Getty Kaspers, een leven lang geleden

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. wiepie schreef:

  ben erg benieuwd naar haar levensverhaal…

 2. gj schreef:

  Ik zal ‘m eens opzoeken! Moet ook die over Liesbeth er maar eens bij pakken.

 3. Br@m schreef:

  Lijkt me wel een interessant boek. Heb ‘m dus meteen maar even besteld.

 4. riccardo schreef:

  Ik kan me een ding a dong versie herinneren met zingende super modellen. Dat was mijn eerste echte kennismaking met deze fris fruitige oorwurm. Getty vertelde eens in een interview het NL winnaars stokje na zoveel jaar maar al te graag door te willen geven.. stof er af en oppoetsen maar dan alvast, hoop ik.

 5. RobOranjeFinland schreef:

  44 jaar wachten we al op een Nederlandse Overwinning . Het wordt echt eens tijd dat Duncan Laurence de 5e Nederlandse winnaar wordt. We hadden het bijna in 2014 met Ilse & Waylon, en ook Edsilia kwam erg dichtbij in 1998. Nu hunkert Songfestival Nederland naar een 1e plaats . Nu “ we” het bijna hebben moet het ook maar gaan gebeuren.

 6. Bloemetjesjurk schreef:

  Deze wil ik absoluut hebben! Wordt het weer niet eens tijd voor een prijsvraag redactie? Leuk om een gesigneerd exemplaar te kunnen winnen.

 7. Thomas schreef:

  Nederland treedt als 16e op in de halve finale, na Noorwegen en voor Noord-Macedonië!