Trijntje hoopt op goede begeleiding Duncan Laurence

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. PeterV schreef:

  Hmmmm….Kirsten van HotEyes DK….was 2 maal zwanger tijdens de finale en haalde een 4e plek(84) en daarna zelfs een 3e(88)..😉😉

 2. Tippy2 schreef:

  Sorry maar haar slechte prestatie heeft daar niet veel mee te maken. Als je een paar dagen voordat je afreist hoort dat je zwanger bent kan dit je optreden nog nauwelijks beinvloeden, let wel met haar stem geluid was niets mis. Alle voorbereidingen moeten dan al kant en klaar zijn, die hoeven niet pas op lokatie bedacht te worden. Het nummer was niet best en de staging was ronduit slecht en ondoordacht. Trijntje dacht gewoon een liedje te gaan zingen en we zien wel. Zo werkt het dus niet. Ik snap nog steeds niet hoe dit heeft kunnen gebeuren, zeker niet als je schoonzusje Edsilia heet..

 3. anja schreef:

  Misschien moet ik toch maar even een andere hobby gaan zoeken zolang er geen nieuws is.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Met de strekking van het verhaal ben ik het eens: ook ik hoop dat Duncan de juiste begeleiding krijgt.
  Over de invloed van het plotseling bericht van zwangerschap vlak voor vertrek, daar heb ik weinig oordeel over. Hetzelfde bericht kan bij de een anders binnenkomen dan bij de ander.
  Wel is duidelijk dat de voorbereiding niet optimaal is geweest. Het optreden had in details uitgewerkt moeten zijn. Daar hoort de kledingkeuze bij, evenals keuzes in camerawerk, regie en licht. Ik hoop dat dit bij Duncan nu al op orde is en dat de samenwerking met de Zweedse producer daar top zal zijn.

 5. Nordman schreef:

  Het meest beschamende optreden van de afgelopen jaren. Dankjewel Trijntje. Jammer dat je je opnieuw verschuilt achter je zwangerschap. Ik hoop je nooit meer terug te zien op het ESF. Ik heb er alle vertrouwen in dat Duncan de juiste begeleiding krijgt. Alles klopt tot nu toe. Die eerste repetitie is enorm spannend, want dan moet het staan en kan het niet zo zijn dat er nog allerlei veranderingen moeten plaatsvinden. Ik wens teamDuncan veel succes toe!

  • Dirk Marko schreef:

   Meest beschamend, de spijker op z’n kop. Wat mij betreft voor eeuwig gediskwalificeerd.

  • Lola 4 ever schreef:

   Trijntje liedje was gewoon SLECHT en haar kleding keuze ook. Haar kinderen van de fröbel school waren haar styliste :P

 6. Peter schreef:

  Ik denk dat ik vanavond maar lekker bami met saté en satésaus eet.

 7. Gerard Martin schreef:

  Als Duncan niet zo’n hobbezak als Trijntje aantrekt komt het allemaal best goed.

 8. Ria NL schreef:

  Ik heb er alle vertrouwen in dat Duncan een top optreden zal geven en dat het er geweldig uit zal zien .

 9. Richard schreef:

  Alles wijst erop dat de voorbereiding tot in de puntjes geregeld is. Vanaf het moment van de presentatie van Duncan, de presentatie van de clip bij DWDD, de aankondiging dat hij de dag erna live zou zingen, (geleerd van verkeerde presentatie lied van TCL in 2014), weten dat de act op en top moet zijn, en er niets over zeggen tot de repetities, optreden bij EIC.
  Hij weet waar hij mee bezig is. En ik denk dat de begeleiding van Cornald en Ilse goed zijn. Zij weten wat er van hem verwacht wordt straks in Tel Aviv.

  • Lola 4 ever schreef:

   EN niet vergeten: Voor de meeste Europeanen zien ze Duncan als erg bescheiden, charmant en cute. En niet zo arrogant en betweterig als de meeste artiesten voor hem! Zijn interviews zijn super goed , hij heeft zeker een goede media training gehad. In al zijn interviews laat hem mij denken aan Conchita: transparant, open , bescheiden en charmant. DAT TELT OOK bij de voting.

 10. Ien schreef:

  ik hoop dat hij z’n videoclip gebruikt op een videowall op de achter grond ….
  zijn persoonlijkheid en prachtige stem doen de rest !

  Heel veel succes Duncan ..en vooral genieten !

  • Tippy2 schreef:

   Ja dat hoop ik ook, die videoclip versterkt de emotie zodanig dat die bijna niet mag ontbreken, zoveel positieve reacties op dat sfeertje en het kwetsbare. ga je dat veranderen dan ga je al een risico lopen, zoals eerder gezegd: never change a winning team (winning concept in dit geval)

  • Eddy schreef:

   Zijn persoonlijkheid en ”””prachtige”””’ stem … en natuurlijk zijn gewaxte blote kont. Heel ‘gay’ arty-farty doen … dat moet goedkomen. Zeker naast Bilal en Mahmood .. En oeps, die verdomde Zwitser en afzichtelijke Rus zijn ook nog in de running .. Zelfs de verfijnde IJslanders kunnen nog roet in de baarmoeder van Duncan strooien … stel-het-je-voor!!!!

