Dou12e Points 2021 [37]: Spanje

Dit vind je misschien ook leuk...

51 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Wordt niks.

 2. Bert schreef:

  Volgend jaar zal het songfestival zeker niet in Spanje plaatsvinden.

 3. Inez schreef:

  Knappe zanger maar nee sorry Spanje niet mijn ding

 4. Michael Adam schreef:

  Echt een gemiste kans van Spanje met deze super getalenteerde zanger en dit flut lied.

 5. @lbert schreef:

  Ik vind het een prima inzending !

 6. riccardo schreef:

  Het nummer is niet heel goed maar zijn wat onprettige uitstraling nog veel minder. Een dodelijke combinatie als het over het winnen van stemmen gaat.

  • Wim1970 schreef:

   Mahmoud uit Italië had ook zo’n onprettige uitstraling.

   • riccardo schreef:

    Maar die had wel een goed nummer. Dan kijk je er toch net weer anders naar.

   • Peter schreef:

    Ken nog een Hongaarse inzending/zanger met een zeer onprettige uitstraling

   • Robinson schreef:

    Goed nummer? Één van de kutste nummers ooit

   • Wim1970 schreef:

    Je bedoelt mijn vriendje uit Hongarije die in 2009 meedeed? Dat is een heel sympathieke man, mankeert niks aan. Hij heeft mij zelfs uitgenodigd om bij hem te komen. En hij zal ook weleens bij mij thuis komen.

  • Jellybean schreef:

   Ik zie geen onprettige uitstraling bij deze man. En wat dit aangaat in combinatie met het winnen van stemmen; kijk naar 2008. Rusland wint met Dima Bilan; deze man gedroeg zich uitermate arrogant en waande zich zo ongeveer een halfgod ver verheven boven zijn collega artiesten. Maar goed; je kan het altijd anders zien als ik natuurlijk😉🤗

   • Wim1970 schreef:

    In 2008 was er omkoping in het spel, kan niet anders. Rusland heeft in het verleden nummers gehad die ik liever had zien winnen, dan dit gedrocht.

   • Peter schreef:

    Ach ons complottheoriemannetje is er ook weer

   • Björn Grooten schreef:

    Toen had je alleen televoting en werd Rusland niet gehaat.

 7. Jang schreef:

  Ik vind het best okay

 8. RobOranjeFinland schreef:

  Dit is een lied die ik persoonlijk erg mooi vind. Het raakt mij.

 9. Albert schreef:

  Spanje heeft als 1 van de big 5 een ticket voor de laatste 5 zwak nummer kansloos !!!

  • Wim1970 schreef:

   Engeland, Duitsland, Italië en Nederland zijn de andere. Frankrijk gaat het daarentegen beter doen.

   • ronnie schreef:

    Nederland zal ook bij de laatste 5 eindigen volstrekt kansloos !!!!

  • GerardMartin schreef:

   Samen met Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en wellicht ook nog Italië wat mij betreft….

   • Wim1970 schreef:

    Ik krijg ineens een 2005 deja vu, toen eindigden alle landen van de Big 4 onderaan, inclusief gastland Oekraïne.

 10. dick schreef:

  Spanje doet het de laatste jaren (in mijn beleving terecht) slecht en ook voor deze inzending geloof ik niet in een goed resultaat. Onderste regionen en ze mogen blij zijn direct gekwalificeerd te zijn.

 11. robbert-rotterdam schreef:

  Mijn absolute favoriet dit jaar. En het ideale liedje om te tonen wat je vocaal kan, zonder die eeuwige dansers en danseresjes. De Noord-macedoniė 2019 van 2021!

  • riccardo schreef:

   De link met Noord Macedonië had ik inderdaad ook. Maar bij mij staan ze onderaan mijn lijstje.

 12. Jellybean schreef:

  Best een mooi liedje wat mijn inziens nogal ondergewaardeerd wordt. Echt bijzonder of opvallend is het niet maar dat geldt voor veel liedjes In deze competitie. Deze heeft toch wel een zekere muzikale basiskwaliteit en zou mede daarom niet in de allerlaagste regionen horen te eindigen; dat verdiend Spanje niet vind ik.

