Anneke Grönloh heeft carrière beëindigd

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. werner schreef:

  ik ken dat liedje uit 1969 helemaal niet.,lachen hoor zo slecht

 2. Xrt schreef:

  Hoe leuk zou het zijn als Anneke Grönloh in 2018 de spokes-woman is voor de Nederlandse jury?

 3. Robert schreef:

  Leuk!

 4. GerardMartin schreef:

  Goed idee!

 5. He1n schreef:

  Heb dat mens aantal malen horen zingen de laatste jaren…ach ze teert natuurlijk op nummers uit haar begin….zingen was ok maar als je haar hoort praten…ze struikelt over de R. Heeft het erg hoog in de bol..draaaaak van een mens

 6. dick schreef:

  Ze heeft het in het verleden, toen haar “carriëre” nog liep, nogal aan de stok gehad met Paul de Leeuw, daar begreep ik toen niet zoveel van. Verder komt ze op mij over als pittige tante. Ik weet niet of we het nu zo erg moeten vinden dat ze haar carriere heeft beeindigd. Ben wel onder de indruk van die verkoopcijfers: 30 miljoen platen…. allemachtig dat is best een prestatie en geeft maar aan hoe populair ze ooit WAS.

 7. He1n schreef:

  Even heel wat anders…wat heeft die Wouter Hamels bij Lindas…week een super uitstraling en stem!!!.
  Nederland 2018!!!

 8. werner schreef:

  he1n ,ik vind u wel erg negatief met uw uitlating over mw gronloh.Dat mens klinkt hard vind ik maar goed het is uw mening.ik denk dant het goed is dat ze gestopt is en wens haar een rustige oude dag.
  Wat wouter Hamel betreft ik ben voor ,maar ook waylon mag wat mij betreft maar alle twee natuurlijk wel met een goed nummer. Ik vind het nog steeds jammer dat o3gene geen beter nummer hadden want wat een stemmen,!

 9. He1n schreef:

  Werner…tis gewoon een draak van een mens..vraag paul de leeuw..vraag iedere collega..kijk en luister naar ieder woord wat ze zegt tijdens een optreden.
  Het moet zoals zij het wil en iets te rumoerig tijdens optreden …krijgt het publiek gelijk een sneer met die afschuwelijk bralligere stem…3 maal mee gemaakt..Kotsen

 10. werner schreef:

  ok he1n ik heb haar inderdaad nooit gezien ,maar ik denk dat je ook op een nettere manier kan zeggen dat je iemand niet leuk vind,maakt niet uit hoop dat je zelf niet uitgekotst wordt.

 11. Norman schreef:

  Anneke Grönloh was de succesvolste Nederlandse zangeres van de eerste helft van de jaren zestig, de verkoopcijfers spreken een eigen taal. Daar valt niets aan te betwisten. Ook Willeke Alberti kan daar niet aan tippen. Niet te vergeten: Nederland had toen nog geen 12 miljoen inwoners, lang niet iedereen had een pick up. (Voor de Nutella-generatie: daar kon je platen, de voorganger dus van de cd, mee afdraaien). Natuurlijk zou Paul de Leeuw ook graag zoveel succes hebben en niet alleen bij laaggeschoolden, maar dat is zijn probleem. Verder nog vragen?
  Ik geloof trouwens niet, dat het songfestival een carriere kan stoppen. In tegendeel, het kan ook een aansporing zijn, nog harder te werken. Rudi Carrell, Karel Gott, Nana Mouskouri en (in eigen land) Willeke Alberti en niet te vergeten deToppers hebben bewezen, dat een slechte internationale waardering bij het songfestival helemaal geen afbraak doet aan het succes.
  Anneke Grönloh wens ik nog vele gelukkige jaren en ze kan terugblikken op een geweldige internationale carriere;
  dat kunnen niet veel Nederlandse zangeressen.

  • dick schreef:

   Om meteen liefhebbers van Paul de Leeuw weg te zetten als laag geschoolden, slaat nergens op.

 12. He1n schreef:

  Tuurlijk wens ik iedereen gelukkige jaren en haar ook maar de een ligt je meer dan de ander. Ik noemde haar altijd Anneke Kreuntnooit maar dat deed ze wel .De drank speelde daar ook een rol bij.Ach zo ieder de zijne

 13. ed gentenaar schreef:

  ik heb haar in levende lijve mogen zien in de supermarkt samen met haar zoon toen ze nog in nederland woonde ze had een super kapsones haar zoon moest betalen en alles in paken en zij met zonnebril op keek om zig heen met ik ben anneke gronloh

 14. Dustin schreef:

  Ik was ook zeker geen fan, veel te bekakt, veel te veel kapsones maar haar songfestivalliedjes vind ik wel erg leuk!

 15. Michael schreef:

  Wat een onzin reacties..
  Ze was best wel oke, in ieder geval voor ons Indo’s was ze lief. 30 miljoen platen, blijft knap! Maar niet moeilijk als je een succes bent in Zuidoost Azië met al zijn inwoners.

  Ze heeft een mooie carrière gehad en heeft een wijs besluit genomen, wat meerdere artiesten moeten doen.

  Beter glorieus worden herdacht dan afscheid nemen als een valse kraai

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Al die reacties over kapsones, e.d.
  Ik heb haar nooit ontmoet, dus kan en wil niet over haar oordelen.
  Wel zijn vele reacties hier typisch Nederlands, met vooral bewondering voor artiesten ‘die zo gewoon gebleven zijn’. In landen als Italië, Turkije en Griekenland mag je je tenminste je als een ster gedragen. Ik vind het wel wat hebben een artiest met een zonnebril bij de kassa…., miljoenen platen verkopen is immers niet niets:)

 17. Tippy2 schreef:

  Mee eens robbert-Rotterdam!

 18. Esmee schreef:

  Ik heb niks met Anneke Grönloh, nooit gehad ook. Toch heb ik haar ooit in ‘Ali B. op volle toeren’ of zo, eens best verdienstelijk een nummer van een rapper van nieuwe tekst zien doen. Daarom, voor de leuk, een linkje naar dat moment.
  https://www.youtube.com/watch?v=bWaLegbYXyE

 19. Esmee schreef:

  Dus ze kan altijd nog gaan tekstschrijven.