Ilse DeLange en Duncan Laurence in ‘Europe Shine A Light’ show

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Ron schreef:

  Toch nog een beetje songfestival, wens iedereen veel plezier en volgend jaar hoop ik live vanuit Rotterdam.

 2. Beer schreef:

  Het klinkt alsmaar meer als een familieshow van een Sound of Music singalong gehalte. Ik hoop dat er nog een ruig randje aan gaat zitten.

 3. Peter schreef:

  Klinkt ontzettend leuk en ik ga zeker kijken. Toch nog een beetje songfestival die avond. Maar toch als je gisterenavond naar het Bevrijdingsconcert op NPO 1 vanuit Theater Carre hebt gekeken, kun je je afvragen of ESF niet op andere manier gehouden had kunnen worden. Organisatorisch misschien een hoop werk, maar met een hoop lef had Nederland dit met gemak kunnen doen. Misschien alvast een idee om dit mee te nemen naar de organisatie van volgend jaar, ook dan zal het niet met groot publiek gehouden worden.

 4. GerardMartin schreef:

  Ik dacht ergens gelezen te hebben dat het gehele 1975 Songfestival uitgezonden zou worden op 9 mei maar ik vind er niets over terug in de media?🤔

  • songfestivalweblog schreef:

   Dat stond in het eerste conceptprogramma van NPO1. Dit hebben ze gewijzigd in ‘Het beste van het songfestival’ dat nu komende zaterdag om 16u te zien is. Het Eurovisie Songfestival van 1980 wordt wel uitgezonden, te weten op vrijdag 15 mei om 13.15u op NPO2. Meer RTV Tips vind je aan de linkerzijde van deze website.

   • Beer schreef:

    Niet verbazingwekkend gezien Beeld en Geluid geen integrale opname heeft van 1975 en ook bij SVT zou moeten aankloppen voor rechten.

   • GerardMartin schreef:

    Ok bedankt😉

  • Wim1970 schreef:

   Je kunt het festival van 1975 gewoon bekijken op YouTube.

 5. riccardo schreef:

  Ik vind dat we al met al heel behoorlijk aan onze trekken komen zo. Leuk!

 6. Nordman schreef:

  Jaaaaa! Ik zit er al klaar voor, popcorn, borrelnootjes, kaasblokjes, oranjebitter (achja, mot kunnen), kom er maar in! Leuk ook dat we Ilse gaan zien, dat verdient ze, ze heeft veel betekend. People let your light shine! Shiiiine, shiiiiine, shiiiiiiiiiiiine :))

  • Peter schreef:

   Heerlijke reactie Nordman, weet nu al wie er chagrijnig zal reageren. Ik verheug me er in ieder geval ook al op.

  • GerardMartin schreef:

   Doe je een stukje ananas op het kaasblokje?

   • Nordman schreef:

    Neem jij de ananas mee? Peter is ook welkom. Die heeft vast een pot augurken in huis ;) yum!

   • Peter schreef:

    @Nordman: ik ben in jaren niet zo positief geweest, de augurken laten we daar waar ze thuis horen en nodigen we ook niet uit.

 7. Ria NL schreef:

  Het klinkt allemaal heel leuk. Ik ga zeker kijken.

 8. Peter schreef:

  Ik quote het kabinet: “Pas als er een vaccin tegen het coronavirus is, kunnen grote evenementen weer worden gehouden. Tot die tijd is het gevaar te groot dat het virus daardoor weer opleeft, denkt het kabinet.”
  Dus wanneer er geen vaccin is voor maart/april 2021 dan zal wederom het ESF niet gehouden gaan worden. Ik denk dat EBU/NPO/AVRO-TROS heel goed moeten gaan nadenken over een goed opgezet alternatief songfestival.

 9. rob schreef:

  Nieuwe single van Duncan Laurence “ Some One Else” is van grote klasse! Goed gedaan Team Duncan