Spanje kiest uit twee liedjes voor Blas Cantó

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Peter schreef:

  Ik hoop weer eens op een mooie Spaanstalige inzending

 2. GerardMartin schreef:

  Een mooi typisch Spaans lied zou een welkome afwisseling zijn.

 3. JanG schreef:

  Hè ja leuk, met een strak toreadoorbroekje aan, flink stampend op de grond met castangetten in de hand “Olé!” roepen, dan haalt ie de finale wel…. oh wacht.

 4. Tippy2 schreef:

  Als het publiek moet kiezen uit twee nummers beloofd dat in de regel niet zoveel goeds

 5. RiaNL schreef:

  Ik hoop op een lied in de stijl van “Cúrame”, het prachtige duet dat hij kort geleden uitbracht met zangeres Nia, de winnares van de laatste editie van Operacion Triunfo.

  Hieronder de link voor het liedje:
  https://www.youtube.com/watch?v=HwoNLvRdwN4&ab_channel=NiaOficialVEVO

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja mooi Ria. Als zoiets zou kunnen… Ik hoop stiekem dat er uit voorzorg geen rampetamp nummer bij de twee genomineerde liedjes zit.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Ik hoop echt op mooi nummer en niet weer op een adhd ren en spring act met z’n allen.

 7. Esmee schreef:

  Hi, Ik heb een vraag. Ik ben op dit forum een poosje niet geweest, dus ik weet niet welke oudgedienden er allemaal nog zijn of niet. Zo vroeg ik me af of iemand van jullie RobbieR hier recent nog hebben zien schrijven.
  Naar mijn vroegere overtuiging waren RobbieR van hier en @Ato van Fok-forum dezelfde persoon. Ik vond hun schrijfstijl hetzelfde, soms waren de berichten daar en hier nagenoeg dezelfde. Een glimlach…..
  Maar nu komt het: ik las vandaag (pas) op Fok-forum dat @Ato vorig jaar op 20 juni is overleden. Mijn condoleances gaan naar alle nabestaanden uit.
  Als @Ato en RobbieR inderdaad dezelfde waren, dan wordt RobbieR hier ook gemist.
  Iemand iets opgevallen?

  • robbert-rotterdam schreef:

   Heb hem hier al lang niet meer gezien. Maar dat zegt op zich nog niets. We hebben net het na-seizoen achter de rug, en dan wordt er altijd minder gepost. Vraag is nu wie hem persoonlijk kent en er meer van weet.

   • Esmee schreef:

    Eén van de mensen van Fok, Greys, heeft hem ontmoet en ze hebben een heel topic aan hem gewijd. Ato heette in werkelijkheid Cor, en er staat een foto van hem. De naam RobbieR heb ik in het artikel niet gezien. Misschien dat ik er haar bij gelegenheid eens naar vraag. (Ik heb daar zelf geen account).

 8. Gerrit schreef:

  Hoop op een mooi lied, en ook dat het tijdens de finale mooi opgevoerd wordt, Want Spanje heeft nogal eens dat het tijdens de finale Hopeloos verknald wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *