The Mamas terug in deelnemersveld Melodifestivalen

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Rob schreef:

  Hoop op The Mama’s, hebben gewoon recht op ticket Rotterdam

 2. Joss schreef:

  Wat ben ik blij dat er na jaren weer minstens 1 liedje bij zit van de hand van Ingela ‘pling ‘ Forsman ! Ze schreef wat mijzelf betreft de allermooiste Eurovisie inzending ooit …. uit 1998 … Jill Johnson …. Karleken Ar !!! Uit de tijd dat Zweden nog ging voor kwaliteit !
  Ze eindigde dat jaar op de tiende plek …. zwaar ondergewaardeerd ! Op zich nog niet zo erg … ware het niet dat Europa dat jaar koos voor het allergrootste non talent dat ooit op een ESC podium terecht kwam … de Israëlische non diva …. !!!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Tja, dat krijg je als je de televoters 100% laat bepalen… Er waren schaduwjury’s van wie de resultaten zouden meetellen als de televoting zou vastlopen.
   Later heeft men voor het leuke bekend gemaakt wat er zou zijn gebeurd als ze hadden meegeteld voor 50%. Dan had Dana I. dus niet gewonnen , maar de UK, gevolgd door Nederland.

  • Dirk schreef:

   En ze zong nog vals ook!

 3. rob schreef:

  Nou nou Charlotte Perrelli, erg benieuwd. Dotter verwacht. Nu The Mama’s nog.

 4. Rob schreef:

  Eric Saade ook van de partij

 5. Bjorn schreef:

  Er zitten weer een aantal artiesten tussen die bij een best of album kunnen maken met de liedjes die ze al eens zongen op het Melodifestivalen. Volgens mij heeft Jessica Andersson de meeste keren meegedaan, solo en als duo (Fame)

  Ik ga er straks weer lekker voor zitten.

  • Dalidaaf schreef:

   Hoop dat Danny Saucedo een goed nummer heeft. Nog steeds een van de leukste presentatoren ooit volgens mij.

 6. Johnny schreef:

  Ben het eens met Joss. Jill Johnson met Karleken Ar luister ik nog steeds regelmatig. Kwaliteit pur sang.

  • Pe schreef:

   De liedjes van Hakan Almquist, Ingela Forsman en Bobby Ljungren zijn zeker kwaliteits hoogstandjes: Se pag Mig 1995, et livv mit dej Melf 1991 en Om igen Melf 1988 zijn parels :)