Douze Points 2017 [31]: Zwitserland

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Robert schreef:

  Deze inzending maakt op mij geen enkele indruk:
  Ik kan het zelfs een ronduit irritant lied te noemen

 2. Hebbuzz schreef:

  Zwakke zangeres, zwakke melodie, zwakke bijdrage dus. Ik snap niet waarom het in diverse lijstjes nog best aardig doet. Ik zie dit niet scoren.

 3. Deniz schreef:

  Goed lied, best modern.

 4. Luuk schreef:

  Waarom staat dit zo laag bij de bookmakers. Gewoon een prima nummer. 14/43

 5. Hein schreef:

  Nietszeggend nummer.

 6. Hein schreef:

  Als ik dit alles hoor moet Ogene toch op hun sloffen door naar de finale

 7. RobbieR schreef:

  Ik vind het ook niets.

 8. Dennis schreef:

  Zwitserland heeft een aardige bijdrage en luistert prima weg! Heel bijzonder vind ik het nummer niet maar veel fans schijnen er helemaal weg van te zijn en dat doet me vermoeden dat we deze bijdrage terugzien in de finale……Ach dat mag van mij wel hoor!

  1. Ierland 2. Malta 3. Macedonië 4. Nederland 5.Oostenrijk 6.Roemenië 7.San Marino 8. Zwitserland 9. Denemarken 10.Noowergen 11. Servië 12. Hongarije 13. Kroatië

 9. tippy2 schreef:

  zo irritant dat APOLLLLLO, gewoon te dom, geen finale

 10. Br@m schreef:

  Ik vond de originele versie (die bij de Zwitserse nationale finale gebracht werd) beter dan deze vernieuwde versie ofschoon de zangeres ook toen moeite had om de hoge tonen te halen. Aangezien het lied er niet op vooruit gegaan is snap ook ik niet waarom dit zo aardig scoort in de polls.Ik verwacht geen finale voor Timebelle. Mijn nr. 24 dit jaar.

 11. gj schreef:

  Opnieuw op zich niet slecht na alle rotzooi dat ervoor kwam.

 12. MarkusRotterdam schreef:

  Baggernummer, luistert niet lekker weg.
  Ik maak ook ongemerkt de link naar het Deense nummer, beetje zelfde niveau.

 13. Sandert schreef:

  Zwitserland is helemaal de weg kwijt, al meerdere jaren lang. Waarom lukt het hen nou steeds niet om een kansrijke inzending te sturen? Goed, de laatste jaren vond ik Anna Rossinelli en Sebalter nog wel leuk, maar verder lijkt het alsof ze met alle macht een overwinning willen voorkomen.

 14. jarno schreef:

  Mag van mij met alle liefde door naar de finale en daar top 5 eindigen.

 15. robbert-rotterdam schreef:

  Ik begrijp totaal niet waarom dit nummer bij fans nog zo hoog op hun lijstjes staat.
  De zangeres is live erg onbetrouwbaar, want in de nationale finale kon ze geen halve minuut zonder onzuivere noot. Bovendien is het lied van het soort ‘bijna wel aardig’. Geen reden om de telefoon te pakken, behalve voor Roemeense landgenoten van deze zangeres misschien

 16. GerardMartin schreef:

  10 x Niks, next aub.

 17. Nordman schreef:

  Dit is het meest generieke wat ik dit jaar heb gehoord. Het doet me ook aan verschillende nummers denken en misschien is dat ook wel de kracht van het lied, het is erg herkenbaar voor een groot publiek. Ook dit lied valt voor mij in de categorie ‘aardige inzendingen’. 21/43 en het hoeft van mij zeker niet naar de finale, maar denk dat Zwitserland het wel gaat redden.

 18. Leendert Jan schreef:

  Ja ik ben ook verbaasd dat dit in de polls niet helemaal onderaan staat. Dit nummer heeft echt niets om het lijf. Kansloos verwacht ik.

 19. ~ René ~ schreef:

  De Zwitserse inzending wordt uitgevoerd door Roemenen en de Roemeense inzending is een Zwitserse jodel en beide liedjes vind ik niets aan.

 20. Kenny schreef:

  De beste inzending van Zwitserland was in 2014. Op mijn 2e plaats staat 2013. En beide edities zijn al weer 3 en 4 jaar geleden. :I

 21. riccardo schreef:

  Gewoon niks aan. Een zeer vlakke versie van een dertien in een dozijn popliedje.

 22. Toine schreef:

  Ik vind dit TOP! Hupsakee naar de finale:-)

 23. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vond en vind dit een kansrijk liedje om laatste te worden in deze semi. Ik heb hier helemaal niks mee. Net alsof ze bij het componeren hiervan geen keuzes hebben willen maken.

 24. Edmol schreef:

  Ik kan dit in tegenstelling tot de meesten wel waarderen. Beetje vlak dat wel, maar irritant vind ik het niet.

 25. dick schreef:

  het lijkt op van alles en nog wat en daardoor is het niet onderscheidend genoeg om op te vallen. oninteressant en wat mij betreft kansloos.

 26. Youri schreef:

  Heel goed nummer! mijn nr 4 dit jaar. Hoop dat er weer een goede eindpositie in zit voor Zwitserland

 27. Ria NL schreef:

  Ik vind dit niet vervelend om te horen maar verder maakt het weinig indruk op mij. Ik begrijp er dan ook niets van waarom dit vrij hoog staat in de polls. Ik heb sterk mijn twijfels over het behalen van een finaleplaats.

 28. Michael Adam schreef:

  Oke het is geen Sebalter maar sinds genoemde bijdrage wel het beste uit Zwitserland sindsdien. De zangeres heeft uitstraling en het nummer is echt prima! Luistert lekker weg.

 29. Jimmy schreef:

  Yes!
  Mijn favoriet dit jaar, de stage is inderdaad voor sommige mensen cheapy, maar misschien verandert ze dit nog.
  Vocaal sterk, ze sleept Zwitserland er zeker doorheen!