Wenen live: Zweden, Rusland en Australië favoriet

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Mike B schreef:

  Dat wordt een lange saaie zit dit jaar maar wat moet dat moet, Het enige leuke is dat er niet echt een top favoriet is, extra wijn ingekocht voor het gestel.

  • Lola schreef:

   Als je je verveeld kan je semi 1 terugzien met je topfavoriet diva lidl koningin moedermooiste beste zangeres van polder nederland …. :)

   • Mike B schreef:

    Al! heel erg gelachen weer, zelfs me moeder zei: vond die indiaan leuker toen

 2. Johan schreef:

  Ik ga stemmen op Australië die mag van mij ook winnen, Zweden en Rusland is niet mijn ding…..Rusland zou ik sowieso al niet op stemmen, moet er niet aan denken dat het weer naar Moskou gaat pfffff daar ben ik klaar mee

  • Lola schreef:

   Mijn stem gaat ook voor Australie, moon onpretentieus liedje met een mooi soulfull stem

  • hebbuzz schreef:

   Het word Sebastopol en dan sturen wij een blondine genaamd Traantje Oosterbuur met ‘ Crimea river’

 3. Stella schreef:

  Ik stem voor onze buren Belgie! Belgium douze points!

 4. marc schreef:

  Dit wordt een landslide victory voor Zweden……

 5. MarkusRotterdam schreef:

  Hmm, met andere woorden, we moeten dus kiezen uit een twink uit België, een zangeres uit een land dat terug wil naar de koude oorlog, en een gladjakker uit Zweden die zich behoorlijk laatdunkend over homo’s heeft uitgesproken en gezegd heeft dat die niet normaal zijn …

 6. Ro schreef:

  BELGIUM ☺ of Sweden

  • luuk schreef:

   ik dacht dat Mans uit zweden zelf gay is op yoytube staat een filmpje waar hij op bloot op een skippybal een gayfestival opent……hij ziet er erg gay uit trouwens lol

 7. jimske schreef:

  MarkusRotterdam:
  Hmm, met andere woorden, we moeten dus kiezen uit een twinkuit België, een zangeres uit een land dat terug wil naar de koude oorlog, en een gladjakker uit Zweden die zich behoorlijk laatdunkend over homo’s heeft uitgesproken en gezegd heeft dat die niet normaal zijn …

  Die van Zweden is toch zelf homo? of althans zo ziet hij er toch uit.. en indien ontkenning, is het een verdoken exemplaar…

 8. jimske schreef:

  Voor mij mag Letland winnen, wat een prachtig nummer en optreden…

 9. Robert schreef:

  Letland wordt de verrassende winnaar :-)

 10. Rob schreef:

  We zijn in Wenen, spannend en erg leuk! Veel fans ( mannen ). Leuk om nu op te gaan in die gekte .

 11. youri schreef:

  Ik gun het estland en belgië wel.
  Ik hoop dat albanië en armenië laag eindigen.

 12. Jan Greeve schreef:

  Ik hoop dat Belgie er met de zege vandoor gaat. Origineel en goed uitgevoerd. En iedereen die van plan is om op Zweden te gaan stemmen heeft last van verstandsverbijstering. Die homofoob is het niet waard.

 13. gj schreef:

  Het was in maart al voorbij. Zweden gaat het weer doen.

 14. Serge Zio schreef:

  MarkusRotterdam:
  Hmm, met andere woorden, we moeten dus kiezen uit een twinkuit België, een zangeres uit een land dat terug wil naar de koude oorlog, en een gladjakker uit Zweden die zich behoorlijk laatdunkend over homo’s heeft uitgesproken en gezegd heeft dat die niet normaal zijn …

  Neem het van mij aan, de meeste homofoben zijn zelf homo. Lees maar eens dat artikel van die 2 mannen die in de gevangenis zaten na gaybashing en later getrouwd zijn in de gevangenis… MET ELKAAR ! Echt gebeurd. Trouwens, met dat leren broekje kan hij zo op een truck in de Leather Pride.

  • MarkusRotterdam schreef:

   Ha ha!, nou ja misschien zien we hem nog wel eens in één vaan de boten op de canal pride dan!

 15. gj schreef:

  …en Måns is geen homofoob, hij heeft een mening en die mag hij hebben. Zeggen dat anale seks niet voor voortplanting zorgt is niet homofoob.

  • Serge Zio schreef:

   Orale seks en voor het zingen de kerk uitgaan, ook niet natuurlijk. Dus hetero’s kunnen zich ook al dan niet bewust niet voortplanten. Hoeft daarom toch weer die homolink niet mee gemaakt te worden. Misschien zit het Mansje zelf nog in de kast ?

