Lissabon live: Servische bijdrage imponeert niet

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. SW schreef:

  Vind de eerste minuut van deze song erg mooi, maar als die goedkope 00’s-beat erin komt, haak ik af.
  Wel fijn dat ze in hun eigen, mooie taal zingen.
  Ik ben bang dat Servië voor het tweede jaar op rij de finale gaat missen.

 2. Paysbart schreef:

  Ik vind het wel grappig…. sluit finale zeker nog niet uit…maar eerst de rest vandaag en morgen zien

 3. Nordman schreef:

  Fragment komt heel saai over. Ik zou het niet missen als het de finale niet haalt.

 4. Björn schreef:

  Ojee, wat een slecht begin van de tweede halve finale pff… Dit is toch saai?

 5. dick schreef:

  Zwakke bijdrage. Komt ook niet lekker over zo te zien. Wat een zwakke semi is dit toch.

 6. inez feytons schreef:

  niet mijn ding next

 7. Br@m schreef:

  Beetje slappe hap deze Servische bijdrage. Vond dit, nadat dit de Servische finale had gewonnen, een leuke bijdrage maar inmiddels heb ik het een beetje gehad met dit nummer. Hoeft voor mij dan ook niet naar de finale. Als het aan mij ligt komen ze volgend jaar maar weer met Zeljko Joksimovic; die man kwam tenminste met schitterende nummers naar het ESF.

 8. Hans P. schreef:

  “Sanja Ilic staat nu niet met twee- zoals in de nationale finale- maar met drie zangeressen op het podium in Lissabon”

  Aan de redactie: Sanja Ilić staat helemaal niet (meer) op het podium. De bebaarde zanger is Mladen Lukić. Tijdens Beovizija was Ilić er nog wel, als toetsenist, maar hij is nu vervangen door een derde zangeres: Marija Bjelanović.

  Check de CD-single, Sanja Ilić is de man tweede van rechts op de hoes. Je ziet hem wel op backstagefoto’s maar hij staat dus niet op het podium.

 9. GerardMartin schreef:

  Servië mag het wat mij betreft ook bij een eenmalig optreden houden.

 10. Singasong schreef:

  Tjeetje , wat een prul, kappen ermee , next

 11. Dbelgium schreef:

  Liever een mooie en echte balkanballade dan dit.

 12. Ria NL schreef:

  Ik vind het jammer dat in de nieuwe versie veelal de originele muziek is vervangen door een blikkerig geluid, dat doet er wat mij betreft geen goed aan. Verder vind ik het optreden niet veel bijzonders. Ik moet nog zien of dit de finale gaat halen. Het zou me niet verbazen als dat niet gebeurt.

 13. Kenny schreef:

  Ik heb Servië wel nog steeds in mijn top 10 staan dit jaar. Wel jammer van die beat. Die beat had anders moeten zijn of helemaal geen beat. ;)