Kiev live: Hovig zorgt voor drie minuten entertainment

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Hopelijk blijft dit zeiklied steken in de halve finale!

 2. Kobe schreef:

  Is dit de beloofde vernieuwende act van Cyprus?
  Een Loïc Nottet rip-off met nog een scheut Sergey Lazarev..

 3. Nordman schreef:

  Heb niks met dit matige poplied. Het optreden lijkt een beetje een mix te zijn van belgie 2015 en rusland 2016, heel origineel. Nee laat dit maar in de semi blijven.

 4. MarkusRotterdam schreef:

  Hmmmm, ik vind het wèl leuk…Mag van mij door, staat in m’n top 5.

 5. Ria NL schreef:

  Ik heb ook niet veel met deze inzending van Cyprus. Het klinkt wel goed maar het decor is inderdaad een mix van Rusland 2016 en België 2015. Weinig origineels dus. Ik zou er niet om treuren als dit blijft steken in de semifinale.

 6. Leendert Jan schreef:

  Ik vind het wel een leuk nummer en het mag van mij zeker naar de finale. Maar ik had inderdaad wel een wat apartere act verwacht na wat hij erover had gezegd. Dan was Christos Mylordos spectaculairder!

 7. Bjorn schreef:

  Dit gaat net wel of net niet naar de finale waar het behalve de 12 punten van Griekenland weinig punten gaat halen.