Album ‘The World Can Wait’ van Waylon verschenen

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Ik vind eigenlijk alleen maar “Thanks but no thanks” een goed lied, dat ik wellicht als los nummer bij ITunes zal downloaden.

 2. Nordman schreef:

  Ik beluister nu opnieuw Thanks but no thanks, maar oeh, wat vind ik dat een prachtlied. Was ook een enorme kanshebber geweest. Zet dit naast alle andere rustigere liedjes en dit komt zoveel meer binnen. De rest morgen maar eens luisteren.

 3. Br@m schreef:

  Mooi CD-album! Net even stukjes van alle nummers gehoord bij Spotify. Morgen rolt ‘ie in de brievenbus bij me.

  • Br@m schreef:

   Bij Spotify staat de single-versie van Outlaw in ’em er ook bij op; 11 nummers dus in totaal.

 4. hein schreef:

  Thx but no thx…..al tig keer eerder aangegeven…wat een geweldig nummer..alla. Logan.
  Een winner_song.
  Weer een verkeerde keuze wat hij nu gaat zingen.Niet eens finale..

  • GerardMartin schreef:

   Ik vraag me ook af of ‘ie de finale wel gaat halen.

  • Joke schreef:

   na het beluisteren van “The world can wait” vind ik Putlaw toch de meest onderscheidende en uitgesprokene, maar ik denk dat “Thanx but no …” toegankelijker zou zijn geweest, maar misschien ook te safe en braaf.Ik kan daarom PRIMA leven, met de keuze. Het had maar dit of had maar dat ……. het blijft een keuze, maar deze is de meest avontuurlijke en daarom …….. TOP !

 5. Esmee schreef:

  Zorro in de verte, haha! Maar leuke foto.

  Hier is nog een mooie.
  https://i.imgur.com/rrXIun7.png

 6. RobFinland schreef:

  De wereld heeft lang genoeg gewacht: hier: Album van het jaar 2018, Winnaar Eurovisie Songfestival 2018, single van het jaar Thanks but no thanks, kortom Waylon verdient met dit album en zijn deelname heel veel succes! Voor mij persoonlijk is dit album het beste wat Waylon gemaakt heeft.

 7. Herrie schreef:

  Ik ben geen fan van waylon maar o wat is Thanks but no Thanks een prachtig nummer kippenvel.Zou een van de mooiste inzendingen aller tijden zijn geweest.Als je in de polls van Eurovisie fans kijkt die toch de televoters zijn zit een top 10 er niet in.Gemiste kans.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  En eindelijk heb ik dan een studioversie van ‘thanks but no thanks’. Geweldig.

 9. Richard schreef:

  Leuke analyse van o.a. Outlaw in em: https://www.youtube.com/watch?v=fBBr6TtlyBE

  “I can definitely see all the women sweating in their underpants.”

 10. RobbieR schreef:

  Heerlijke cd en ik vind Outlaw een geweldig nummer.
  Ik weet zeker dat Waylon hoog gaat eindigen en een geweldig optreden neer gaat zetten.

 11. Gerard schreef:

  Thanks, but no thanks

 12. hein schreef:

  Weer het als no2 geeindigde nr is stukken beter dan no1 van waylon.
  Vaak het verkeerde nr gekozen door het volk.
  Nu door het eigenwijsje.
  Tja…en ook alleen het life optreden als voer voor europa.
  Alle landen een super clip en Waylon?.
  Wat weer sneu…verrassen ?
  Te laat!

  • Will Geerts schreef:

   Tuurlijk werd het verkeerde nummer gekozen. Dit gedateerde nummer haalt het niet. Is het jullie ook opgevallen hoe Waylon tot nu toe volledig onder de radar blijft ? Het lijkt wel of Nederland zelfs niet mee doet dit jaar. Neen, dit wordt weer niks. Misschien vinden Axl Rose en Bon Jovi en hun fans het wel leuk, maar die zullen niet stemmen. Volgende keer maar Monique Smit sturen, denk ik.

 13. RobFinland schreef:

  Waylon vertelt over zijn act: stoere show , een bijzondere samenstelling . Ben erg hoopvol!

  • Matje schreef:

   Misschien heeft ie Dolly en Emmilou weer kunnen overhalen voor backings.
   Hahaha , nou dat zou een impact geven , maar goed , die jongen weet prima waar hij mee bezig is . Het word stoer , dicht bij hemzelf en toch weer erg verassend . Kan niet wachten tot de repetities beginnen.
   Wat mij betreft vond iok de tweede stem klasse maar vond het een beetje storend in beeld. Typisch Waylon , en dat waardeer ik dan ook weer van hem , wat je ziet wat je krijgt. Geen weggemoffelde backings e.d , doe maar gewoon das al gek genoeg!

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Was erg blij te zien dat de backing vandaag in beeld was en niet op de band stond. Dit nummer vraagt om energie, ook op beeld en zo’n extra iemand doet daar dan recht aan. Waylon alleen op het tv scherm met een vol gitaararrangement zou ik te magertjes vinden. Wat mij betreft mag er weer zo’n hele club komen aandraven zoals in de clip van ‘Love drunk’, en dan aan Pannecoucke de taak om dit clubje ongeregeld te structureren naar nog steeds overzichtelijke tv-beelden. Ik ben erg benieuwd wat we te zien zullen krijgen in Lissabon.Ik vind het heel knap hoe in deze tijden met veel media-aandacht en nieuwslekken toch nog geheimen bewaard kunnen blijven.

 15. riccardo schreef:

  De keuze voor Outlaw als track van dit album snap ik wel, een ingecalculeerd risico, hoop ik.
  Er staan zeker mooie(re) en ook ingetogen nummers op het album maar die voor Lissabon minder opvallend of onderscheidend zouden zijn geweest, volgens mij. Toppertjes op deze plaat en tegelijkertijd vrijwel zekere middenmoters binnen deze ESF competitie.
  Ik geloof echt dat het met Outlaw in Em kan, ik bedoel een hoge notering, als #teamWaylon genoeg op de gemiddelde kijker in weet te spelen en ook visueel met power play de juiste snaar weet te raken.
  Persoonlijk beste inzending na Anouk.