Spanje houdt vast aan Blas Cantó in 2021

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Joost schreef:

    De vraag is of alle inzendingen met hetzelfde liedje kunnen aantreden. Anderhalf jaar na dato is een nummer misschien te vaak gestreamd om nog interessant te zijn. Heftig allemaal, gelukkig zijn het maar liedjes en is gezondheid een stuk belangrijker! We blijven het volgen.

  2. Nordman schreef:

    Leuk voor hem! Ik hoop dat we iedereen gewoon terugzien. De artiesten hebben hier ontzettend naar uitgekeken en dan is al het werk voor niets geweest…. Belachelijk hoe Christer zo snel The Mama’s al aan de kant zet, maarja hij zal wel hebben gezien dat het lied niet zo goed werd ontvangen bij de fans en bookies.

  3. Mike schreef:

    Denk veel zelfde artiesten met een nieuw nummer!