik dat het niets met het genre country te maken heeft, maar des te meer met de keuze binnen dit genre.

  • Esmee schreef:

   @Matje, Maar België heeft vorig jaar in de tussentijd dan ook heel veel aan het nummer bijgeschaafd en opgeknapt. Ik vond het eindprodukt veel beter dan het daarvoor was.

 33. johannes schreef:

  Super mooi deze clip, versterkt de sfeer en komt het nummer zeker ten goede, top!

 34. Guus schreef:

  werkelijk wonderschone video van deze twee artiesten die hun nek uitsteken met dit nummer. Ik ben heel erg trots dat Nederland kwaliteit stuurt. Super clip

 35. Peter schreef:

  Zegt maar weer alles over die bookmakersnen mensen diemde listing bepalen. Als je in Noorwegen een potentiele winnaar ziet, ben je blind, doof en ontzettend dom. In jaren samen met Belgie niet zo een slecht nummer gehoord.

 36. Kevin schreef:

  Een prachtige video die perfect bij het nummer past.

  Ik denk dat we de bookmakers voorlopig maar moeten negeren. Kijken wat er gebeurt zodra de repetities beginnen. Ik denk zelf dat Ilse en Waylon daar enorm veel indruk zullen maken en er zullen ook landen zijn die dan door de mand vallen.

 37. Starkoo schreef:

  Wedkantoren zitten jammer genoeg meestal niet mis kwa voorspelling alhoewel België afgelopen jaar ook geen schijn van kans had, toch finale haalde en goed scoorde.

  Maar ja de bookies zijn nu nog niet 100% kwa voorspellingen, denk dat we toch nog wel flink gaat stijgen België zesde slaat nergens op b.v misschien wel in de war met Nederland, het moet op het podium echt gaan vlammen alles moet kloppen toch hoop ik dat het nummer een beetje aan word gepast, naar wel een hoogte punt niet alleen maar vooruit gekabbeld!

  http://www.youtube.com/watch?v=2DLSToKbOTQ deze versie is misschien te extreem toch denk dat we met een verbeterde versie zeker finale halen en we kunnen ook winnen!

 38. RobbieR schreef:

  Pracht clip, goed gedaan.
  En de reacties lijken voor zichtig de positieve kant op te gaan.

  Ik vind ook dat de performance beter kan, meer chemie, donkere luchten, flitslichten, zwart wit?

  Op het einde knallen met een uithaal en lichtflitsen ja..

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Uithaal???? Als de sfeer kabbelen en onderkoelde emotie is, dan lijkt me een plotselinge uithaal niet op zijn plaats.

 39. Herman schreef:

  Dit wordt niks de bookmakers hadden Anouk vorig jaar veel hoger ingeschat en kregen gelijk.
  En vergeet belgië niet wat een pracht lied voor mij een grote kanshebber.Gewoon door het volk gekozen.zo moet het hier ook weer een artiest met een paar liedjes en televote.Jammer maar geef dit jaar niet de oostblok de schuld maar Ilse en Waylon die een totaal verkeerde keuze gemaakt hebben,misschien nog nooit naar het sf gekeken.

 40. Lilly schreef:

  Daar heb ik bij de videoclip geen last van hoor, versta het prima!

  JordyR:
  Ik versta ze amper what ze zingen, ze mompelen

 41. Lilly schreef:

  Ik denk dat gewoon eens even rustig afwacht hoe de generale repetities straks gaan…ik weet het niet, maar toch zie ik lichtpuntjes en ben ik niet geheel negatief.

 42. Robbert-Rotterdam schreef:

  Hoe doods en saai ik het nummer ook vind en hoe kansloos ik het ook acht, de clip vind ik prachtig. Heel professioneel en dat hoort ook bij de gebruikelijke aanpak van deze artiesten.
  Dat het nummer er niet uitspringt en m.i. niet verder gaat komen dan plaats 13 in de semi laat ik nu maar even zitten. We zien wel of ze via een slim plaatje er toch nog in slagen om de aandacht af te leiden van hun kabbelende nummer. Het lied is ingeleverd en het zij zo.

