Eind november meer info over Nederlandse inzending

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. riccardo schreef:

  Alain Clark lijkt nog geen zekerheid, nog steeds in gesprek met meerdere kandidaten, ben benieuwt!

 2. Roald schreef:

  Of Alain Clark met een andere artiest in duet/ (zijn vader!), of Alain Clark is er wel bij betrokken, bijv. als tekstschrijver/producer (zoals in 2012 met Ivan Peroti)… nog vanalles mogelijk:)

 3. johannes schreef:

  Ik hoop op Anouk als componist

  • Esmee schreef:

   Dat zou best een interessante bijdrage kunnen worden.

   • Peter schreef:

    Hoezo? Al wat gehoord dan? Die totale adoratie, pfffff. Of alles wat zij maakt geweldig is. Ik heb nog nooit een goed nummer van die vrouw gehoord. Het enige nummer wat zij kent, maakt ze in de slaapkamer. Geen Anouk 2015.

   • johannes schreef:

    Peter, wat Anouk heeft jou misdaan? Zij schrijft hele interessante composities, daar kun je niks van zeggen. Als jij nooit een goed nummer van”die vrouw” gehoord hebt raad ik je aan het Sad Sing Along Songs album eens te beluisteren. Dat is subliem, en als je een beetje verstand van muziek hebt kun je dat niet ontkennen…

   • Peter schreef:

    Overgewaardeerd. Staat in de belangstelling vanwege haar gedrag, niet vanwege haar muzikale kwaliteit, die nog nooit is aangetoond. Gewoon verder nu met iets nieuws.

   • Hans schreef:

    Ga iets nuttigs doen, Peter.

 4. werner schreef:

  dat duurt wel lang dan dit jaar maar goed is niet anders nog een maandje geduld

 5. Robbert-Rotterdam schreef:

  Gisteren naar de theatershow van Alain Clark geweest in den Haag.
  Echt geweldig. Man heeft enorm positieve uitstraling en is een echt muziekdier.
  Hij kreeg de zaal heel gemakkelijk mee, ook al hield hij het allemaal heel klein.’ Less is more’ was hier daadwerkelijk van toepassing. We moeten even afwachten wie de uiteindelijke kandidaat wordt, maar als de keuze op Clark valt, ben ik heel blij.

  • Peter schreef:

   Mee eens Robbert-Rotterdam, maar dan moet het wel heel goed in beeld gebracht worden net als bij Ilse, dan moet het lukken, anders verdwijnt hij op dat grote podium. Heb hem toen gezien bij het Rosso Concert met Diana Ross in Arnhem, toen bleef er weinig van hem over.

 6. Robbert-Rotterdam schreef:

  Ook mee eens. Een artiest goed in beeld brengen is tegenwoordig een basisvoorwaarde om goed te scoren tijdens het ESF. Matig camerawerk en regie–> vergeet het maar.

 7. RobbieR schreef:

  Ik neem aan dat men heeft geleerd van afgelopen jaar.
  Dat camera en tv optreden belangrijk is..

 8. Peter schreef:

  Trosavro zojuist bij dwdd Bo Saris. Stop met onderhandelen. Neem hem.

  • chris schreef:

   dit is gewoon die irri gozer van idols boris, rot op met die gozer!!

   • Robbert-Rotterdam schreef:

    Het interesseert me voor geen meter of iemand privé irri is. Het gaat er mij om of iemand iets in 3 minuten tijd iets neer kan zetten, door zijn/haar persoonlijkheid, goed camerwerk en een ijzersterke regie (plan hoort van tevoren klaar te zijn).

 9. Roel schreef:

  Een performance groots neerzetten op het tvscherm is niet makkelijk. Dat moet je al doende leren. Tegenwoordig hebben onze goede vocalisten nog maar weinig eigen tv-zendtijd. Je ziet deze beroepsgroep meestal als talentenjachtjurylid, ergens in een prietpraatshowtje of in een wieisdemol/oerwoudsurvivalshow. Enkele prachtige nieuwe liedjes zingen van jouw album kost teveel zendtijd. Men heeft liever langere reclameblokken.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Tja, de artiesten hoeven niet zelf uit te vinden hoe dit moet. Daarvoor neem je voor een zak geld een goede regisseur, die dus wel ervaring heeft. Daarom pleit ik altijd voor bemiddelde artiesten.

 10. songfestivalfan schreef:

  Er is nog niets definitief http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/kunst-en-cultuur/132262-wie-gaat-er-naar-het-eurovisiesongfestival-2015.html en het is altijd lastig in te schatten wat aanslaat op het songfestival

 11. Mike B schreef:

  Mr. Probz! dank u

  • Matje schreef:

   Er komt een samenwerking tussen MrProbz en Afrojack . Laat die iets moois maken met genoeg hitpotentie . Persoonlijk zou ik dit niet erg vinden.

 12. Rob schreef:

  GROOT NIEUWS! Het AD meldt deze ochtend dat Trijntje Oosterhuis in de runnend is voor 2015, en om het nog gekker te maken………..juist met haar gelegenheidsgroep LADIES OF SOUL! Waar Birgit Lewis , Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer ook in zitten………WAUW!