Dit is Arcade, de Nederlandse inzending voor Tel Aviv!

Dit vind je misschien ook leuk...

205 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Nederland is dit jaar een parel en Denemarken krijg ik niet meer uit m’n kop en word ik vrolijk van. De rest doet me nagenoeg niks en er moeten er nog maar een paar bekend gemaakt worden.

  • marc schreef:

   en Belgie ik vind jullie nr super prachtig en ben er gek van Amsterdam 2020 zou zomaar kunnen hoi hoi hoi.
   maar ik vind dat het nr van Belgie ook mooi maar krijgt zo weinig waardering terwijl het ook wel een mooi prachtig nr is.

  • HJ schreef:

   Denemarken haalt finale niet met een mashup van Lemon Tree, Big Big World en Zoë uit Oostenrijk, maar dan zeer vals gezongen.

 2. Michael Adam schreef:

  Dit is echt een van de mooiste liedjes die ik ooit op het SF heb gehoord. Wow.

 3. RobFinland schreef:

  Goedemorgen Allemaal, volgens mij is er geen enkel nummer dit jaar die dit fantastische niveau van het lied “ Arcade” behaalt……..

 4. Tippy2 schreef:

  Volgens mij ook niet RobFinland, goedemorgen! Ik heb slecht geslapen.. wat een fantastisch nummer :-)

 5. ed gentenaar schreef:

  als nederland de finale haald geloof ik ook in amsterdam 2020 wordt duur jaar voor de avrotros

 6. Dirk Marko schreef:

  Wat een droomscenario is dit.
  Nu al vet op 2 bij de bookmakers.

 7. Carlos schreef:

  Geweldig nummer! Voor het eerst in jaren geloof ik in een overwinning voor Nederland. Iemand enig idee waar je vanuit NL kan wedden op de winst?

  • robbert - rotterdam schreef:

   Je kunt bijvoorbeeld betfair kiezen. Zit in UK zoals de meeste, maar zou sowieso altijd kijken waar je voor je inzet op het land van je keuze het meeste terugkrijgt.
   Dan is er ook nog Unibet. Je moet wel overal een account openen.

  • HJ schreef:

   Unibet

 8. Bart schreef:

  Beste buren, geniet er van! Ik herinner me dat Blanche in 2017 na de release van haar videoclip ook op twee stond bij de bookmakers en ik door het dolle heen was…er na zakte ze weg tijdens de pre-party voorstellingen om uiteindelijk vierde te worden…Wat ik wil zeggen is: het zal een mooi esc seizoen zijn voor de Nederlandse fans! Met opwindende momenten, rollercoaster van emoties en dat is dus misschien net het leuke…Winnen of verliezen, jullie mogen trots zijn op Duncan…Denk dat het ook wel goed zal komen met die live-performance als je zo een nummer en clip kan maken…Als Belg ben ik best een beetje jaloers (net zoals je dat op je broer of zus zou zijn), maar zou het jullie na 44jaar ook van harte gunnen! Een feestje bij de buren is leuker dan dat in een ver land! De lage landen waren jaren de kneusjes van het ESF maar de laatste jaren toch steeds vaker inzenders van kwaliteit en top nummers…dat alleen vind ik super! (En hopelijk geen Ned/Bel geruzie meer op deze site meer, heb ik nooit begrepen)

  • Thomas schreef:

   Mooie woorden en helemaal mee eens! En ik denk dat Belgie ook goed gaat scoren!

   • marc schreef:

    prachtig gezegd ik vind Nederland ook super mooi.
    een inzending waar je trots op mag zijn en ja tis waar de laatste jaren doen Belgie en Nederland het super goed.
    ik kijk er naar uit Amsterdam 2020 leuk proficiat met jullie keuze.

  • RobbieR schreef:

   Ik vind België dit jaar ook goed hoor, ook diezelfde mysterie in het liedje.

 9. Tippy2 schreef:

  Leuk dat Duncan ook al in Luxemburg, Belgie en Costa Rica in de ITunes top 100 staat!

  • Lise schreef:

   Dat was ook mijn eerste gedachte. Maar neemt niet weg dat ik het een prachtig nummer vind!! Heel de ochtend al repeat op spotify.

  • Hans schreef:

   Zelfde sfeer, zelfde soort koortje tussendoor, verder minder goed nummer en lang niet zo’n goede stem als Duncan.

  • Lola 4 ever schreef:

   TRUE!

 10. Richard schreef:

  OMG, we gaan echt als een malle. Nummer 2 bookies en op youtube is bijna iedereen positief. Dat dit hoog gaat eindigen is zeker, maar ik ben zo benieuwd naar vanavond hoe het live klinkt @dwdd en ook benieuwd naar de act. Daarnaast vind ik dit ook zo’n lieve jongen, een artiest in wording! Trouwens… ik hoop ook zo dat hij die backings mee heeft voor intro/outro dat maakt het wel af vind ik.

