Trijntje Oosterhuis: “Vereerd dat ik ben gevraagd”

Dit vind je misschien ook leuk...

190 reacties

 1. niels6 schreef:

  Uit het volgende fragment rond 6:00 (http://www.show.nl/video/afleveringen/2014/10-november-2014-shownieuws-2/) put ik zoveel hoop!!

  Ze zeggen dat ze al druk bezig zijn met de performance, Trijntje wil veel afvallen. Mooi om te horen dat ze er al druk mee bezig zijn, de voorbereiding kan niet vroeg genoeg beginnen!!

 2. ray schreef:

  Laat me niet lachen,was Maria Serifovic zo aangenaam om naar te kijken?waar gaat het over ….

 3. Lilly schreef:

  Nu bleek ook dat zowel Alain als Dotan geen nummer konden aandragen, omdat zij die nog niet gemaakt hadden…-:)

  Dick:
  Overigens liet Cornald Maas bij RTL Boulevard duidelijk blijken dat de dames Anouk en Trijntje het slim gespeeld hadden met het gebruik van de media. En kennelijk was het hele nummer al helemaal klaar. Ik blijf toch een klein beetje zitten met het gevoeld dat e.e.a. weer knullig verlopen is.

  • Peter schreef:

   Wat een onzin Lilly, Ilse & Waylon hadden vorig ook nog geen nummer. Ben bang dat in dit geval het nummer net als bij Hind al jaren op de plank lag en dus zeer gedateerd zal zijn. Alain was een betere keuze geweest. Zoals het nu is gegaan wordt het het jaar daar op, mochten we toch nog meedoen in 2016, moeilijk om nog een artiest van naam te stricken. De AvroTros hebben hun pijlen verschoten door het op deze manier te doen. Alain zal volgend jaar absoluut niet meer op gesprek willen. De keuze zal wel samen gaan met een flinke donatie in de kas van de omroep.

   • Lilly schreef:

    Hadden dotan en alain dan wel een nummer aangedragen op gesprek bij AVRO/TROS Peter?

   • Peter schreef:

    Was dat nodig dan? Het nummer kan toch ook na het gesprek worden gemaakt, net als bij Ilse & Waylon. Dus ik begrijp niet wat je bedoelt. Waarom moet nu ineens het nummer al klaar zijn? Ik geloof namelijk niet dat als het een nieuw nummer is van Anouk en Trijntje dat het af is, dan hadden ze dat ook wel laten lekken. Het is een oud nummer wat al jaren op de plank ligt en nu even opgepimpt moet gaan worden. Rare manier van AvroTros om zo weer aan kandidaten te komen. Menigeen gaat afhaken, als de publieke omroep met druk vanuit Den Haag dat zelf al niet gaat doen. Het is en blijft groot amusement en dat is vanaf 2015 verboden.

   • Patrick schreef:

    Wat een onzin weer. Natuurlijk ligt dat nummer niet al jaren op de plank. En als dat wel zo is, so what. Hold On (2008 Noorwegen) was ook al jaren oud. En dat scoorde ook goed.

   • Peter schreef:

    Wat jaren geleden de trend was, is nu niet meer in, dus moet je het oppimpen. Hind ging hier ook de mist mee in.

   • ~ René ~ schreef:

    Mòchten we toch nog meedoen in 2016 ???
    Huh? Ik dacht dat al zeker was dat we niet meer mee zouden doen. Heb ik hier ergens gelezen. Iemand heeft dit gepost die daar meer over wist, middels inside information, of zoiets. Zie hieronder.

    “En dat nu er geen amusement meer mag bij de publieke omroepen en 2015 dus het laatste jaar is dat we meedoen”. (…) “Het is gewoon over en uit. Geen belastinggeld meer naar dit soort programma’s. Wordt pas volgend jaar na het ESF 2015 bekend gemaakt, maar ik heb al inside informatie. In 2016 sneuvelt dit dus en doen wij niet meer mee”.

   • Peter schreef:

    Waar mensen zich toch al niet mee bezig houden en druk om maken. Hoe hilarisch is het toch elke keer weer.

   • Peter schreef:

    Het zou kunnen dat rtl 4 of sbs6 zich gaat inkopen, bijmde publieke omroep verdwijnt het.

   • ~ René ~ schreef:

    Van Dale Online: Geen resultaat voor ‘bijmde’.

