Douze Points 2017 [3]: Australië

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. riccardo schreef:

  Moderne ballad. Conculega’s uit een aantal landen op de loer die min of meer hetzelfde ding doen. Misschien dat mensen dit uiteindelijk toch als een tikkie saai ervaren. Weinig mis mee. Ook nergens een enorme plus. Middenmoot?

 2. J1. schreef:

  Best een goeie bijdrage,maar verder niet iets speciaals voor mij.Ik denk dat Australie ook dit jaar weer in de top 10 zal eindigen,maar top3 zie ik het niet halen..
  1.Australie/2.Zweden/3.Georgie

 3. Edmol schreef:

  De minste van de drie bijdrages uit Australië . Niet slecht maar ook niet speciaal. Ergens tussen 10 en 20 in de finale gok ik.

 4. Br@m schreef:

  Wederom een goeie bijdrage uit Australië al vond ik de twee voorgaande inzendingen beter. Als dit live goed gebracht wordt dan verwacht ik een plaats aan de rand van de top 10. In mijn top 43 staat ‘ie op nr. 6.

 5. He1n schreef:

  Mooi nummer…mooi koppie…mooie stem zullen veel meisjes op hem stemmen. Hoge notering

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Nikserig nummer.
  Dit mag van mij stranden in de semi.

 7. Dennis schreef:

  Ja wat moet ik hier van zeggen. In eerste instantie vond ik het nummer saai maar betrap me erop dat ik het nummer steeds mooier begin te vinden. Finale? Ja dat moet Australië wederom gaan lukken.
  1. Zweden, 2. Australië 3. Georgië

 8. Will Geerts schreef:

  Australië dient op te rotten. Hebben niks te zoeken op het Eurovisiesongfestival. Maar de EBU doet alles voor geld.

  • Wim1970 schreef:

   Ik zal nooit maar dan ook nooit op Australië stemmen. Gewoon omdat ik vind dat het land er niet bijhoort.

   • Br@m schreef:

    Nou, daar zullen ze in Australië van wakker liggen….

   • Wim1970 schreef:

    Ik ben niet de enige die zo denkt. Waarschijnlijk heeft Australie om die reden vorig jaar niet gewonnen.

  • Lola schreef:

   JALOERS polderboy!!! Dan ook Israel, Azerbaijan, Armenia OPROTTEN OOK!!!!

 9. Dusdat schreef:

  Doe lekker normaal.

  Will Geerts:
  Australië dient op te rotten. Hebben niks te zoeken op het Eurovisiesongfestival. Maar de EBU doet alles voor geld.

 10. Nordman schreef:

  Australië treedt vroeg aan, maar ik verwacht niet dat ze de finale missen. Dit lied ademt toch een bepaalde kwaliteit en is een nummer dat je op de grotere radio zenders voorbij kan horen komen. Ik zie dit lied zowel jong als oud aanspreken. Prima inzending, maar voor mij geen winnaar. Daar vind ik het toch net wat te saai voor. 16/43

 11. DenizNL schreef:

  Heel cool lied en ook heeft hij een goede stem, niet passend bij zijn leeftijd. Maar dat maakt het juist speciaal.

 12. Johannes schreef:

  Voor mij hoeft dit geen finale te halen, niet fijn

 13. RobbieR schreef:

  Ik vind het wel mooi, mooie stem ook.
  Bulgarije, Ierland en Australië hebben ook wat weg van elkaar.

  Toch mis ik een bepaalde emotie in het liedje, misschien als ik het live hoor?

  Plaats 19) in mijn lijst.

  Ik denk net finale.

 14. MarcvdHeijden schreef:

  Absoluut de minste van de drie pogingen uit Australië. Hoewel het nummer best lekker in het gehoor ligt zie ik geen enkel persoon hier de telefoon voor pakken. Al helemaal niet vanwege de ook nog eens vervelende startpositie die ze toebedeeld hebben gekregen. Laat hopen dat zijn koppie nog wat stemmen trekt, want persoonlijk gun ik Australië dit jaar best een finaleplaats.

  1. Australië, 2. Zweden, 3. Georgië

 15. GerardMartin schreef:

  Saai lied, heb er niks mee en zeg er dus ook niks meer over.

 16. DirkO schreef:

  Saai, snel vervelend , zeurderig lied.
  Staat veel te hoog bij de bookies.

 17. Michael Adam schreef:

  Minder boeiend dan Dami Im, maar helemaal geen slecht lied van de Ozzies! Het groeit enorm na wat luisterbeurten, maar daar schiet je op het ESC natuurlijk niet zoveel mee op.

  Zie het wel de finale halen maar het wordt denk ik wel het minst goede resultaat voor Australië.

 18. robbert-rotterdam schreef:

  Schitterend, introvert nummer dat de kracht zoekt in de nuances. Mij spreekt dit meer aan dan de bijdrage van vorig jaar die meer recht voor zijn raap was en het moest hebben van extraverte zang. Van mij mag dit hoog eindigen

 19. Youri schreef:

  Opzich wel een goed nummer, verwacht dat het tussen de 10 en de 15/16 zal eindigen in de finale

 20. Bandido-Georgia schreef:

  Wel mooi, maar een tikje saai. Lijkt wel wat op het Bulgaarse en Ierse nummer. Van die drie vind ik Bulgarije dan wel het meest interessante. Hoe dan ook toch wel een aardige keuze en eigentijds. Maar ik verwacht eerlijk gezegd niet dat Australie mee gaat doen voor de prijzen dit jaar. Top 10 zou al mooi zijn denk ik.

 21. Ria NL schreef:

  Alweer een mooie inzending van Australië. Ik vind de stem van Isaiah erg mooi. Persoonlijk spraken mij de eerdere inzendingen mij meer aan. Maar dit is zeker niet slecht. Ik zie dit zeker de finale halen.

 22. Kenny schreef:

  20e plaats ofzo. Net als Bulgarije dit jaar. Heel standaard. En toch vinden sommige mensen deze landen dit jaar nog goed voor een hoge plaats in de finale. :I

 23. Esmee schreef:

  Te saai.

 24. Henk schreef:

  Het doet mij weinig: wel goede zang maar ik denk dat we dit snel weer vergeten zijn.
  Ik geef vier punten van douze! ;)

 25. Má Laga schreef:

  Van zo ver komen om dit prutlied te zingen, hij blijft beter lekker thuis.

 26. dick schreef:

  Na 2 sterke bijdrages nu een zich voortslepend ietwat saai nummer dat wat mij betreft niet hoog gaat eindigen.

 27. Hebbuzz schreef:

  Nummer is een groeier. Helpt je niet op het festival.

  mooi lied, mooie stem en mooi jongetje.
  live kan hij in de stress schieten (bekend probleem bij hem) en dan falen, dus groot risico

  borderline qualifer, teveel goede acts in de eerste helft van semi 1 dus denk net niet door. Al zou het wel zuur zijn als dat precies komt doordat griekenland en cyprus elkaar aan flink wat punten helpen. Aan de andere kant, zolang Rusland nog niet definitief uit de race is, is er in semi 1 , 1 kandidaat minder te verslaan dan in semi 2. ook is deel 2 van semi 1 veel minder sterk.

 28. Gi schreef:

  Wtf doet Australië op het songfestival?? Opzouten . Zero points

 29. Gi schreef:

  Australië hoort niet thuis op het EUROvisie songfestival. Wtf heeft dat land er te zoeken?? Wat mij betreft was dit de laatste keer. Dikke doeiiiii