Wenen live: IJsland, Zweden, Zwitserland

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. jimske schreef:

  Zwiterland is toch wel erg slecht wederom, wat een zaag nummer, en vooral ouderwets cliché nummer. Dat sommige landen nog met zo’n gedrochten komen is mij een raadsel anno 2015

 2. Ria NL schreef:

  IJsland – Mooi optreden van IJsland, goed gezongen, maar of het genoeg is voor een finaleplaats, daar heb ik mijn twijfels bij.

  Zweden – Het optreden ziet er strak uit en Mans kan erg goed zingen, en toch het liedje vind ik niet slecht maar het pakt me net niet genoeg.

  Zwitserland – Melanie kan goed zingen en het optreden ziet er mooi uit, maar ook dit liedje doet me weinig.

 3. Insight schreef:

  Zweden begint nu echt heel erg te vervelen. Zwitserland’s time to shine zal van korte duur zijn. IJsland blijft unbroken en zal Maria zelfs niet het ijs met haar geforceerde schreeuw kunnen breken.

 4. Gerardmartin schreef:

  3 Nummers waar ik helemaal niet mee heb en hopelijk niet naar de finale gaan. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren want iedereen stemt altijd voor Zweden ook al staat er een zak aardappels op het podium.

 5. Gerardmartin schreef:

  Niets mee

 6. azeriturk101 schreef:

  Zwitserland valt mee…
  ijsland is mooie liedje maar het valt zwaar tegen
  zweden is leuke nummer met goede achtergrond maar of dit zal winnen denk niet

 7. azeriturk101 schreef:

  Zwitserland valt egt tegen
  ijsland is mooie liedje maar het valt zwaar tegen
  zweden is leuke nummer met goede achtergrond maar of dit zal winnen denk niet

 8. azeriturk101 schreef:

  Zwitserland valt egt tegen
  ijsland is mooie liedje maar het die stem en verpest het
  zweden is leuke nummer met goede achtergrond maar of dit zal winnen denk niet

 9. Leendert Jan schreef:

  Ik vind Zwitserland veel beter klinken dan in de eerste repetitie hoor, toen waren de backings erg krijserig maar nu vind ik het goed klinken! Het blijft een suf nummer, dat wel, en ik verwacht geen finale. Ik mag toch wel hopen dat dit boven het werkelijk verschrikkelijke San Marino gaat eindigen!

 10. Leendert Jan schreef:

  Het verbaast mij een beetje dat ze bij IJsland de dansers thuis hebben gelaten. Nu ziet het er wel erg simpel uit met het achtergrondkoortje dat op zijn plek staat bevroren en Maria die een beetje verloren staat te wiegen. Ik vrees dat dit geen potten gaat breken.

 11. Wim1970 schreef:

  Ik wil een keer met Mans……. :-p