Douze Points 2017 [40]: Oekraïne

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Jannes schreef:

  Goed nummer. Ik zie dit 1944 opvolgen als winnaar.

 2. Michael Adam schreef:

  Ik hou best van rock. En vind dit nummer een prima inzending in dit genre! Oekraïne is natuurlijk steady met staging, dus ook dat zie ik goed komen. Ik zie dit niet echt hoog eindigen want het blijft een beetje een niche, maar het zal ook niet laatste worden.

 3. Arcadius schreef:

  Ze komen een beetje over als de Oekraïense versie van Linkin Park. Ben persoonlijk niet zo’n grote fan van rockmuziek en dit nummer bestaat voornamelijk uit veel hard geschreeuw. Krijg er ook niet echte hoogte van waar dit zou kunnen eindigen, denk namelijk niet dat de jury’s dit zullen waarderen maar wie weet.

 4. Edmol schreef:

  Ik vind dit best een lekker nummer. Mag van mij heel hoog eindigen.

 5. Br@m schreef:

  Dit is absolute bagger. Ik hou best van rockmuziek maar dan meer zoiets als Kensington; dus graag stevig en melodieus en met een zanger die wèl kan zingen.Van mij mag dit laatste worden. Mijn nr. 42 dit jaar.

 6. Nordman schreef:

  Ik hou best wel van rock, maar dit is maar saai. Ook hier vind ik de coupletten beter klinken dan het refrein. Optreden in de NF ziet er best gaaf uit. Ik verwacht een resultaat in het linkerrijtje, maar nog wel buiten de top 10. Persoonlijk: 40/42

 7. MarkusRotterdam schreef:

  Sowieso heb ik het niet zo op rock op het festival, en dit vind ik dus ook bagger van de bovenste plank. Onaantrekkelijk refrein, veel overdreven gitaarherrie, nee niet mijn smaak. Maar, ik geef toe, ik ben wat bevooroordeeld : ik haat bijna alles wat uit Oekraïne komt (zeker sinds afgelopen jaar).
  Daar heb ik een aantal redenen voor die ik verder niet zal noemen want het moet ook weer niet
  te politiek worden hier…het gaat nog steeds om de liedjes maar ik kan gelukkig oprecht zeggen dat ik dit een draak van een nummer vind.

 8. Leendert Jan schreef:

  Oekraïne gaat niet weer winnen dit jaar. Op zich is het nummer niet slecht in zijn soort, al vind ik het refrein niet sterk. De act in de nationale finale vond ik erg onprettig om naar te kijken en ik kan me niet voorstellen dat je daar heel veel kijkers mee overhaalt om op je te stemmen.

 9. GerardMartin schreef:

  Teringherrie weg ermee. Dat winnende nummer van vorig jaar vond ik ook helemaal niks ook al heb ik het maar één keer gehoord. Ik jan me niet herinneren dat me ooit iets is bijgebleven uit dat land behalve dan die Sletvana met die wolven. Vond ik ook al niks, volgende.

 10. RobbieR schreef:

  Prima nummer met matige zanger, Oekraïne gaat dit jaar laag eindigen.

 11. Sandert schreef:

  Wanneer was de laatste keer dat een gastland serieus meedeed om de overwinning? Denemarken in 2001?

  In ieder geval, Oekraïne hoeft zich niet druk te maken dat het volgend jaar nogmaals een ESF over de vloer krijgt. Daar zorgt deze inzending wel voor. Het lied valt genoeg op om hier en daar wat punten te krijgen, maar ik denk toch niet dat ze ver zullen komen. Voor mij de slechtste Oekraïense inzending sinds jaren.

 12. Peter schreef:

  Dit is na 2007 voor het eerst dat er geen zangeres wordt gestuurd…ben benieuwd hoe dit gewaardeerd gaat worden…

  • Bas schreef:

   @Peter:
   2003: Oleksandr
   2005: green jolly

   Enig in zijn soort en indien goed gezongen verwacht ik een notering tussen 12-20, zeker met de goede startpositie die ze hebben geloot.

 13. riccardo schreef:

  Nope, en de wekkerradio is lelijk.

 14. GerardMartin schreef:

  Teringherrie. Ze nemen in Oekraïne het zekere voor het onzekere en willen niet nog een keer winnen. Dat gaat helemaal goed komen!

 15. Peter schreef:

  Bas:
  @Peter:
  2003: Oleksandr
  2005: green jolly

  Inderdaad na 2007?

  Enig in zijn soort en indien goed gezongen verwacht ik een notering tussen 12-20, zeker met de goede startpositie die ze hebben geloot.

 16. Jeffrey schreef:

  Dit nummer heeft fans als mensen die rock haten. Het zal wel ergens in de middenmoot eindigen.

 17. DirkO schreef:

  In de categorie slecht,slechter, slechtst.

 18. Luuk schreef:

  Rock kán leuk zijn, maar dan moet de zanger ook kunnen zingen. Ik ben geen fan het lied en de zanger en denk dat het niet hoog zal eindigen. 39/43

 19. Ria NL schreef:

  Ik heb hier helemaal niets mee. Dit eindigt bij mij in de onderste regionen.

 20. dick schreef:

  In zijn genre niet onaardig maar vocaal niet best. Persoonlijk niet mijn ding.

 21. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is niet mijn smaak, al kan ik op zich rock zo af en toe best waarderen. Maar dit vind ik niet een van de betere. Oekraine gaat niet weer winnen, dat staat wel vast denk ik. Maar toch ook wel weer leuk dat er een plaats is op het festival voor dit genre.