   • Peter schreef:

    Ach zielig Reneetje, heb je iets kunnen ontdekken, geniet er van zou ik zeggen. Heb je hier een jaar op zitten wachten, zo zielig in je eentje op de bank met je knuffeltje op schoot. Ben blij voor je.

 4. Max schreef:

  Het gaat erom, Petertje Betwetertje, dat Ilse & Trijn reeds een nummer hadden en dat konden laten horen. Daar was de selectiecommissie zo weg van, dat de dames daardoor een streepje voor hadden op Dotan en Alain.

  Peter:
  Wat een onzin Lilly, Ilse & Waylon hadden vorig ook nog geen nummer. Ben bang dat in dit geval het nummer net als bij Hind al jaren op de plank lag en dus zeer gedateerd zal zijn. Alain was een betere keuze geweest. Zoals het nu is gegaan wordt het het jaar daar op, mochten we toch nog meedoen in 2016, moeilijk om nog een artiest van naam te stricken. De AvroTros hebben hun pijlen verschoten door het op deze manier te doen. Alain zal volgend jaar absoluut niet meer op gesprek willen. De keuze zal wel samen gaan met een flinke donatie in de kas van de omroep.

 5. Max schreef:

  Helaas is het nu al weer nodig, maar: Peter, kun je a.u.b. anders reageren op berichten van anderen? Ik vind het echt vreselijk hoe fanatiek en beledigend jij je woorden kiest. JA, iedereen mag een mening hebben (echt niet iedereen is positief hier, dat mag natuurlijk ook), maar jij maakt het echt te bont. Zelfs zo erg dat je het forum voor mij (en ik weet zeker ook voor anderen) verpest. Ik word er zo moe van steeds maar jouw galspuwerij te lezen. We zijn hier met songfestival-liefhebbers bij elkaar; mensen die het laatste nieuws willen volgen, meningen willen geven en delen. Ik vind het dan zo jammer dat jij – als enige – ZO negatief jouw stempel weet te drukken. Vorig jaar zei je dat je een nieuw (leuker) forum had gevonden. Kun je daar dan nu niet al heen, a.u.b.? Ik wil weer gewoon terug naar een leuk forum zonder Petertje Betwetertje die koste wat koste zijn mening wil doordrukken en als hij tegengas krijgt meteen de meeste beledigende teksten stuurt. Ik hoop echt van harte, Peter, dat je dit bericht ter harte neemt.

  • Peter schreef:

   Hou je commentaar voor jezelf Max. Zit ik niet op te wachten. Welke beledigingen? Alles wordt tegenwoordig opgevat als een belediging in dit land. Vrijheid van meningsuiting heet dat. Kun je daar niet tegen? Jouw probleem, niet het mijne.

   • ~ René ~ schreef:

    Welke belediging?
    Onderstaande zin, onlangs door jou hier neergezet, vind ik bijvoorbeeld grof en onbeschoft:
    “Misschien als Traincha, hoe verzin je zo een achterlijke naam, een baard laat groeien, dat het nog wat wordt, maar ben bang dat het een stuiptrekking is. (…) Traincha doet aan Conchita denken, dus heel Europa zal denken dat we kerel sturen, tja je moet ook goed kijken om iets vrouwelijks bij Traincha te ontdekken”.

   • Peter schreef:

    Dat is een waarneming die de waarheid benadert. Voor wie is deze onbeschotf? Voor Trijntje of een eventuele travestiet of transeksueel. Verder heb je het er maar druk mee om dat allemaal terug te zoeken, hoe sneu. En tja, zoals gezegd als je er een probleem mee hebt, is het jouw probleem, niet het mijne.

   • ~ René ~ schreef:

    Ja, ik weet dat je dat al gezegd had, jij zegt toch alles 120x.

 6. Michael schreef:

  Snap niet waarom jullie je zo druk maken om Peter..
  Anouk en Trijntje liggen er niet wakker van, waarom jullie dan wel?

 7. Michael schreef:

  De enigste die erg werdt geraakt vorig jaar was Ilse en (bijna) iedereen ging maar lekker door. Nu doet Peter precies hetzelfde en moet je kijken. Hadden jullie het maar zo voor Ilse opgenomen…..

