Kopenhagen live: Malta en Israel

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. harm stirnberg schreef:

  Wow mijn foto met Joan Franka is te zien op de achtergrond bij het optreden van Malta. Dacht dat mijn foto niet was uitgekozen omdat ik niks meer had gehoord. Hoop dat ik het de 8e goed kan zien tijdens het optreden.

 2. Peter31 schreef:

  Malta wordt altijd zo overgewaardeerd, weet niet waarom. Vorig jaar was leuk, maar daarvoor was het land naar mijn mening onterecht vaak door. Zeker met dat voetendansje 2jaar terug. Pffff. Dus het zal me niks verbazen als dit door gaat.
  Israël is de laatste jaren juist ondergewaardeerd. Het zal denk ik niet zo goed scoren als in de polls, maar voor mij is het wel een top10 nummer. Het optreden ziet er in elk geval goed uit en dat kan ik van Malta niet zeggen.

 3. Nordman schreef:

  @Harm, leuk :-)

  Malta klinkt ook goed, mooie LED-afbeelding wat het nummer versterkt. Ben alleen nog niet zeker van een finaleplek.
  Israel: Mijn eerste wow moment, wat klinkt dit goed en wat ziet het er nu al gaaf uit.

 4. RobbieR schreef:

  Malta is leuk en Israel geweldig!

 5. Daniel schreef:

  Israël ziet er erg goed uit, voor zover je er iets van kunt zeggen met de korte fragmentjes. Zou dit dan de outsider zijn die Armenië van de overwinning kan afhouden?

 6. Ria NL schreef:

  Ik had vooraf niet zovel met het liedje uit Malta, maar het klinkt nu toch wel goed. Israel is gewoon geweldig, zij mag van mij zeker door naar de finale, wat betreft Malta, twijfel ik nog.

 7. Mike B schreef:

  Malta vink wel gezellig maar Israel? mwah kweet niet beetje eurotrash sound, tis wat te geforceerd ofzo…

 8. 020Nick schreef:

  In Mei stem ik voor de stem van Mei.
  Seriously, ik word helemaal warm van die klankkleur en dat rauwe..:)

 9. Hebbuzz schreef:

  Malta zag er goed uit, klonk ook stukken beter dan bij de nationale.
  Israel: doet sterk aan Serebro denken, de dames zijn wel iets te mollig voor zulke korte leren broekjes en strakke topjes.