Douze Points 2017 [33]: Bulgarije

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Youri schreef:

  Goed nummer! mijn nr 6

 2. gj schreef:

  Ik heb het liefste dat deze wint. Het heeft alles om het te doen.

 3. Kenny schreef:

  Liever een ander land laten winnen. Bulgarije ben ik na het songfestival allang weer vergeten.

 4. Peter schreef:

  Beste lied van semifinal 2!!

 5. Luuk schreef:

  Lekker nummer, zanger komt live ook goed over. Is een outsider. 2/42

 6. Ria NL schreef:

  Mooi nummer !! Ik hoor het graag en gun het van harte een finaleplaats

 7. Hein schreef:

  1 van de beste nummers.
  Ik vind het alleen een eng ding…maar ja kannie ook niks aan doen.
  Tussen zijn tanden kun je een fiets parkeren als je wilt. Daar kannie wel wat aan doen.

 8. Sandert schreef:

  Deze inzending staat erg hoog in de peilingen, wat mij betreft een beetje té hoog. Het is niet één van mijn favorieten. Ik zou verrast zijn als Bulgarije wint in Kiev, maar aan de andere kant gun ik het ze wel. Het is een land dat het vaak moeilijk had op het ESF en waarvan ik tot vorig jaar dacht dat ze nooit een songfestival zouden gaan winnen.

 9. Arcadius schreef:

  Mijn favoriet dit jaar. Ik weet niet of het gaat winnen, maar gun het die jongen van harte.

 10. Br@m schreef:

  Mooi nummer en goed gezongen. Als dat live ook zo verloopt dan kon dit knaapje nog wel eens een heel eind komen. Dit gaat met het grootste gemak naar de finale. Mijn nr. 18 dit jaar.

 11. RobbieR schreef:

  Mooi nummer, mooie stem
  Dit gaat hoog eindigen en strijden om de eerste plaats samen met Italie ( alhoewel Italië uiteindelijk wint).

  Ik moet wel iedere keer goed naar de zanger kijken, hij lijkt eerder een meisje dan jongen.

 12. Dennis schreef:

  Het is een mooi nummer, wordt goed gezongen maar toch heeft het voor mij niet de wauw factor. De finale zal geen probleem zijn maar winnen zie ik dit nummer niet doen.
  1. Ierland 2. Malta 3. Macedonië 4. Nederland 5.Oostenrijk 6.Roemenië 7 Bulgarije 8 Belarus .9. San Marino 10. Zwitserland 11. Denemarken 12.Noowergen 13. Servië 14. Hongarije 15. Kroatië

 13. GerardMartin schreef:

  Ik vind het niet slecht maar heb er ook niks mee. Mag van mij naar de finale maar mag dat ook niet.

 14. Michael Adam schreef:

  Ik had dit nooit verwacht maar als ik 2016 en 2017 bij elkaar optel is Bulgarije (eventjes) mijn favoriete SF land. Vorig jaar was Poli mijn favoriet en dit jaar zet ik Kristian zeker in mijn top 3. Wat een lekkere stem en mooie instrumenten. Ik ben benieuwd naar staging, met de juiste look kan dit zo maar gaan winnen.

 15. Leendert Jan schreef:

  Ik denk dat die tweede plaats in de polls wel een beetje overdreven is. Het nummer is prima, heel degelijke popballad met originele invallen, die het op de radio goed doet. Kristian heeft ook een mooie stem. Live vond ik hem redelijk overtuigend al ging hij ook wel een beetje de mist in hier en daar. Belangrijkste minpunt vind ik het charisma; het is niet echt een aangename jongen om naar te kijken op het podium. En als geheel komt het toch wat saai over. Poli vond ik vorig jaar veel beter en pakkender. Toch: Bulgarije is prima bezig!

 16. gj schreef:

  Het gedoe over het uiterlijk is een beetje middeleeuws.

 17. DirkO schreef:

  Mooi, maar toch hoor ik liever Ierland
  Staat volgens mij ook wat te hoog in de peilingen
  Finale, zeker weten.

 18. Nordman schreef:

  Ik vind dit één van de betere ballades. Subtiele opbouw, zeer prettig om naar te luisteren. Het klinkt in elk geval als een dure productie, een lied dat je op de grote radiostations voorbij kan horen komen. De zanger zingt live ook goed en ik verwacht een passende staging bij dit lied. Goede startplek ook, dus ik denk dat we de winnaar van semi 1 hebben gevonden. Wordt het in de finale geen Italië of België, dan wordt het Bulgarije denk ik. 11/43

 19. Edmol schreef:

  Mooi nummer, blijft hangen ook. Zekere finalist.

 20. mike B schreef:

  aardig nummer erger me alleen aan het woord Untouchable, bij Cyprus erger ik mij ook aan het woord gebruik.

 21. MarkusRotterdam schreef:

  Geen onaardige ballade, maar snap toch nog steeds niet waarom dit zo superhoog in de polls staat.
  Vind hem daarnaast ook geen leuke uitstraling hebben; lijkt me een over het paard getild joch.

 22. riccardo schreef:

  Gooit hoge ogen. Ik vind het zelf ook bij de betere nummers van deze editie. Hoe hoog zal erg afhangen van hoe het straks als geheel op het podium staat. Tikkie saai misschien. Mist iets spannends. Als het om winnen gaat.

 23. Toine schreef:

  Finale met gemak zou ik zeggen!

 24. Bandido - Georgia schreef:

  Leuke en eigentijdse bijdrage. Mag van mij naar de finale, om het daar heel goed te gaan doen!

 25. Deniz schreef:

  Prima lied, kan winnen.