Kiev Live: Uitstekende opvoering OG3NE bij juryfinale

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. paysbart schreef:

  Ik vind het erg mooi gebracht. Trots op de meiden :-).
  Dit hoort in de finale thuis!

 2. Johan schreef:

  Dit is wat songfestival.be schreef over optreden voor jury:
  De meiden van O’G3NE staan er. Loepzuiver, zelfzeker en vol energie. Hun performance tilt dit nummer duidelijk naar een hoger niveau. Het blijft een beetje een ballade zoals we die kennen uit de jaren ’90, maar de juries gaan de mooie samenzang en de energie van de meisjes ongetwijfeld belonen met heel wat punten. Als ze morgen een even goede prestatie neerzetten staan België en Nederland opnieuw samen in de finale.

 3. Rene schreef:

  Is deze uitvoering voor ons al ergens te zien?

 4. Arie de Rooij schreef:

  ESCDaily:

  21:36 – Brilliant harmonies from O’G3NE
  Chills. CHILLS. These girls are arguably the best singers in the competition and the song really gives them a chance to shine. It’s absolutely on point, the crowd are in love with these girls, whose voices complement each other perfectly. This is a contender to win this semi final, especially in the jury vote, where the blandness of the song is actually more of an advantage than a disadvantage (as it may be with televoters). Harmonies are technically difficult as well, which jurors will notice.

  5 STARS

 5. ray schreef:

  Heel spannend,de meiden zijn niet normaal goed dit moet beloond gaan worden.
  Ik hou een slag om de arm zodat de teleurstelling niet te groot is.

 6. Mark schreef:

  Zelfs Eurovision Ireland nu positief. En hoe:

  Nice and simplistic. Yet another strong performance by O’G3NE – something tells me they are in for the win. Great strutting to the forefront of the stage around two thirds of the song. Another qualifier.

 7. Betty*Beyond schreef:

  ray:
  Heel spannend,de meiden zijn niet normaal goed dit moet beloond gaan worden.
  Ik hou een slag om de arm zodat de teleurstelling niet te groot is.

  +1

  • Monika schreef:

   Dat was PERFECT ❤️❤️❤️ Heb ik live gehoord via escyouunited , en die applaus in de pressroom , gewoon kieppenvel ?

 8. Nordman schreef:

  Ik heb de livestream ook beluisterd en het was echt heel goed. Ik hoop zo dat de ‘act’ en de regie ook helemaal af zijn. Alles moet kloppen. Ik krijg trouwens kippenvel bij het lezen van alle positieve commentaar, maar dat zegt niks over morgen. Ik hoop dat de jury Og3ne gaat belonen en dat de kijker hetzelfde doet.

 9. Starkoo schreef:

  Duidelijk door naar de finale lager dan top 5 zou eigenlijk een schande zijn, maar goed eerst de finale halen, goede startpositie is ook wel nodig, gaan ze zo door met performen dan maken we een kans om echt te winnen, anders mogen de drieling volgend jaar weer, ook word het niet wat ik ben gewoon erg blij met de inzending of het nou wint of verliest het maakt niet uit!

  • Hans schreef:

   Eerst maar eens de finale halen. En dan zou top 10 al een hele grote prestatie zijn, die dan alleen te danken is aan het geweldige optreden en de prachtige stemmen. Het blijft eeuwig zonde dat ze geen beter liedje hebben…

   • Richard schreef:

    Mee eens, met een liedje ala CLOWN hadden ze zeker gewonnen, denk nog steeds 3de

 10. Esc-go schreef:

  Als Italië, Portugal en Bulgarije de favorieten zijn, dan maakt Og3ne des te meer kans als enige vrouwelijke kwaliteitsbijdrage!

 11. Loes schreef:

  Escunited:
  As you’d expect, the ladies flawlessly harmonize. The lyrics are shown on the backdrop. This act is all about the performance of the sisters. We can imagine that the juries will be thoroughly impressed. They are for the most part singing towards the audience and cameras. At the middle eight, they start singing to one another. You can see the hosts and stage director at the final chorus camera wideshot dancing along even! Huge applause from the arena and the press center.

