Douze Points 2017 [23]: Roemenië

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. DirkO schreef:

  Na 1.5 minuut begint dit wel te vervelen. Toch zal het moeiteloos de finale gaan halen. En daar waarschijnlijk net top 10.

 2. harm stirnberg schreef:

  In het begin was ik weg van dit nummer maar nu begint het mij aardig te vervelen na ëën minuut. Zal zeker de finale halen want de meeste mensen horen het voor de eerste keer en het is een echte oorwurm.

 3. Robert schreef:

  Zo heel erg fout dit lied.
  Maar ook zo onweerstaanbaar leuk.
  En Ilinca is een prettige verschijning, dat scheelt ook

 4. Leendert Jan schreef:

  Het is een geinig liedje en ze doen het goed, maar toch ben ik dit na een paar keer horen al behoorlijk zat. Het haalt de finale wel, al denk ik niet dat het voor de overwinning mee gaat doen.

 5. Max schreef:

  Dit zou nog weleens best een shock niet-qualifier kunnen zijn. Ik gok dat de jury’s hier niet warm voor lopen.

 6. Br@m schreef:

  Ik vind dit dus helemaal te gek. En ik denk dat veel televoters die het nummer in de halve finale voor het eerst horen eenzelfde mening zijn toegedaan. Het gejodel van Ilinca heeft iets heel aanstekelijks. Dit gaat zeker de finale halen en daar verwacht ik moeiteloos een top 10 notering. Roemenië is mijn nr. 3 van dit jaar.

 7. riccardo schreef:

  Heel veel positieve energie. Het wordt overtuigend neergezet en daardoor ga je wat eerst een waardeloos nummer lijkt toch serieus nemen. Aanstekelijk soort vreemd en verfrissend naast veel van hetzelfde. Finale op zeker. Het blijft hooguit een of twee keer leuk of grappig. Al snel veel afhakers. Benieuwd wat dit uiteindelijk doet in de uitslag.

 8. Youri schreef:

  Vreselijk, dit haalt het niveau van het songfestival weer naar beneden. Waarschijnlijk haalt het wel de finale, ik hoop het niet, mijn nummer 30

 9. Sandert schreef:

  Roemenië is nog nooit achtergebleven in de halve finale. Het land zit er toch altijd weer bij, ook met inzendingen als ‘The Balkan girls’ en ‘It’s my life’. Dus ja, dit jodelnummer zie ik dan ook wel naar de finale gaan.

 10. Rd schreef:

  Samen met Kroatisch lied word ik misselijk bij de beginnoot. Kabouter plop meets sound of music brrrr

 11. Michael Adam schreef:

  You love it or you hate it. En precies dat doen de Roemenen goed. Als iedereen je ‘wel oke’ vindt stemt niemand op je. En dus gaat Roemenië zeker weten naar de finale.

  Overigens vind ik het terecht. Het is zo ontzettend anders maar wordt wel goed uitgevoerd. Ze hebben beide een leuke uitstraling en komen zeer enthousiast over.

  Nee, dit nummer moet je inderdaad niet on repeat aanzetten, daar is het niet voor geschreven. Maar het is een hele leuke toevoeging.

 12. Dennis schreef:

  Ja van deze bijdrage werd ik in het begin heel vrolijk en stond hij hoog in mijn lijstje nu vind ik hem wel aardig. Ik ben er bijna zeker van dat dit de finale gaat halen…….. De eerste zekere finalist……..Als ze zouden blijven steken is ook geen ramp.. Zal je gaan zien dat dit de jury favoriet wordt…..
  1. Malta 2. Macedonië 3. Oostenrijk 4. Roemenië 5. Servië

 13. Robert schreef:

  Ik heb deze song laten horen op mijn werk:
  Het is meteen het gesprek van de dag.
  Oftewel, Roemenië gaat wel hoog komen dit jaar

 14. GerardMartin schreef:

  Ik vund dit jodelkreng wel geinig, steekt wat mij betreft aardig de draak met al die flutmuziek die een mens op zo’n songfestival voorgeschoteld krijgt? Finale dus graag.

 15. Bandido - Georgia schreef:

  Jodel en rap: afschuwelijker kun je het toch niet bedenken. Ik vond het vanaf het eerste moment dat ik het hoorde al meteen vreselijk. Alleen moet ik wel toegeven dat ik de twee artiesten wel erg leuk vind. Allebei heel getalenteerd en ze brengen het met verve. En ja, het blijft absoluut hangen, al is dat niet zozeer in positieve zin. Maar het gaat absoluut door en ik verwacht een top tien notering voor Roemenie.

 16. dick schreef:

  In zijn genre mss niet eens zo gek maar ik vind het in 1 woord VERSCHRIKKELIJK. Geforceerde in elkaar gedraaide rotzooi van weinig tot geen niveau. Let maar op: televoters gaan dit de finale in stemmen (wat meteen heel veel zegt over de televoters) maar ik kan me niet voorstellen dat er 1 zichzelf respecterend jurylid hiervoor zal gaan….

  • GerardMartin schreef:

   Ik zou er wel voor gaan als jurylid en respecteer mezelf zeer hahaha!

   • Max schreef:

    Ik zou hier zeker niet voor gaan als jurylid.

    En ik verwacht dat jury’s dit niet gaan pruimen.

 17. Nordman schreef:

  Ik ben fan van dit nummer. De combinatie van jodel en rap heb ik nog niet eerder gehoord en werkt goed. Ik vind het daarom ook wel een originele inzending. Beide artiesten stralen op het podium plezier uit. Ik verwacht dat ze de zaal mee krijgen en dat de kijkers thuis hier ook voor gaan. Het is gewoon leuk vermaak. De live versie vind ik minder sterk klinken. Ik zie dit dan ook niet winnen, wat ik eerder wel dacht. 7/43

 18. MarkusRotterdam schreef:

  Ongecompliceerde feestmuziek. Lekker als je dronken bent, maar voor een songfestival?
  Ach, het is wel weer even wat anders maar kan de bijdrage niet echt serieus nemen.
  Blijft wel hangen, en dat is ook wel weer wat waard; veel van de Eurovisie-pareltjes van dit jaar ben je direct alweer vergeten.

 19. Ria NL schreef:

  Lang leve het “Yodelkreng !!! Ik vind het een erg leuk lied !! Ik word er heel vrolijk van !! Het is één van mijn favorieten dit jaar dus ga ik zeker voor ze stemmen want ik gun ze van harte een plaats in de finale.

 20. Edmol schreef:

  Ook ik ben fan !

 21. Toine schreef:

  VRESELIJK……

 22. RobbieR schreef:

  VRESELIJK

 23. Luuk schreef:

  Gewoon een vrolijke nummer. Ilinca en Alex stralen ook gewoon hele positieve energie op het podium en krijgen de zaal mee. 13/43

 24. ~ René ~ schreef:

  VRESELIJK

 25. Placide schreef:

  Dit is echt heel en heel erg en haalt het ESF behoorlijk naar beneden. Ieder jaar zijn er wel nummers waarvan je denkt: hoe kunnen ze zoiets in godsnaam opsturen. Een blamage.

 26. Ria NL schreef:

  Voor de liefhebbers Hier is de officiële video: Geniet er van !!

  https://www.youtube.com/watch?v=LlDzaRK8fSM