 11. Nordman schreef:

  Een nieuwe live versie vanochtend bij Radio 10: https://www.youtube.com/watch?v=fFCFo4pVr0Y

  Hij groeit in het lied. Ik krijg elke keer weer kippenvel. Wat gun ik hem (en ons) die winst :)

 12. robbert-rotterdam schreef:

  En ik maar denken dat je bedoelde een andere versie met een nieuw arrangement, maar het is nog steeds de oude vertrouwde only piano versie. Wel is het de eerste keer dat niet meteen duidelijk wordt dat de laagte niet zijn comfort-zone is. Die andere keren kon het begin er nét mee door, maar nu valt het niet op.. Dit keer prima gedaan, alles, het hele lied. En ja, van mij mag hij winnen, al heeft hij ook een beetje mazzel nodig, in de vorm van een goede startplaats, liefst in de tweede helft, met om hem heen wat drukkere nummers. Des te meer zal hij opvallen. Ben zeer benieuwd naar de staging.

 13. Sake schreef:

  Dom verhaal, Trijn!!

 14. Hein schreef:

  Ik snap jouw statement echt Anja.
  Wat een Trijntje hoopt voor Duncan….Boeieeeeee
  Tis te hopen dat Duncan niet zwanger raakt voor die tijd.
  Wat een geweldig live optreden van hem zeg….meer uithalen en ook weer heel ingetogen sommige momenten.
  Wauwwwww

 15. Truus schreef:

  Ach gut , Trijn is nog steeds bezig met damage control , haar blamage goed te praten. Toch nog ff de arrogante opmerking “Ik denk dat wat ik doe, waarin ik me onderscheid van anderen, dat dat net toch echt wel wat anders is als ik heel eerlijk ben.”.. Natuurlijk Trijn miljoenen zagen hoe je jezelf voor schut zette.

  • Lola 4 ever schreef:

   Arrogante hollandse artiesten hebben niks te zoeken op Eurovisie. Daar worden ze door andere Europese kijkers en juries AFGEMAAKT!! Met Ducan komt het goed. Hij is niet als de andere Hollandse artiesten met dat typische Hollandse arrogantie : Floppers, Waylon, 4Js, etc….

 16. wiepie schreef:

  Volgens mij blijft Duncan behoorlijk dicht bij zichzelf en laat zich niet gek maken, ik ben er van overtuigd dat TeamDuncan hem op alle fronten zal steunen. De act zal staan als een huis…. (nee ik ga niets negatiefs zeggen over Trijn…ze heeft het al moeilijk genoeg gehad denk ik)

 17. SW schreef:

  Arcade nu op 8 in de top-40! De laatste Nederlandse inzending die voor het Eurovisie ook in de top-10 stond was Birds (3e plek). Gaat heel lekker!!!

 18. Tom schreef:

  Ik hoop dat Duncan zuinig op zijn stem is, dat we als het allemaal moet kloppen niet het Justine Pamelay / Gerard Joling / Joan Franka effect krijgen…

 19. xxx schreef:

  “Wij” wonnen ook de eerste keer toen het twelve/douze points systeem ingevoerd werd!

 20. Esc-go schreef:

  Trijntje was duidelijk niet klaar voor een songfestival in 2015. Dat ze zwanger bleek, doet daar niets aan af. Een liedje zuiver zingen is niet genoeg voor een goede klassering. Haar lied was al vroeg bekend (eind 2014). Ze had alle tijd om te focussen op kleding, act, regie. Bij de repetities was het keer op keer zoeken naar de juiste belichting, visuals, kleding…. Het optreden was uiteindelijk een grote teleurstelling. Steek dan ook de hand in eigen boezem en kom niet aan met praatjes over zwangerschap e.d.

 21. Esc-go schreef:

  Ik denk dat Trijntje sowieso niet had moeten beginnen aan het songfestival anno 2015. Als je al niet voor een killer song kan zorgen, geen regieplan en kledingkeuze klaar hebt liggen… dan weet je al dat je kansloos bent. Zuiver zingen is dan niet genoeg. Jammer om dan na afloop met allerlei verweren te komen. Steek dan gewoon de hand in eigen boezem en geef toe dat je je niet goed hebt voorbereid. Een zwangerschap doet daar niets aan af. Haar nummer was al eind 2014 bekend. Alle tijd dus om zich voor te bereiden.

 22. art schreef:

  Leuk interview, ik vind het sympathieke woorden en Trijntje een leuke, lieve vrouw en fantastische artiest. Heb al haar cd’s en draai ze regelmatig met heel veel plezier. Zou het geweldig vinden als ze Nederland nog een keer zou vertegenwoordigen.

 23. Lola 4 ever schreef:

  Trijntje is a widow slut! ==>https://www.youtube.com/watch?v=Fk8ajGxaUm0