Douze Points 2017 [32]: Wit-Rusland

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Niet héél erg vervelend dit ADHD melodietje maar finalewaardig….ik weet het niet?

 2. Luuk schreef:

  Leuk liedje, ook mooi in de eigen taal. Hoop voor ze finale. 21/43

 3. Matje schreef:

  Leuk verfrissend liedje dat erg enthousiast wordt gebracht. Voor mij mag dit naar de finale vanwege de eigengereidheid en daarbij een van de weinige in eigen taal alhoewel dit in eigen land bijna niet gebruikt wordt.

 4. RobbieR schreef:

  Lief liedje, ook in eigen taal dat vind ik al een plus.

 5. Br@m schreef:

  Ik ben eigenlijk dit nummer een beetje zat al al die maanden. Hoeft van mij ook niet naar de finale. Mijn nr. 23 van dit jaar.

 6. Edmol schreef:

  Hier hou ik wel van, mag zo de finale in. En prachtig dat het in eigen taal is !

 7. riccardo schreef:

  Ook weer geen nummer dat ik voor me lol nog eens opzet maar verder waardeer ik de insteek wel.

 8. Nordman schreef:

  Na Zwitserland klinkt dit een stuk frisser. Beide artiesten komen geloofwaardig op mij over. Het lied klinkt vrolijk en puur. Het refrein vind ik wat irritant. Best leuk, maar geen hoogvlieger. Ik verwacht wel een finaleplek voor ze. 30/43

 9. Sandert schreef:

  Wit-Rusland is al vaak in de halve finale blijven steken (en vaak terecht wat mij betreft), maar dit jaar zie ik ze graag in de top 10 eindigen. Wat een leuk, vrolijk liedje! Ik vind dit de beste Wit-Russische inzending tot nu toe!

 10. Henk schreef:

  Hysteria komt wel vrolijk en authenthiek over maar ik word er ook snel wat moe van.
  Inderdaad een ADHD riedel.
  De eigen taal waardeer ik wel zeer! Op een Engelse versie zitten we ook niet te wachten.

 11. Hein schreef:

  Ja hoor…een verfrissing. Zeker door en top5 in de finale…watch it

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Leuke enthousiaste inzending uit Wit Rusland. Het is wel echte folk, dus het niet beslist niet iedereens smaak. Maar van mij mag dit beloond worden met een finaleplaats, alleen al voor de broodnodige afwisseling.

 13. dick schreef:

  ook bij dit nummer een dubbel gevoel. Aan de ene kant best een aardig nummer maar aan de andere kant verveelt het snel. Zal finale wel halen maar geen hoge notering.

 14. MarkusRotterdam schreef:

  Matig hippie-nummer dat snel verveelt. Oké, het is weer eens wat anders, plus in eigen taal gezongen (altijd leuk) maar mist gewoon allure. Finale?, nou een dubbeltje op z’n kant.

 15. DirkO schreef:

  Beetje hoog trijntje gehalte ( aiaiaiaiaiaiaioooooo)
  Klinkt wel fris en vrolijk
  Finale? misschien.

 16. Youri schreef:

  Vreselijk. Ik snap niet dat mensen dit leuk vinden, en dan liedjes zoals Zwitserland en Noorwegen afkraken…

 17. Alrightguy schreef:

  Hahaha hoog Trijntje gehalte, die vergelijking had ik nog niet gehoord. Dit heeft alles wat Trijntje niet had: een origineel opzwepend lied. Dit staat in mijn top 3 dit jaar. Ik vind het een heerlijk nummer. Zeker finale en dan minstens top 10

 18. Kenny schreef:

  Dit vind ik een van de leukste liedjes dit jaar. Staat in mijn top 3 met Estland ;)

 19. Ria NL schreef:

  Ik vind dit wel een leuk nummer, mede omdat ze in hun eigen taal zingen. In de nieuwe versie is het einde van het liedje veranderd, en dat maakt het voor mij iets leuker,want het einde met de vele aiaiaiaiaiaiaioooooo”s werkt bij mij erg op mijn zenuwen en dan duren 3 minuten erg lang… Maar van mij ogen ze naar de finale

 20. tippy2 schreef:

  Vrolijk nummer, mag naar finale

 21. Dennis schreef:

  Een leuke energieke bijdrage uit Wit-Rusland wat waarschijnlijk met gemak de finale gaat halen. Het nummer is vrolijk en de artiesten brengen het met een hoop energie. Als je het nummer al vaker heb gehoord begint het te vervelen maar de meesten horen het nummer maar 1 keer. Finale ja
  1. Ierland 2. Malta 3. Macedonië 4. Nederland 5.Oostenrijk 6.Roemenië 7 Belarus .8. San Marino 9. Zwitserland 10. Denemarken 11.Noowergen 12. Servië 13. Hongarije 14. Kroatië

 22. Michael Adam schreef:

  Allereerst, wat een leuke types zijn dit. Hun enthousiasme spat in ieder interview en nog veel belangrijker op het podium van het scherm.

  Dit lied gaat op herhaling wellicht iets vervelen maar de eenmalige luisteraar zal dit echt gaan waarderen! Vrolijk, puur, eigen taal, dit gaat het ontzettend goed doen. Hiermee overtreft Belarus zichzelf.

 23. Leendert Jan schreef:

  Met hun enthousiasme pakken ze mij ook volledig in. Zelfs al is het liedje zelf misschien niet zo’n hoogvlieger, het is gewoon reuze fris en gezellig en ik vind hen heel erg leuk op het podium. Meestal is Wit-Rusland bepaald niet mijn favoriet, maar dit jaar mogen ze van mij zeker een leuke klassering halen.

 24. Sake schreef:

  Jaaaaaa, leuk!!! Finale!! Top 10!!

 25. Deniz schreef:

  Goede bijdrage dit voldoet aan de term Celebrate Diversity.