Rotterdam Live: Tusse maakt verwachtingen waar

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Maarten schreef:

  Ik heb helemaal niks met het nummer uit zweden dit jaar. Slechtste inzending van hun wel sinds 2010. Hopelijk dit keer niet in de top 10 van de finale.

  • Gilles schreef:

   Dit slechter dan Benjamin Ingrosso?? Dat was een dieptepunt in de Zweedse ESC-historie.

   • Maarten schreef:

    Ja vind ik van wel. Niet dat ik zijn nummer nog luister of veel heb geluisterd. Kan niet begrijpen dat er voor deze inzending is gekozen. Smaken verschillen. Zolang zweden maar niet gaat winnen.

 2. Björn Grooten schreef:

  Maarten je klinkt als iemand die anti Zweden is. Dit nummer is geen juweeltje maar het is ook niet zo slecht.

  • Maarten schreef:

   Ik heb gewoon niks met deze inzending dat mag toch wel? Wie weet als ik straks naar de halve finale ga kijken en het nummer voorbij heb zien komen, dat ik er toch anders over denk.

  • Paysbart schreef:

   Ik ben totaal niet anti-Zweden. In tegendeel: vaak heb ik Zweden in mijn top 10. Ook Benjamin in 2018. Maar ik ben volledig met Maarten eens. Vind Tusse helemaal niks aan….. hoeft voor mij niet naar de finale.

 3. Tippy2 schreef:

  Ik vind het slecht. Dit nummer en optreden boeit me echt voor geen meter. Als Zweden alle verwachtingen waarmaakt zijn die wat mij betreft niet hoog gespannen. Finale hoeft voor mij niet.

  • Tippy2 schreef:

   PS: ik ben helemaal niet anti Zweden voordat ik daarvan beschuldigd wordt…

 4. Richard schreef:

  Typisch zielloos voorgepgrammeerd Zweeds nummer. Ze zijn er goed in en dat moet ze worden nagegeven. Ze zijn er gewoon sterk in om iets te schrijven dat ‘eigentijds’ cq ‘modern’ klinkt. En hebben dan altijd een goed bedachte act. Maar het oogt allemaal erg zielloos. Dat gezegd hebbende zal het zeker weer de finale halen en wellicht ook dan weer de top 10.

 5. Hitzound schreef:

  Het liedje is leuker dan de staging. Somber.

 6. Peter schreef:

  Wij zeggen altijd “Husse met je neus er tusse” net zo nietszeggend als dit slechte nummer

 7. Inez schreef:

  Nee Zweden met Eric saade had je meer kans dit nummer is niet mijn ding en de staging nee dank u

 8. Rick schreef:

  Heeft iemand nog kaarten kunnen bemachtigen voor de shows?
  Ik heb zelf voor de jury finale kaarten kunnen krijgen.
  Het is volgens mij niet uitverkocht kon om 13:00 nog kaarten krijgen voor de grand final die ik in eerste instantie niet had gekozen.

 9. Martin schreef:

  ik heb kaarten voor de finale

 10. RiaNL schreef:

  Ik vind het geen onaardig liedje van Zweden, maar ik vind de achtergrond wel erg donker, maar misschien valt dat nog wel mee omdat we maar een heel klein stukje kunnen zien.

 11. Max Mark schreef:

  Er gaan klappen vallen in deze sterke eerste semi. Sommige favorieten die nu ogenschijnlijk doorgaan, redden het verrassend toch niet. Zou het dit jaar Zweden zijn? Ik denk persoonlijk dat het wel de finale haalt, maar ik verwacht dat het niet heel hoog gaat scoren.

 12. Joss schreef:

  Hij zou er inderdaad wel eens ‘ TUSSE ‘ uit kunnen vallen !

 13. dick schreef:

  Ik ben een beetje Zweden-moe aan het raken. Natuurlijk worden de inzendingen “plat”geproduceerd en is het voorspelbaar en gelikt en dat irriteert me steeds meer. Als ik die stem hoor is het ook niet geweldig. Denk dat het goed is dat Zweden weer eens een tik om de oren krijgt en nee ik ben niet antizweeds maar het is allemaal zo… tja hoe zeg je dat…. te gelikt.

 14. @lbert schreef:

  Normaal vind ik de Zweedse inzendingen prima te pruimen, dit doet me vrij weinig , niet alleen het nummer maar ook de zang en het visuele aspect vind ik ook niks !

 15. Roel schreef:

  Hoe moet je hier nog iets van maken dat er ook presentabel uitziet op de buis. Veel creativiteit gewenst.

 16. Jellybean schreef:

  Ik vind Zweden zwaar overschat bij de bookmakers en zou het persoonlijk niet erg vinden als ze de finale niet halen.
  Er zijn zoveel betere liedjes in deze semi die ik het meer gun dan dit standaard riedel; televoters gaan dit massaal links laten liggen.

 17. Hendrik schreef:

  Hij staat erbij alsof hij moet poepen, We hadden zo ook ooit Rykka uit Zwitserland, die de finale niet haalde. Hopelijk gaat dar hier ook niet gebeuren, wat een saai generiek lied is dit zeg.

 18. Hebbuzz schreef:

  Saai en hij lijkt op camera wel ingepakt in aluminium folie. Voor de rest isde act een kopie van MF. Doet mij niks in ieder geval. Vocaal ook wat zwajes vandaag

 19. Jellybean schreef:

  Ik vind dat Zweden erg overgewaardeerd wordt bij de bookmakers. Ik zou het niet erg vinden als ze niet door zouden gaan naar de finale omdat er simpelweg veel betere liedjes in deze semi zitten. Dit is echt een voorbeeld van een standaard liedje uit de grote muziekfabriek; hapklare brokken met dezelfde ingrediënten gemaakt voor een niet al te kieskeurig publiek.

 20. Nordman schreef:

  Dit optreden was al af. Maar waarom die lelijke handschoenen of wat zijn het? Laat dat toch achterwege of hebben ze een speciale betekenis voor hem?

 21. Björn Grooten schreef:

  Met gemak naar de finale en misschien top 10.

 22. Robert Weges schreef:

  Volgende!