Rotterdam Live: Liveblog Repetities 15 mei [1]

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Siem schreef:

  Ik snap de hype rondom Italië niet helemaal en ik vraag me af of jury’s hier massaal voor gaan vallen. Top 10 zal prima haalbaar zijn, maar een plek in de top 3 lijkt mij te hoog gegrepen voor een redelijk alternatieve rocksong.

  • JvE schreef:

   Ik snap het ook echt niet!!! Slechtste Italiaanse inzending sinds jaren, vind ik

  • Richard schreef:

   Ik ook niet. Maar ik snapte de hype rond Lordi ook niet. Het zal goed zijn in zijn genre en Italie heeft het geluk van een fanatieke diaspora die stemt. Het is voor mij gewoon veel herrie. Maar goed als het wint dan zij het zo.

 2. Paysbart schreef:

  Ik snap het wel. Net stukje van 2e repetitie gezien: ziet er geweldig uit. Het gaat volgende week tussen Frankrijk en Italie !

  • Jellybean schreef:

   +1

  • Richard schreef:

   Daarom zal het ook wel goed doen. Het hoeft ook niet door 90% leuk gevonden te worden. Als 10% van de kijkers dit echt super vindt dan is dat denk ik al voldoende voor de winst in de televote.

  • @lbert schreef:

   No way, beide vallen buiten de Top 5 !

 3. Thijn schreef:

  Bak herrie … als t wint is het samen met Lordi de slechtste overwinning tot nu toe … naar mijn mening

 4. Rick schreef:

  Ik vind Italië niet geweldig denk dat een top 10 wel haalbaar moet zijn maar winnen?no way!
  1 IJsland veel jury/televote stemmen
  2 Frankrijk jury favoriet
  3 Malta televote winnaar
  4 Zwitserland veel jury/televote stemmen
  5 België verassing bij de jury
  Italië 5-10
  Nederland (13)

 5. Frank schreef:

  Italie heeft inmiddels een behoorlijke traditie van het beter doen bij de bookmakers dan op het scorebord

 6. Joost schreef:

  Italië snap ik wel dat dit hoge ogen gaat gooien. Ik krijg een soort ‘Smells like teen spirit’ vibe ervan. Ik vind het in ieder geval lekker klinkt. Ik denk dat de overwinning een strijd tussen Italië en Frankrijk gaat worden met IJsland in de achtervolging.

 7. Robinson schreef:

  Italië staat nu op de 1e plaats bij de bookmakers! :-)

 8. GerardMartin schreef:

  Zowel met Duitsland als Italië heb ik helemaal niks dit jaar.