Kopenhagen live: Eerste repetities finalisten

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Jeroen schreef:

  Mijn top 10 van alle songs:

  1. Sweden
  2. United Kingdom
  3. Denmark
  4. Netherlands
  5. Israel
  6. Spain
  7. Norway
  8. Azerbaijan
  9. Frankrijk
  10. Ireland

 2. Wim1970 schreef:

  Wat heeft die Engelse zangeres een afgrijselijke stem, gaat door merg en been.

  • @lbert schreef:

   Precies Wim, vind ik ook,was bij Eic ook al zo, kan me niet voorstellen dat ze dan ook erg hoog eindigd, bovendien vind ik het lied ook voorspelbaar en vrij zwak

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind zowel Duitsland als Ver. Koninkrijk erg goed klinken. Jammer dat we maar een klein stukje van hun liedjes kunnen horen. Ik kijk nu al uit naar hun 2e repetitie.

 4. Kevin schreef:

  En ik zie Children of the Universe juist als een mogelijke winnaar. Ik vind het een ijzersterk nummer en haar stem erg goed (doet me aan Gabrielle van o.a. Dreams, Rise en Out of Reach denken). Het zou me erg verbazen als het Verenigd Koninkrijk dit jaar de top 10 mist.

  • Wim1970 schreef:

   Het zou me erg verbazen als UK dit jaar de top 10 haalt!

   • JordyR schreef:

    Met een schijt smaak en opmerking als de jouw zal jij altijd blijven verbazen!! Maak je borst maar nat. UK en Oostenrijk zullen in de top 10 komen.

 5. RiaNL schreef:

  Frankrijk ziet er vrolijk uit maar ik heb nog steeds niets met hun inzending. Hierbij vind ik het juist niet zo erg dat er maar 36 seconden van het liedje te horen is…

 6. Esc-go schreef:

  Ik gun het Groot-Brittannië om er met de winst vandoor te gaan. Op Duitsland na is het te lang geleden dat een land van de big-5 won. Dit jaar verdient de UK het! Mooi nummer

 7. He1n schreef:

  Alleen die titel van United Kingdom wordt ik al misselijk van.
  Draak van een tekst vandaar een uitgekauwd nummer

  • johannes schreef:

   Voor het eerst ben ik het met He1n eens, wat een kwallelied. Hebben we nog niet genoeg gehad van dit soort kleffe te zoete en uitgekauwde ESF liedjes? Samen met met Belgie vind ik dit soort nummers echt niet meer van deze tijd, sorry hoor UK 0 Points, Belgium 0 points

 8. Peter schreef:

  Alleen van jouw postings He1n en van Wim1970 word ik misselijk. Nimmer positief. Daar waar het merendeel positief is zijn jullie negatief en vice versa.

  • harm stirnberg schreef:

   Klopt Peter, maar laat ze lekker we zullen het allemaal wel zien volgende week en dan hoor je ze niet meer ;-)

 9. He1n schreef:

  Loop je daar nog steeds rond Peter?

  • JordyR schreef:

   Hei1n = Wim1970 = Ad! :) Een en dezelfde schrijfstijl… Een enge relnicht.

 10. RobbieR schreef:

  Frankrijk erg leuk, lekker vrolijk en ik denk dat Nederland wel eens hoger gaat eindigen dan voorgaande jaren.
  Uk, mooi nummer en Molly zingt mooi. Leuke zangeres en ik gun Uk een hoge plaats.

 11. He1n schreef:

  Nee klopt idd volgende week hoor je niks meer want dan ist afgelopen.
  Kunnen we ons verheugen op het junior-songfestival. Heb ik zin aan met al die natuurlijke kinderen. Niks ingestudeerd of zo….puur natuur

 12. Hebbuzz schreef:

  DENEMARKEN: De eerste ronde was ronduit vals, maar het leek er op als Basim een technisch probleempje had met zijn oortje. Later kon dat excuus niet meer gebruikt worden, het blijft zangtechnisch onder de maat nu er geen backingtape meeloopt. Het plaatje is wel helemaal gelikt en goed. We krijgen opeens zaal-shots van hossende tribunes te zien waarschijnlijk. Qua kleurstelling is die van de Nationale finale gekozen en met lampen en lichtbundels wordt een jaren ’70 Jackson 5 sfeer neergezet die heel goed oogt. Basim flirt met de camera.