 43. Joke schreef:

  Ja wat moeten we hier nu van denken, het is niks het word niks, en wat een verkeerde keuze van alles eigenlijk.
  Jammer van het talent, en jammer dat ze geen sterker nummer konden kiezen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 44. SongForAll schreef:

  Ik neem alles terug, dit gaat winnen het is samen met Armenie Azerbeidjan belgie en Noorwegen het aller beste!

 45. RobbieR schreef:

  Robbert-Rotterdam:
  Uithaal???? Als de sfeer kabbelen en onderkoelde emotie is, dan lijkt me een plotselinge uithaal niet op zijn plaats.

  Nou ja iets meer stem volume weet ik het..

  Maar perfomance verbetering mag wel, verder ben ik blij dat Nederland eindelijk een video Clip instuurt.

 46. RobbieR schreef:

  JordyR:
  Ik versta ze amper what ze zingen, ze mompelen

  dan ligt er zeker wat aan je oren, dit is zeker 1 van de beste teksten op het ESF..
  Klasse hoor..

 47. Michel schreef:

  Positief is dat er na 1 dag bij de YouTube clip 564 positieve duimpjes omhoog gaan en 68 negatieve duimpjes omlaag staan, en ik denk zo’n 90% een positieve tekst bij de clip schrijft over ‘t nummer.

 48. Dick schreef:

  Sfeervolle clip past perfect bij het nummer en ziet er professioneel uit. Die bookmakers ach, als je daar vanuit moet gaan zou het al een uitgemaakte zaak zijn. Denk inderdaad dat de setting op het podium dus hoe alles in beeld gebracht gaat worden heel belangrijk gaat worden. Misschien kun je tijdens het stilte moment ineens met lichteffecten de mensen weer wakker schudden:-)? Alle gekheid op een stokje, ik denk nog steeds dat de finale wel gehaald gaat worden gezien de overige halve finalisten want daar zit heel weinig goeds tussen.

 49. Mile schreef:

  Bij bookmakers zakt NL naar 28. Ik hoop dat ze van liedje veranderen, als het nog mag.

  • Tippie2 schreef:

   Oh echt? Zo zonde, ze doen zichzelf zo enorm tekort… Hoop stilletjes toch nog op een wijziging van nummer…anders op naar 2015?

   • Ed schreef:

    Ja precies, ze moeten toch ook wel licht gaan twijfelen hebben we wel de goede keuze gemaakt.

    Ik ben echt nooit van het leedvermaak, vind het altijd triest ……. maar bij Ilse en Waylon heb ik echt zoiets van dan moeten jullie maar op de blaren zitten.

    Ze hebben hun kringetje zo klein gehouden bij het beslissen, eerst zou er een klein commite komen, waaronder Jan Smit, Cornald Maas en die ander D.D

    Je kunt aan de reakties merken dat zij ook niet het achterste van de tong laten zien, ze kunnen hen niet in het openbaar afvallen …. Ilse en Waylon en ik denk in mindere mate JB Meijers hebben de keuze gemaakt.Kill your darlings word nu echt letterlijk ….. op oddcheckers staan ze nu al op 30 …… zooooo verschrikkelijk jammer …!!!!

   • JordyR schreef:

    Hun verdiende loon. Eigenzining mag! Maar denkt aan de consequenties…

   • Robbert-Rotterdam schreef:

    Te laat. Het nummer is al bij de EBU ingeleverd. Er is geen weg meer terug.

 50. Starkoo schreef:

  Klopt dat ze weer zakken is snap echt niet als het zo blijft bij de bookies dan moet je het nummer aan passen of voor een ander beter nummer kiezen, denk dat het misschien tijd is voor een petitie tegen dit nummer, maar ja het nummer is gewoon van de beste kwaliteit maar is denk niet een nummer waar we mee gaan winnen!

  Als je bij de bookies kijkt naar wie er door gaat naar de finale dan staan wij daar negende dus dan denk je we gaan we de finale halen, hoop als ze toch bij dit nummer blijven moet alles kloppen!