Lissabon live: Albanië maakt vocaal indruk

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Ik hoop dat hij naar de finale gaat, fijn liedje.

 2. Marco schreef:

  Ik vind dit een van de fijnste stemmen met een prachtige klank welke ten volle wordt benut en het lied vond ik OK.

 3. Ria NL schreef:

  Dit is mijn absolute favoriet, De stem van Eugent en zijn liedje vind ik helemaal geweldig !! Ik zou heel blij zijn met een terechte finaleplaats

 4. Nordman schreef:

  Ik hoor meer stem, dan lied. Het is geen Voice-contest, maar toch vind ik dit zo belachelijk goed dat ik hoop op een finaleplek voor hem.

 5. Björn schreef:

  Ik gun ze zo hard een plaatsje in de finale! Maar ondanks zijn goede vocale kwaliteiten zal het wss niet lukken :(

 6. Br@m schreef:

  Het lijkt er op alsof hij wil laten horen dit kan ik allemaal met mijn stem. Het is allemaal net een beetje tè. Ook voor Albanië geldt dat de concurrentie te groot is. Tenzij er een paar vocaal door de mand vallen dan zou Eugent nog een kans hebben.

 7. Michael Adam schreef:

  Ik gun deze man echt van harte een finaleplaats maar vanwege de concurrentie zie ik hem wellicht net buiten de boot vallen… lekker lied, geweldige zanger. Hoop dat het beloond wordt.

 8. Hans schreef:

  Dé winnaar van 2018 – waarom wordt dit nummer niet gewaardeerd! Emotie en Albanië is nét als alle andere jaren weer op zijn best! Dit jaar nóg meer bijzonder omdat het in het Albanees is. 3e plaats minimaal!

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Heerlijk. Echte achtergrondzangeressen OP het podium en niet erachter.
  Ik vind dit een heel mooi liedje met variatie, maar het zal het, mede vanwege de taal waarschijnlijk niet halen. Ik denk dat dit te weinig herkenbaar is voor kijkers, maar van mij mag hij zeker naar de finale.

 10. SW schreef:

  Een inzending die ik nog nooit echt voor de volledige drie minuten heb geluisterd, maar toch door de live-uitvoering steeds omhoog wordt getild door de fan-tas-tische vocalen van Eugent Bushpepa.
  Toch vrees ik dat dit de derde keer op rij zal worden dat Albanië met een fantastische zanger(es), maar een matige song de finale zal gaan mislopen…
  Ik denk wel dat de jury’s dit misschien nog zullen redden.

 11. Hans schreef:

  Buiten een fantastische stem, vind ik het lied ook nog eens heel erg mooi! Het raakt mij – gitaarspel prachtig! Dit is authentiek.

 12. dick schreef:

  Uitstekende zanger en zo te zien ook de achtergrondzangeressen klinken prima! Ik hoop voor Albanie dat de juries dit nummer de fnale in tillen want de televoters gaan dit niet begrijpen.

 13. Peter schreef:

  Helemaal eens met Ria….dit is toch wel het beste liedje van 2018….mooi lied en geweldige stem?????