  • Peter schreef:

   Ik ben alleen maar voor Ilse geweest en dat werd mij niet in dank afgenomen. Het is hier namelijk nooit goed. Er zijn hier een aantal personen die hun stempel willen zetten met hun smaak, daar ga ik dwars tegen in. Als dat irritant is, dan zij het zo. Ik lig er niet wakker van.

 8. M schreef:

  Het gaat niet om Anouk of Trijntje of wie dan ook. Het gaat om de manier van reageren, het persoonlijk maken, het vervuilen van dit forum met onzinnige, fanatieke berichten.

 9. Bjorn schreef:

  Ik ben geen fan van Trijntje, maar vind sommige nummers van haar wel leuk. Toen ik hoorde dat Trijntje zou gaan was ik even bang dat haar broer het nummer zou schrijven en kreeg een flashback naar Edsilia. Nu Anouk het nummer deels geschreven heeft ben ik positief gestemd al is het nog afwachten tot we het nummer te horen krijgen. Het gaat immers om het nummer en niet de artiest, want in het buitenland weten ze echt niet wie Trijntje is.

 10. Mike B schreef:

  IN 2016 ZIJN WE ER GEWOON WEER BIJ

 11. ~ René ~ schreef:

  Peter:
  Ach zielig Reneetje, heb je iets kunnen ontdekken, geniet er van zou ik zeggen. Heb je hier een jaar op zitten wachten, zo zielig in je eentje op de bank met je knuffeltje op schoot. Ben blij voor je.

  Dank je!

  • Peter schreef:

   Graag gedaan ventje. Nu hup je duim in je mond en naar je bedje toe, je blijft maar reageren. Morgen weer naar het schooltje, dus dan moet je uitgeslapen zijn. Moet het lichtje aanblijven op de gang? Dan ben je niet meer bang in het donker.

 12. Trijntje en Anouk fan schreef:

  Die worden nummer 1. En als dat niet mocht lukken doordat er een nóg betere inzending is, dan wordt het in elk geval een strijd in de top.

 13. werner schreef:

  al bekent wanneer het lied gepresenteerd wordt

 14. Gerard schreef:

  Hopeloos figuur ben je Peter, zie het voor me dat je geen werk hebt en dan maar hier gaat zitten zeiken om nog enigzins het gevoel te hebben dat er dan iemand op je reageert, denk dat jij zo’n type bent die ook op andere chat(gay) sites zit te zieken…denk dat ik er niet ver naast zit….lachen zulke types.

 15. Esmee schreef:

  Ik ben niet zo’n fan van Trijntje, maar als ik naar de navolgende video kijk, dan maak ik me toch echt geen zorgen over hoe ze op het tv scherm over gaat komen. Mooie styling, goede verschijning. Nederland hoeft zich in Wenen nergens voor te gaan schamen. Én goed gezongen! Ik heb er vertrouwen in.

 16. Esmee schreef:

  Ik vind het net één van Charlies’ angels, zoals ze daar staat.

 17. johanve schreef:

  Ik vind het een goede keus, maar veel hangt natuurlijk af van het liedje,uitvoering en presentatie.

 18. Dick schreef:

  Bedankt Esmee voor het delen van de youtube link: in deze video staat ze er inderdaad heel mooi bij en is haar stem top. Ik krijg er toch meer vertrouwen in. Ik ga er vanuit dat ze er goed over nadenkt hoe e.e.a. op het podium vertaalt gaat worden (afhankelijk van het liedje natuurlijk). Haar uitstraling is hier in deze video gewoonweg mooi…. maar ik heb haar wel es minder gezien… maar ja genoeg tijd om daar over na te denken:-).

 19. Robert schreef:

  Weet iemand wanneer het lied bekend wordt gemaakt? Uiterlijk eind deze maand?

 20. Peter schreef:

  Wat is deze weblog slecht op de hoogte. Weten niet eens dat Trijntje vanavond op tv komt en misschien wel iets laat horen.

 21. Redactie schreef:

  @peter; als je zo vaak op de site bent had je meer dan vier uur geleden al in onze twitterkolom de aankondiging dat Trijntje in DWDD zit kunnen lezen. Veel plezier bij het kijken!

  • Peter schreef:

   Ik negeer Twitter. Maar ja het liedje doet ze niet. Waarschijnlijk is het er ook niet. Hoop poeha meer niet. En wat is ze weervreselijk irritant. Zappen.