  Altijd leuk om positieve reacties te horen. Normaal gesproken moet het met de punten van de juryleden toch wel goed zitten. Nu hopen dat de kijkers thuis ook onder de indruk zijn morgen :)

 12. RobRotterdam schreef:

  Aftellen naar vanavond! In godsnaam geen scenario ala Finland………

 13. Lola schreef:

  Finland! Finland! Finland! hahahha

  • RobRotterdam schreef:

   Super Bitch

   • Lola schreef:

    Ik zit je alleen te plagen hoor RobRotterdam :) Het komt wel goed met O’3gene. Ze gaan naar de finale…ik was aanwezig gisterenavond!

 14. Michael schreef:

  Sorry maar ik vond Finland niks, blackbird woeeeehoeeeeee blackbird bah! Vanavond gaat wel goed komen

  • Steve schreef:

   ik ook niet.

  • ALL Wei schreef:

   In het begin toen dat finse liedje gepresenteerd was, kon ik niet over die hele trage en zware melodie heenkomen. Talrijke duscussies daarover op YT gehad met fans, die het fantastisch vonden.
   Ik noemde het een verhaal van die 2 gasten die een dood paard over een heuvel heen probeerden te duwen. Of die auto die je aan het aandouwen bent, maar niet opgang komt. Nah, met zulk een mening maak je online vrienden.!! ;-P
   Afin, ik zag de bijdrage zich vormen tijdens de repetities en ik dacht toen dat ze best zong, het finse productie team het geheel goed in de staging hebben, maar ja, dat dode paard dat ging niet weg uit mijn hoofd (Owe en daar kwam Azerbaijan met hun act, hihi).
   Toen ik mijn voorspellingslijstje ging maken van SF1, ontkwam ik er niet aan om Blackbird daarin te plaatsen.
   Was echter niet verrast dat ze de finale misliepen.
   Dat overgebleven paard uit Azerbijan mag van mij met ladder en al over de top vd heuvel weg galoperen!! (neem dat schoolbord en dat enge mensch ook gelijk maar mee).

   Het gaat zeker goed met OG3NE komen vanavond!!

 15. Michael schreef:

  Haha Lola ik snap wat je bedoeld ?, soms is het wel leuk om mensen te teasen

 16. Steve schreef:

  Wat grappig dat niemand iets zegt over het feit dat er schijnbaar iets mis ging met het aftellen in het oortje van Shelley en zij een paar seconden te vroeg inzette met ‘cry’ en Amy haar een tikje op haar schouder gaf. Ik had het gevoel dat Shelley tijdens de eerste paar regels ook een beetje van slag was.
  Ik vind die meiden geweldig. Ze gaan echt scoren, maar op de een of andere manier geniet ik heel erg van Amy. Zij staat zo strak als een veertje en haar bewegingen zijn on point. Heerlijk!

  • Michael schreef:

   Dat was smiddags tijdens het repeteren, niet in de avond bij de jury ☺️ En het te vroeg inzetten had te maken met technische problemen, maar ja was maar een repetitie dus niet erg

   • Loes schreef:

    Precies Michael. Voor de jury ging alles goed. Dus dat is het belangrijkste :)

 17. Starkoo schreef:

  Ach ja de gokkers (bookmakers) Hebben Belgie weer naar de vierde plek gezet, onze 3 ling schommelen tussen nr 7 t/m9 ik verwacht dat ze vanavond met stipt stijgen naar p1 t/m 4!

 18. Michael schreef:

  Ik denk dat ze zullen stijgen naar plaats 5, dit omdat België gewoon nu al een internationale hit te pakken heeft met Blance. Die gaan we niet voorbij denk ik. Maar sjees wat doet De UK zo hoog? De rest kan ik me wel indenken, maar come on iedereen zeurt over oubollige og3ne, nee UK is lekker mordern…

 19. RobRotterdam schreef:

  Beb benieuwd hoe OG3NE het straks gaat doen op ESC TRACKER

 20. Monika schreef:

  Spannend he ?? ?

 21. Starkoo schreef:

  België is live lang niet zo goed dan de clip daarom denk dat wij boven ze gaan eindigen we gaan het wel zien!

 22. Starkoo schreef:

  Kansloos voor overwinning je moet in de tweede helft zitten eerste helt heeft niet veel favorieten bij de bookies!

  Dan maar als eerste zingen dan heb je nog wel kans om te winnen!