Kopenhagen live: Zweedse Sanna overtuigt

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Jvision schreef:

  Hele goeie performance van Sanna Nielsen! Heb met dit nummer ook veel meer dan met de Armeense inzending!
  Zweden gaat zeker door naar de finale en in top 10 eindigen! (Denk tot nu toe door naar finale: Zweden,Estland,Armenie…Letland en IJsland niet)

 2. He1n schreef:

  Toch wel een goed nummer hoor. neem mijn woorden terug van 2 weken geleden(over dit nummer dan )

 3. RobbieR schreef:

  Sanna komt ook minder statisch over en stem lijk ook beter, ook ik geef complimenten.

 4. Kees schreef:

  Bij Sanna klopt het totaalplaatje ook, gaat hoog eindigen in de finale, Over armenie heb ik mijn twijfels.

 5. bjorn schreef:

  Zweden mag van mij zo winnen. Hier krijg ik kippenvel van, terwijl ik van Armenië echt de neiging krijg om het snel door te skippen.

 6. RobbieR schreef:

  Maar ik vind Albanie mooier, het pakt mij. Zo mooi en puur…

 7. celine schreef:

  Armnie heb ik nog nooit mooi gevonden snap ook niet dat het in de polls op 1 staat. Zweden is erg goed gezongen en het ziet er mooi uit. De albanese miep waarbij t lijkt alsof ze op een duikplank staat vind ik echt niet te pruimen, ik hou gewoon niet van dit liedje, t raakt me niet net als armenie.

 8. Placide schreef:

  Wat zou het geweldig zijn als Zweden (weer) zou gaan winnen. Dat zou zeer terecht zijn, want dit is toch echt wel het beste en mooiste lied van het ESF dit jaar. IJsland en Albanië kunnen het beste inpakken en zo snel mogelijk weg wezen.

 9. Jade schreef:

  Ik vind Zweden en Albanië erg goed. Mijn favoriet is Armenië en op de 2e plaats Zweden

 10. Mike B schreef:

  Ik hoop zo erg dat Sanne Nielsen een Kate Ryan gaat doen, kan het niet aanhoren/zien.

 11. Zoë schreef:

  Echt zo ontzettend statisch is saai. Dit lied heeft totaal geen hitpotentie buiten het songestival om en kan ook zeker niet tippen aan Euphoria.

 12. Nordman schreef:

  Zweden vind ik goed, maar ik zie er geen winnaar in. IJsland mag van mij wel naar de finale. Nummer ben ik de laatste weken echt gaan waarderen, refrein is zo catchy en het lied heeft daarnaast een mooie boodschap. Albanie vind ik onwijs saai..kan me niet voorstellen dat ze door gaat.