 22. niels6 schreef:

  Na de uitzending van dwdd ben ik zooooo enthousiast. Wat een verschil met TVOH en wat is ze enthousiast!!! En ze gaat nadenken.over de regie.top top top

 23. Peter schreef:

  Tjonge jonge jonge, wat wordt iedereen genaaid. Titel mag niet , geen klein deuntje zelfs, met andere woorden er is niets. Ilse had het vorig jaar allemaal beter voor elkaar.

  • Rob schreef:

   Wauw wat een mooie primeur alsnog bij DWDD! Anouk in het achtergrondkoor! Nou Peter, dat wordt geen fijn jaar voor jou…………en dat gun ik jou eigenlijk ook wel……..

   • Esmee schreef:

    En dat niet alleen. Iemand heeft Trijn horen zeggen dat ze veel wil gaan afvallen.

   • Peter schreef:

    Dat moet dan wel heel veel zijn, anders kan ze altijd nog een jurk van Shirma of Karin Bloemen lenen. En als afvallen de maatstaf is, nou dan wordt het geweldig.

   • Hans schreef:

    Je noemt een aantal namen van mensen die bewezen hebben iets te kunnen. Kun jij iets dat ook maar in de buurt komt van wat Trijntje, Karin Bloemen, en Shirma kunnen? Denk het niet. En als de beledigende opmerkingen voortkomen uit frustratie, praat er dan eens met iemand over.

   • Peter schreef:

    Niet goed geluisterd Rob. Op de niet bestaande opname zingt ze mee, meer niet. Schoonzus en Glennis gaat mee. Verloren zaak.

   • Peter schreef:

    En Matthijs gaat mee, waarom? Niet om te zingen lijkt mij.

 24. Bas schreef:

  Go Trijntje! Er wordt in ieder geval nagedacht over de regie en ze wil het al laten horen. Hopelijk gaat AVROTROS snel overstag en gaan ze verstandiger om met de primeur van het lied dan dit jaar.

 25. Marc schreef:

  HAHAHAHA! Krijgt Peter ff mooi lik op stuk van de redactie! Ik kom niet meer bij HAHAHAHA!
  En Peter, je hoeft wat mij betreft niet op mijn reactie te reageren hoor, mijn avond kan niet meer stuk! #leedvermaak!
  En wat leuk om te zien @DWDD dat Trijntje zo enthousiast is om mee te doen!

  • Rob schreef:

   Fijn he :-) mijn avond kan niet meer stuk

   • XXX schreef:

    En mijn avond kan ook niet meer stuk. Werd tijd dat de redactie eens reageerde op peter.
    HAHAHAHAHA!

   • Peter schreef:

    Hier laat de redactie precies zien hoe jullie zijn. Niet objectief, al jaren niet. Dus ik vraag mij af, is het de redactiewel, waarschijnlijk niet. Ze reageren namelijk nooit hier alleen per mail. Dus iemand schrijft hier onder een valse naam.

 26. Peter schreef:

  Oh oh ik hoop dat Avrotros naar DWDD heeft zitten en zich diep gaat shamen voor hun keuze. Optreden Racoon, zo goed, we hebben toch wel wat beters te bieden dan Trijntje? Oh wat een blamage gaat het worden. Wat een vreselijk irritant mens is het toch. Nee dan Ilse. Vorig jaar door iedereen, behalve mij, tot de grond toe afgebrand. Maar de negatievelingen wisten niet hoe snel ze voor moesten zijn toen we 2e werden. Hypocriet zootje hier. En dacht je nou echt dat zo’n berichtje van een redactietje me wat doet, hahahaha om te gieren. De redactie had gewoon een update op de site moeten zetten en niet alleen op Twitter, gemiste kans van deze censuur blog.

  • peter31 schreef:

   Er waren afgelopen keer heel veel mensen meteen positief over Ilse de Lange.
   Het is gezellig om over het songfestival te praten hier en over de artiesten. Je kan het niet of wel met elkaar eens zijn en smaken verschillen. Maar je laat mensen in hun waarde. Dat is een ongeschreven regel. Wat jij hier doet, is mensen aanvallen op hun smaak, gevoel of hun uiterlijk. Dat is dom, goedkoop en het wordt zo langzamerhand zielig. Kennelijk heb je een blog als deze nodig om je frustraties tegen mensen in het algemeen op bot te vieren. Ik zou daar maar eens hulp voor gaan zoeken, want iedereen kotst je uit nu.