   • gj schreef:

    Hoe dan ook de kans is er bij een man en een vrouw, vooralsnog bij gelijke geslachten niet. Dat is het enige dat hij heeft gezegd. Hij is in Zweden bekend voor z’n support voor homo’s – gezien z’n CV is hij allesbehalve homo.

   • gj schreef:

    homofoob*.

 16. martijn schreef:

  Gaat het nou om het liedje of over de persoon die het zingt of het land waar hij/zij vandaan komt?

  Ik ga voor het liedje en dus voor België

 17. Raymond schreef:

  Oh daar gaan we weer, maar het is wel terecht, de meeste homofoben zijn zelf homo of bi- denk ik dan, maar die uitspraken van onze Zweedse hunk weeen wel na denik ik, ik moet nog zien of hij wint morgenavond, hij zal zeker in de top 4 komen, maar winnen doet of Australie of Italie, als dat live tenminste goed uitpakt tenminste, anders wint Italie zeker niet en gaat Australie er met de winst vandoor

 18. harm stirnberg schreef:

  Noorwegen en België hebben mijn stem morgen.

 19. Nordman schreef:

  “Na het voorstellen van de artiesten volgt nog een videoclip met als thema saamhorigheid tussen diverse landen. Muzikaal wordt dit ondersteund door de Russische inzending van 2013: What if.”

  Als ze dat willen uitdragen dan heb je met Polina de perfecte winnares. Rusland 2016? ;-) Polina gaat sowieso hoog eindigen en terecht :-)

  • MarkusRotterdam schreef:

   Sorry, en toch blijf ik daar moeite mee houden. Dan kun je wel zeggen dat het hier om de artiest gaat, maar als Rusland daadwerkelijk wint, zitten we volgend jaar in een land met een regime dat duidelijk anders denkt dan hun nationale inzending, en met een mening over andersdenkenden waarbij de uitspraken van Mans Smörrebröd spontaan verbleken. Ik krijg er dan een beetje OS Berlijn 1936 – gevoelens bij, of overdrijf ik nu misschien een beetje?

 20. RobbieR schreef:

  Jammer mijn favoriet Noorwegen is weggezakt.

  Maar Zweden er gelukkig nog bij en Australië..
  Rusland is goed,maar zo jaren 90′ en slijmerig.

  Nee geen Rusland please.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik vind Rusland ook vreselijk. Veel te stereotyp songfestival.

 21. VodkaPuta schreef:

  MarkusRotterdam:
  Sorry, en toch blijf ik daar moeite mee houden. Dan kun je wel zeggen dat het hier om de artiest gaat, maar als Rusland daadwerkelijk wint, zitten we volgend jaar in een land met een regime dat duidelijk anders denkt dan hun nationale inzending, en met een mening over andersdenkenden waarbij de uitspraken van Mans Smörrebröd spontaan verbleken.Ik krijg er dan een beetje OS Berlijn 1936 – gevoelens bij, of overdrijf ik nu misschien een beetje?

  Nope vrij on point, men maakt zich druk om een uitspraak van n Zweedse zanger, terwijl n land met een krom regime een lied over ” peace and healing ” durft in te zenden, kijken of we naar de puntentelling nogsteeds vol durven houden dat het politiek niks op het songfestival te zoeken heeft #thebigREDelephantintheroom

 22. Wim1970 schreef:

  Hoe is het mogelijk dat veel mensen denken dat Rusland zo hoog gaat eindigen. Kijken deze mensen geen nieuws? Zien deze mensen niet wat Rusland allemaal uitvreet in Oekraïne? Hoe hypocriet ook om over vrede te zingen, terwijl Rusland de boosdoener is van al die ellende. Ik hoop niet dat Europa hier intrapt. Als Rusland wint heeft de EBU een groot probleem, veel landen zullen uit protest een jaartje overslaan.

 23. Kiki schreef:

  Over Mans: De zanger typeerde homoseksualiteit zonder te blikken of blozen als ‘afwijking’ en zelfs ‘onnatuurlijk’. “Ik geloof dat mannen worden geboren met een automatisch richtingsgevoel naar vrouwen. Andersom hebben vrouwen dat ook richting mannen. Afwijkingen, dus mannen die op mannen vallen, zijn niet zo natuurlijk”
  Als dat niet homofoob is, weet ik het ook niet meer. Ik heb hier maar een reactie op: “Kom uit de kast, jongen!” Maar er op stemmen? Geen haar op mijn hoofd dat daar aan denkt!