Stockholm live: Geluidsproblemen voor Denemarken

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Paysbart schreef:

  Het was zeker niet overtuigend en ik denk dat zij, samen met Zwitserland, het meest saaie decor hebben (misschien wel op verzoek van de Deense tv die het festival van 2014 nog aan het afbetalen is….)

 2. RobbieR schreef:

  Ik vind het een leuk nummer ( ok best doorsnee boy band nummer, maar dit vind ik weer leuk).

  Maar volgens mij is het er op of eronder dit jaar voor Denemarken.

 3. Jadus schreef:

  Apart, in de nationale finale was hun kracht juist dat ze zo goed overkwamen op beeld. En aan de staging is blijkbaar weinig veranderd?

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is mijn no.43. Weten jullie zeker dat hun slechte optreden te wijten is aan het slechte geluid en niet gewoon aan onkunde van de zangers?

 5. Nordman schreef:

  Daarom snap ik ook niet dat ze in Denemarken, Zweden etc ervoor kiezen om in de NF de backings op tape te hebben. Dit valt nu erg tegen en vind het qua staging in dit fragment minder sterk overkomen, vooral na Bulgarije.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Dat doen ze om de muziekindustrie te plezieren. Het is niet voor niets dat er wel bekende sterren in Zweden en Denemarken meedoen en in vele andere landen niet. De muziekindustrie gaat mee nadat ze allerlei zaken bedongen hebben, zoals vocale toevoegingen op band., meer personen op het podium om alles visueel aantrekkelijker te maken. De platenindustrie wil niet afgaan en heeft dus zo enkele voorwaarden. Björkman probeert nu met man en macht deze voorwaarden ook toe te passen op het ESF, wat tot nog toe nog niet gelukt is. Wel is het hem gelukt achtergrondzangers/-zangeressen al min of meer van het podium te verdrijven. Het gaat bij hun nationale finales vooral om het product en de entertainment.

   • Nordman schreef:

    Jammer dat het zo werkt maar ik moet ook bekennen dat ik MF erg graag bekijk. Toch vind ik de backings op tape een stap te ver. Ik hoop dat het nooit wordt ingevoerd.

 6. Dick schreef:

  Voorspelbare song die we allemaal al eens eerder gehoord hebben. Niks verrassends aan en ook niet geweldig neergezet. Kansloos.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Dick:
  Voorspelbare song die we allemaal al eens eerder gehoord hebben. Niks verrassends aan en ook niet geweldig neergezet. Kansloos.

  Ik hoop dat het kansloos is. Toch ben ik er niet helemaal gerust op. Het is een bekend gegeven dat herkenbaarheid vaak een stimulans geeft om ergens voor te stemmen…

 8. Wim1970 schreef:

  Heerlijk nummer, lekker catchy. Staat in mijn top 5.

 9. Amand schreef:

  Ik weet t niet maar vind dit nog altijd één van de grootste kanshebbers voor de overwinning. Juist omdat t zo eenvoudig is…

 10. Ria NL schreef:

  Niet echt slecht maar het inderdaad nogal voorspelbaar. Ik betwijfel of zij de finale gaan halen.

 11. Leendert Jan schreef:

  Dit is toch te duf voor woorden? OK, er staan drie lekkere gozers op het podium, maar het nummer is totaal inspiratieloos. Ik denk dat de Deense omroep nog even een paar jaar de kas wil bijvullen.

 12. riccardo schreef:

  De mannen zijn randje net niet over de datum, het nummer en act daar kan de Rus misschien nog is wat mee.