 27. Robbert-Rotterdam schreef:

  O, waardeloos. Heb te laat gezien dat Trijntje in DWDD zou zijn. Moet later mijn toevlucht zoeken tot Uitzending gemist. Klopt het dat is bevestigd dat Anouk in het achtergrondkoor van Trijntje gaat plaatsnemen? Of is daar nog niets over besloten?

  • Peter schreef:

   Nee zit niet in de achtergrond. Alleen op de zogenaamde opname. Mensen luisteren niet, horen alleen wat ze willen horen.

 28. songfestivalweblog schreef:

  @Peter: We verwijderen reacties die niet over het onderwerp gaan of kwetsend zijn ongeacht wie ze plaatst. De eerdere reactie was ook van ons afkomstig. Mocht je liever naar een andere website gaan dan beletten we je daar niet in. We publiceren al het nieuws dat volgens ons relevant is via de website en via Twitter, wat overigens ook te lezen op deze site. Tips over het songfestival zijn overigens altijd welkom!

 29. Kevin schreef:

  Ze is mooi op tijd met het nummer. Volgens mij waren The Common Linnets vorig jaar veel later. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar het nummer, maar ik snap dat het misschien wel verstandiger is om het nummer in februari pas uit te brengen. Het was leuk om haar zo enthousiast te zien.

  • Peter schreef:

   Welk nummer Kevin? Volgens mij heeft ze niets laten horen, dus is er geen bewijs dat er al iets is. Is alleen maar grootspraak. Als er werkelijk iets zou zijn dan had men op zijn minst de titel kunnen geven of in welk genre we moeten gaan denken. Hier wordt alleen maar gedaan alsof zodat ze het nog kunnen gaan. Het statement het mag nog niet, sloeg nergens op.

  • Hans schreef:

   Inderdaad, Kevin, heel leuk dat ze zo enthousiast was. Een waardig ambassadeur van het songfestival!
   En dat ze nog niets mag zeggen over het liedje begrijp ik best, en vind ik ook wel verstandig. Misschien wil AvroTros de kritiek van vorig jaar voorkomen door pas de uiteindelijke versie van het liedje te laten horen. Wel jammer dat Trijntje beter een geheim kan bewaren dan Anouk! ;-)

 30. RobbieR schreef:

  Ik vond Trijntje enthousiast overkomen, dus geen jazzy nummer, geen ballad ( gelukkig)..
  Ik vond Trijntje er ook beter uitzien. Ja ik word ook weer positief.
  Vraag: als Anouk op de opname band is te horen mag dat toch niet op ESf?
  Gaat Anouk toch misschien mee, zal ik te gek vinden.

  • Peter schreef:

   Ook jij luistert niet. Op de opname, niet op de muziekband. Dus op de single die gaat uitko en. LUISTERN !!!!!! Is moeilijk.

 31. Peter schreef:

  Ook op telegraaf.nl een verkeerde weergave wat er gezegd is. Anouk mag mee, maar zingt alleen op de eventuele opname. Het staat dus niet vast, alleen dat Matthijs meegaat. Luisteren is ook heel moeilijk.

 32. RobbieR schreef:

  Peter:
  Ook jij luistert niet. Op de opname, niet op de muziekband. Dus op de single die gaat uitko en. LUISTERN !!!!!! Is moeilijk.

  Bedankt voor je oplettendheid en proost he

 33. Peter schreef:

  Moeilijk he, toegeven dat iemand gelijk heeft. Als volgend jaar mocht blijken dat Nederland gewonnen heeft, zal ik niet schromen mij ongelijk te geven. 2e of lager in de finale telt niet mee. Mogen we de finale niet halen, tja dan verwacht ik wel dat jullie hier je ongelijk moeten toegeven. Verder heeft alleen nu.nl het goed verwoord wat de bijdrage van Anouk inhoud.

 34. Roel schreef:

  Zijn er geen betere foto’s van Trijntje voor de banner?

 35. riccardo schreef:

  Ook niet te snel met dat nummer denk ik. Concurrentie kijkt en luistert wellicht nog mee en als het geen groeier is moet de THT datum een ruime marge geven. Jammer dat ze er nog niet inhoudelijk op in wilde of kon gaan. Hopelijk wordt het in zijn soort een echte classic. Dat er iets goeds komt geloof ik wel.

