Lissabon live: Repetities Australië en Georgië

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Max Mark schreef:

  Australië zou best eens de finale kunnen missen.

 2. Kees schreef:

  k vond haar eerste rehearsal veel slechter dan die van Waylon en begrijp eerlijk gezegd niet dat de Autralische delegatie voor deze staging heeft gekozen. Dit lied heeft dansers nodig om het geheel veel voller en levendiger te maken. Jessica staat er nu wat verloren bij en ook haar outfit doet haar “rondingen” geen goed. Ik verwacht ook geen hoge notering dit jaar voor Australie.

  • Jan74 schreef:

   Wat mij betreft halen ze de finale niet eens. Best vals en staging ook niet goed op orde. Dit kan echt beter!

 3. GerardMartin schreef:

  Australië dikke flop, Georgië supertop!

 4. Ria NL schreef:

  Australië klinkt wel vrolijk maar het liedje is iets dat we al vele malen gehoord hebben. Ik vind Georgië prachtig en hoop van harte dat zij de finale gaan halen, gelukkig kan ik daar zelf ook iets aan doen !!

  • Jan de Taalregelman schreef:

   En ik ook, Ria.

  • robbert-rotterdam schreef:

   +1. Australië is vooral herhaling van zetten. Niets bijzonders. Georgië is een gevalletje van je houdt ervan of niet, maar het is wel erg muzikaal.

  • Romea schreef:

   Ja ik ga stemmen voor Georgie ik ben 16, maar ik vind het echt toffer dan van australië.

 5. Br@m schreef:

  Ik begin ‘m een beetje te knijpen voor Australië; vooraf één van m’n favorieten maar live helaas onvoldoende. Heeft ze nog geluk dat dit niet een sterke halve finale is en wellicht kan wat geluk haar alsnog in de finale helpen.
  Georgië vind ik in één woord schitterend. Heb jaren niet gestemd maar dit jaar ga ik speciaal voor Georgië 10x bellen.

 6. Kenny schreef:

  Australië vind ik heel standaard.

  Georgië zie ik graag in de finale. ;)

 7. Oelala schreef:

  Volgens mij is bijna heel Nederland fan van het lied van Georgie. Jammer dat het bij de Bookmakers niet goed doet. Maar ik denk dat de vakjury hier wel op zal stemmen en wij kunnen ook met zijn allen stemmen. Dit MOET gewoon door naar de finale!

  • Sandertje schreef:

   Ik ben totaal geen fan hoor. Ik vind dit dus persoonlijk niks. Maar zou het wel snappen als het de finale haalt.

 8. Nordman schreef:

  Wat jammer dat Jessica ernaast zit vocaal gezien. Ik snap nog steeds niet waarom ze geen dansers heeft en waarom ze hebben gekozen voor zo’n donkere setting bij een positief lied. Ik hoop dat ze doorgaat en verwacht dat ook wel. Het lied is aanstekelijk en valt in deze semi genoeg op.

  Georgië klinkt mooi en zou ik een prima finalist vinden.

 9. Loetje schreef:

  Georgië is echt verschrikkelijk en Australië kan het goed doen als ze niet vals gaat?

 10. MarkusRotterdam schreef:

  Australia heeft best een lekker deuntje maar hoe het gebracht wordt…tja komt zo beetje over als vlees noch vis.
  Georgië komt met iets wat mij wel kan bekoren , iets in de stijl van “Mizerja” . Helaas is dit van iets mindere kwaliteit en ook het refreintje wil nog niet echt lekker blijven hangen.

 11. Leendert Jan schreef:

  Ik zou inderdaad bij Australië wat meer aandacht hebben besteed aan de staging of een choreografie. Dit was leuk op Eurovision in Concert, en Jessica heeft een enorm leuke uitstraling, dus misschien dachten ze dat die spontaniteit in haar voordeel zou werken. Maar op dit enorme podium lijkt het toch een beetje kaal.

  Georgië vind ik meer dan prachtig, en ja, dit hoort toch echt in de finale thuis. Ik vind dit veel mooier, en ook behoorlijk anders, dan Mizerja. Ik ga hier ook op stemmen donderdag.