 13. Mike B schreef:

  Ow ik zie een lijstje, vorig jaar zag ik er al 100. Morgen ook maar eens 1 maken.
  Uk: eerste x vond ik het wel leuk kwam waarschijnlijk door de clip maar dat hey hey irriteert me.
  D: Nooit leuk gevonden nu ook niet.
  F: Was vals en amateuristisch maar na Amsterdam (op beeld) steeds leuker gaan vinden.

 14. Hebbuzz schreef:

  ITALIE: Emma maakt stevige indruk, Veel zilver/goudgele kleuren in de act, met de zang tiptop in orde en zonder publiek oogt het al als een prima liveconcert. Haar paarse shirt en oogschaduw kleuren mooi in dit glittergebeuren. Er zitten een paar mooie shots in wanneer Emma van en naar het kleine podium loopt, waardoor je meteen doorhebt, dat je te maken hebt met een ras artieste.

 15. Hebbuzz schreef:

  SPANJE: Top 5 lijkt binnen handbereik Indrukwekkende staging, In het begin wanneer ze zacht zingt, zingt ze vals, maar ze herstelt goed in het gebulder. Hele setting is simpel donkerblauw, met kleine accentjes. Het gaat zeker opvallen tussen alle veelbewegende achtergronden. Ruth staat in een witte jurk en mooi opgemaakt op het podium. Op de podiumvloer zie je waterdruppels vallen. Sowieso komt Spanje in het powerballad genre beter uit de verf dan Zweden, ook Belgie zou het wel eens af kunnen leggen tegen Ruth. Ik vind het nummer vreselijk oubollig maar ben bang dat zelfs winst binnen handbereik is bij een goede loting. Wat mij betreft loot Spanje dus slecht, in de eerste semi en komen België en Zweden daarna nog aan bod (al wil ik die twee ook niet zien winnen).

 16. Hebbuzz schreef:

  eerste ‘helft’ uiteraard i.p.v. ‘semi’.

  De looks van een mannelijke rottweiler die ze had tijdens de nationale finale , hebben ze om weten te toveren tot een bijna likeable meisje

 17. johannes schreef:

  Hebbuzz, de denkt toch niet echt dat Belgie kan winnen hoop ik???

 18. Henk Jan schreef:

  Kan iemand uitleggen wat er zo fantastisch is aan het Italiaanse liedje?

 19. Nordman schreef:

  Duitsland: Voel hier helemaal niks bij, wel aardig en gok dat ze tussen de 13-20 eindigen.

  VK: Klinkt goed hoor. Ziet er nu al uit als een winnaar. Ik denk dat het echt gaat gebeuren en dat we volgend jaar naar het VK gaan.

  Frankrijk: Erg kleurrijk, past helemaal bij het lied. Ik denk dat de kijkers dit wel leuk gaan vinden :)

 20. Zoë schreef:

  Erg mooi lied van het VK, jammer van de pretentieuze hippyachtige titel, anders wat het mij betreft zeker een winnaar geweest.

 21. Rob schreef:

  Off topic, zojuist de beelden gezien van de openingsceremonie van het Eurovsie Songfestival, de aankomst als vierde land Nederland, wat zagen Ilse & Waylon er fantastisch uit! Ben trots op ze!

 22. 020Nick schreef:

  Daar ben ik nog niet zo zeker van, bovendien vieren ze niet overal ter wereld moederdag op dezelfde datum.

  Henk Jan: De kans dat België wint is vrij groot, met moederdag op komst!