 36. Daniel schreef:

  Gewoon afwachten. Ik ben niet zo’n fan van Trijntje, maar dat Anouk betrokken is geeft me wel hoop dat het een goed lied wordt. Anouk heeft eigenlijk nooit slechte nummers. En verder vind ik het heel positief dat we sinds een paar jaar weer serieus proberen met iets goeds te komen dat hoog zou kunnen eindigen. Die wil was een paar jaar daarvoor nog helemaal afwezig.

 37. Peter schreef:

  Naar het schijnt zijn ook Nick & Simon weer gepolst voor deelname aan het ESF. Gelukkig blijven ze nee zeggen, er is ons nog ergere ellende gespaard gebleven.

 38. Matje schreef:

  Denk dat het lied wel eens een latin sound kan hebben , iets in de trend van Caro Emerald’s grootste hit . Als ik Trijntje zo hoor bij de DWDD heb ik sterk het vermoeden meer in die richting te denken . Mocht het zo zijn komt dat in Mei mooi tot zijn recht midden in de lente .

 39. Marc schreef:

  Vandaag in Telegraaf een intervieuw met Anouk!
  “En binnenkort ga ik met Trijntje Oosterhuis iets nederlandstalig doen!”
  Zou dit ESC of ander project zijn??

 40. Joost schreef:

  Gaat ze serieus onder de naam ‘Traincha’ meedoen? Mensen waarom maakt niemand zich hier druk over? Dit is wat heel Europa zal zien. Wat moet men hiervan wel niet denken? Traincha klinkt voor mij toch echt als Conchita, een travestiet, een transseksueel, een drag queen, een tokki, iets Oost Europees. Daar ga je toch niet op stemmen? Ik hoop toch dat ze nog na gaat denken over de naam of dat ze advies krijgt hierover.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Ik begrijp niet zo goed waar jij je druk om maakt. De kijkers letten toch in de eerste plaats op het lied en de performance? Die namen van artiesten….die ben zelfs ik zo vergeten…

 41. Nordman schreef:

  Pfff… Trijntje, Traincha, Trini, Treyncha….Naam kan me niet zo veel schelen, het nummer en hoe alles in beeld wordt gebracht wel.

 42. Dick schreef:

  Nu het nieuws enigszins wat gezonken is begin ik er aan te wennen dat ze ons gaat vertegenwoordigen. Volgens geruchten waren Nick en Simon ook in de race en dan mogen we eigenlijk heel blij zijn dat dit eruit gerold is (al blijf ik Alain Clark ook een prima keuze vinden). Maar goed om te horen dat ze heel enthousiast is en dat er nu al gedacht wordt over hoe e.e.a. neergezet gaat worden. Of Anouk nu wel of niet in het achtergrondkoortje staat zal mij een worst zijn als het maar goed klinkt. Wat kilootjes eraf, een goeie stylist in de arm en belangrijker nog een goede regisseur dan heb je volgens mij al heel wat gewonnen. Nu het nummer nog:-).

 43. Peter Simon schreef:

  Wij kunnen u helpen. Wij zijn een particulier bedrijf die mensen in
  geldnood verder helpen zonder BKR-toetsing. U kunt bij ons elk gewenst
  bedrag lenen. Geen vragen verder, maar duidelijke afspraken en
  duidelijkheid voor u en ons. Samen bepalen we de looptijd van de
  lening en het te betalen maandbedrag.
  Neem snel contact met ons op en wij benaderen u voor uw wensen. Snel
  duidelijkheid en een goed voorstel voor u.
  Wacht niet langer, maar grijp deze oplossing met beide handen aan.
  e-mail ons op dit e-mailadres: peterloanfirm@outlook.com

 44. rene schreef:

  NilsB:
  Peter, leer goed lezen, er staat nergens dat ik het goedkeur dat ze vals zingt, maar meteen beginnen uit te fluiten, beetje kinderachtig, vind je dat ook niet? Daarbij komt dat je mijn vraag ontwijkt, als jij een fout maakt op je werk, waar je ook voor betaald krijgt, wil je dan ook uitgefloten worden door je collega;s of misschien wel door jouw klanten? Foutje moet kunnen, vind ik.

  IK denk dat Peter A geen werk heeft, en B degene was die op het bedrijfsfeest van zn moeder of zn zus Trijntje uit heeft staan fluiten.