Productieteam Eurovisie Songfestival 2020 bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. riccardo schreef:

  Alles dat afwijkt van wat mensen gewend zijn gaat een hoop commentaar opleveren maar een tikkie minder in de traditie van kan best. In welke stad dan ook. Succes mensen, maak er wat moois van!

 2. MT schreef:

  Mooi team, dit gaat goed worden! Blij dat Inge er bij is, zij deed de koninklijke bruiloft fantastisch.

 3. Liesbeth schreef:

  Het jesf 2012 was toch in R’dam ???

 4. Gerrit schreef:

  Ik hoop dat er uitgepakt wordt, talent zat hier.

 5. Hein schreef:

  Wat een sneue huldiging van Duncan…12 man en een peadekop…not interesting als item voor hier?

 6. ed gentenaar schreef:

  ik denk dat het super mooi gaat worden 2020 sietse bakker weet van wanten en de andere zijn ook zeer goed
  nederland laat zien dat we het kunnen
  de songfestivals die in nederland zijn gehouden werden altijd gezien als de beste
  ben erg benieuwd wat voor decor het gaat worden

 7. GerardMartin schreef:

  Zet ‘m op mensen, jullie kunnen het!?

 8. Andre Theunissen schreef:

  Duncan verdiend alsnog een grotere huldiging dan afgelopen week
  Ik vond het schandalig
  Dat na zoveel jaren eindelijk iemand wint en zo domme speldje kreeg. Een koninklijke onderscheiding verdiend Duncan en de producer. Ik wens het team onmeunig veel plezier en succes en maak Nederland en Europa trots. Groetjes andré uit Almelo een grote fan van songfestival

 9. GerardMartin schreef:

  Is dat nieuw dat elke keer als men hier iets wil posten naam en email steeds opnieuw ingevuld dient te worden? Dat “bewaar mijn naam etc” werkt van geen kant!?

 10. Ria NL schreef:

  Ik wens het team heel veel succes toe met de voorbereidingen voor het komende ESF. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooi festival gaat worden.

 11. Hein schreef:

  Andre Th ….je hebt helemaal gelijk
  Wat een sneu gebeuren…hoeveel mensen stonden er?
  Op schiphol stonden er meer
  Ook niet als item hier gebracht….jammer…een super site maar soms items die lachwekkend zijn waar ook geen reactie op komt en nu Duncan gehuldigd wordt….niee.nte

 12. Peter schreef:

  Hein, Andre Th, zelf dan iets georganiseerd voor een huldiging?

 13. robbert-rotterdam schreef:

  Ik begrijp het niet helemaal. Is een executive producer tv ook tegelijkertijd een executive producer stage en regie? Dus heeft die mevrouw de Weerd de taken die Björkman had of zitteen we daarvoor nog te wachten op een benoeming?

  • Nordman schreef:

   Goede vraag. Bjorkman was in 2013, 2016, 2017 en in 2018 show/contest producer. Of mevrouw de Weerd deze taak op zich neemt moeten we nog even afwachten. Ik meende te hebben gelezen dat Bjorkman en Melzig zich gaan richten op een contest aan de andere kant van de oceaan. Het zou me dus niet verbazen als Bjorkman er volgend jaar niet bij betrokken is.

   Ik wens dit team veel succes. Maak ons trots :)

   • Richard schreef:

    Ola Melzig gaat zich inderdaad richten op het gebeuren in de USA.

    Jammer, want Ola heeft de lat afgelopen jaren erg hoog gelegd, mede dankzij het semi-permanente team wat hij om zich heen had verzameld. Ik heb dan ook het sterke vermoeden dat komende editie minder gaat zijn dan de afgelopen jaren.

    Daarnaast loopt de bitterballen-industrie ook omzet mis. ?

 14. Sake schreef:

  Komt goed, topteam!

 15. Esmee schreef:

  Wat een getalenteerd land is Nederland toch! Daar kunnen andere landen een voorbeeld aan nemen! (Wel zelf doen natuurlijk hè! Want het komt niet vanzelf.)

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Je kunt NPO en AVROTROS tot nu toe niet van gebrek aan daadkracht betichten, want ze hebben hun productieteam snel bij elkaar. Echter, voordat ik van mijn stoel spring van geluk ga ik toch eerst hun daden afwachten. In mei kunnen we hun prestaties beoordelen.

  • Peter schreef:

   Toch proef ik negativiteit, nu al. Nederland heeft een grote naam op het gebied van organiseren en uitzenden van grote evenementen. Heb toch eens vertrouwen net als we dat in Duncan hadden.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Is geen negativiteit. Maar ook geen onvoorwaardelijke positiviteit. Van Duncan was al meer bekend op grond waarvan ik een positieve verwachting kon hebben, vocaal in elk geval. Deze vier mogen zich bewijzen, ik wacht af.

   • Peter schreef:

    Even lezen wat deze mensen al gedaan hebben, dan weet je net zoveel over hen.dan dat je over Duncan wist. Ze hebben al een aardige staat van dienst.

 17. robbert-rotterdam schreef:

  Staat van dienst is een plus. Nu ben ik nog benieuwd naar hun plannen.

 18. Dick schreef:

  Gisteren gekeken naar Jinek, vond de argumenten om Rotterdam aan te wijzen eigenlijk best logisch. Volgens mij haal je dan het meeste voordeel uit het hele circus. Hoewel Maastricht mijn persoonlijke voorkeur heeft snap ik wel dat de zaal daar aangepast moet worden. De vliegbewegingen voornamelijk via Duitsland en België gaan lopen en de bezoekers uit zullen gaan wijken naar het buitenland. Los van de toer die het gaat worden om alle technische voorzieningen die kant op te krijgen incl personeel….

 19. Pach schreef:

  Wij zijn toch een ZUUR volkje.
  We zitten VOL Azijn en frustratie.

 20. Richard schreef:

  Ola Melzig gaat zich inderdaad richten op het gebeuren in de USA.

  Jammer, want Ola heeft de lat afgelopen jaren erg hoog gelegd, mede dankzij het semi-permanente team wat hij om zich heen had verzameld. Ik heb dan ook het sterke vermoeden dat komende editie minder gaat zijn dan de afgelopen jaren.

  Daarnaast loopt de bitterballen-industrie ook omzet mis. ?

 21. Ed schreef:

  mensen mensen, wat een gemaar hoor ik hier toch allemaal, weten we het JESC 2007 in Ahoy Rotterdam nog, dat is tot nu aan toe het beste en meest spectaculaire Junior geweest, en dat was nota bene alleen onder de TROS vlag ;) komt allemaal dik in orde.