 11. Vree schreef:

  Zolang hij in Tel Aviv maar de dansers van Waylon, en ALLE dansers thuis laat. Mooi alleen en sereen op het podium.. ook geen publiek in beeld dan zijn we al een heel eind :-)

  • Lola 4 ever schreef:

   DONKER achtergrond, wit gekleed, wit spotlight en van achter witte wolken opdoemen…. thats alll

 12. Gijs schreef:

  Ik hoop dat duncan intro en outro zelf zingt!!

 13. Marinus schreef:

  Wat is die een fantastisch nummer. Kippenvel moment toen ik het voor het eerst hoorde. Gewoon een frisse jongen die een geweldig lied heeft voor Tel Aviv. Zeker door naar de finale op de zaterdag en dan gewoon knallen en winnen zodat we volgend jaar in Nederland kunnen blijven.

 14. Rick schreef:

  Ik moet effe bijkomen van gisteren of het geen droom was.
  Wat een ongelofelijk prachtig nummer hebben we dit jaar.
  Het moet wel heel raar gaan willen we niet winnen!
  Heel benieuwd naar de live versie met strijkers,koor

 15. Noah schreef:

  Dit nummer heeft de hele nacht door Mn hoofd gespookt…. zo mooi, nog steeds kippenvel als ik het hoor. Ben heel benieuwd vanavond naar de live versie.

 16. Joop schreef:

  Eindelijk weer waar het om draait……een SONG festival. Dank aan Ilse de Lange voor haar geloof en vertrouwen in dit nummer en zanger. Het wordt hoe dan ook, een dikke, vette , internationale hit. HULDE!!

 17. Sake schreef:

  Jaaaaa, dit gat vreselijk scoren in Tel Aviv!! Zo hoort een (hedendaags) Songfestivalnummer te klinken. Vette chapeau!!

 18. RobFinland schreef:

  Uniek: Duncan Laurence grootste kanshebber bij wedkantoren

  https://www.ad.nl/show/uniek-duncan-laurence-grootste-kanshebber-bij-wedkantoren~a6d602c7/ Wauw! Wat een Droomstart!

 19. Max Mark schreef:

  Morgen na bekendmaking Rusland nummer 1. Let maar op!
  Jongens wat gaaf dit. Het wordt een mooi songfestivaljaar !

 20. Nordman schreef:

  Ik vrees voor Rusland eerlijk gezegd. Schijnt door een orkest te zijn ingespeeld ook en heel ontroerend te zijn. Het wordt moeilijk voor Nederland. Maar ok, laten we afwachten.

  Verder, tsja, onwijs gaaf om een keer iets anders te zien dan altijd negatieve en teleurstellende reacties op onze inzending. Probeer van elk moment te genieten!

 21. Kristof schreef:

  Beste buren: 1 woord: wow. Eindelijk winnersvibes. Al droom ik stiekem van een o herwinning voor het mysterieuze duo uit Slovenië. Arcade heeft alle troeven om de overwinning binnen te halen. Alleen ben ik benieuwd hoe die engelenstem live gaat klinken. Rusland zal straf uit de hoek moeten komen om hier boven te geraken

 22. Michael schreef:

  Kan Ilse zich niet elk jaar bemoeien met de selectie van nummers? Wat een top vrouw is dat toch

 23. Peter Verschuren schreef:

  Prachtig nummer. Kippenvel. Helaas heeft de AVRO/TROS weer voor Pannekoucke gekozen als regisseur. De man die na the Common Linnets alle Nederlandse inzendingen visueel om zeep heeft geholpen. Ondanks het fantastische nummer zijn se dus ook dit jaar weer kansloos.

 24. Anja schreef:

  Arcade van Duncan is voor mij de absolute nummer 1 van alle songfestivals tot nu toe. Als dit niets wordt in Tel Aviv wordt het nooit weer wat

 25. Rd schreef:

  Oeps. Bij dwdd zakte het flink door het ijs. 180 graden omgedraaid. Door belichting leek hij een opgebaard iets en er was nul warmte in zijn stem. Ik schrok. Hopelijk was dit de ultieme fuckup zodat t nu alleen nog beter kan.

  • Peter schreef:

   Waar heb jij in godsnaam naar zitten kijken?

  • robbert-berlin schreef:

   Ik herken dit totaal niet. Nog steeds ontzettend veel warmte in die flexibele stem. Mooi gedaan, alleen in de laagte wat onzeker in het begin.

 26. ed gentenaar schreef:

  nederland staat op 1 bij de bookmakers

 27. Joop Kessels schreef:

  We hebben het nummer van Duncan Laurence inmiddels 2 weken op onze site http://www.the-voices.nl en zijn heel blij dat hij met Arcade Nederland vertegenwoordigt en hopen natuurlijk dat hij hoog zal eindigen. Hij zou nog een grotere kans maken als Voor zijn optreden een paar bands komen met veel geweld en dans waarna hij met dit mooie rustige nummer iedereen van hun stoel blaast.