 13. Br@m schreef:

  Sympathieke zanger met een mooi lied. Top 10 zit er niet in maar ik hoop dat hij ergens in de middenmoot kan eindigen.
  Tussenstand top 39: 1. Malta; 2. Servië; 3. San Marino; 4. Zwitserland; 6. Cyprus; 7. Noorwegen; 8. Zweden; 9. Griekenland; 10. Ierland; 11. Bulgarije;12. Polen; 13. Noord-Macedonië; 14. Litouwen; 15. Verenigd Koninkrijk; 16. Spanje; 17. Azerbeidzjan; 18. Oostenrijk; 19. Estland; 20. Portugal; 21. Israël; 22. Roemenië; 23. België; 24. Albanië; 25. Moldavië; 26. Slovenië; 27. Denemarken; 29. Rusland; 30. IJsland; 31. Kroatië; 32. Duitsland; 33. Letland; 34. Tsjechië; 35. Finland; 36. Oekraïne; 37. Australië; 38. Georgië; 39. Italië.

  • Peter schreef:

   Lijstenmaker van beroep?

   • Inez schreef:

    Ha misschien wel

   • Br@m schreef:

    Ja en dat met veel plezier!!! Ik heb inmiddels besloten om daar ook de komende jaren mee door te gaan. Dus hoef je niet in angst te zitten dat ik er de brui aan geef.

   • Robinson schreef:

    Waarom zeg je dat elke keer weer Peter?

   • Wim1970 schreef:

    Omdat Peter misschien gelijk heeft? Je kunt het niet vaak genoeg zeggen over die irritante lijstjes. Ik vraag me af of er nog mensen geïnteresseerd zijn in andermans lijstjes.

   • Robinson schreef:

    Hij heeft helemaal niet gelijk, niemand niet trouwens, want de één vindt het leuk en de ander irritant. Ik persoonlijk hou wel van lijstjes en ben er wel in geïnteresseerd, maar als je het niks vind hoef je dat niet keer op keer te vermelden.

   • Wim1970 schreef:

    Niemand niet = iedereen

   • Robinson schreef:

    Klopt Wim, dat niemand niet was inderdaad fout, maar dat zag ik pas nadat ik het plaatste. In elk geval, het ging mij erom dat dit een kwestie is van persoonlijke smaak en wie er dan wel en niet gelijk heeft geldt niet in dat geval.

  • Robinson schreef:

   Hoezo vervelen? Je hoeft die lijstjes toch niet te bekijken? Je kijkt gewoon verder naar de volgende reactie en als je een lijstje zie kijk je daar gewoon overheen. Mensen die het wel leuk vinden bekijken ze wel. Ik lees ook nooit alle reacties bij elk bericht, dus niet zo moeilijk doen over wat iemand plaatst, daar is iedereen vrij in.

 14. Tippy2 schreef:

  Ondergewaardeerd. Ik hou er wel van. Beter dan die kant en klare fastfood brokken uit Malta, Cyprus, San Marino en Azerbeidzjan. Ik hoop voor Spanje op een plek in de top 15.

 15. RiaNL schreef:

  Ik vind ” Voy A Quedarme” een mooi lied en Blas een goede zanger. Ik gun hem succes en een een mooie klassering toe.

 16. Joss schreef:

  Flutlied van een zeer matig getalenteerd zanger ! Vorig jaar bij het inzingen van ‘ love shine a light ‘ voor de vervanguitzending maakte hij de allerslechtste live indruk !

 17. Richard schreef:

  Niet zo boeiend , na een minuut denk ik “Next…” en dat hoge gegil is een copie van Arcade en dat gecopieer wordt ik ook wel een beetje zat zo langzamerhand.
  Ieder jaar lijkt de helft op het winnende lied van het jaar daarvoor.

 18. Marc schreef:

  Ik vind dit eigenlijk wel een fijn nummer! Zal zeker niet winnen maar hoop dat Spanje toch wat punten krijgt. Dit verdiend een hogere notering dan de bookimakers voorspellen.
  Geef die laatste plaats maar aan N.Macedonië dit jaar!

 19. Hans schreef:

  Het lied is goed maar het past helaas niet bij de stem van Blas
  Doodzonde!

 20. MarkusRotterdam schreef:

  Tja geen topnummer maar ik heb wel slechtere gehoord. Nice looks though.

 21. Bandido - Georgia schreef:

  Het is niet onaardig, maar ook onopvallend. De zanger schiet live bovendien nogal eens uit de bocht qua stem. Dat zie ik met deze ballade ook zomaar gebeuren. En dus al met al een geduchte kandidaat voor de 26e plaats.

 22. Björn Grooten schreef:

  Dit gaat bij de laatste 5 eindigen

 23. Remco van den Berg schreef:

  Het is geen slecht liedje en ook geen slechte zanger maar al met al raakt het mij niet. Ik denk ergens bij de laatste 7 landen.

 24. Frits schreef:

  Middelmatige zanger met een vlees nog vis flutlied, bottom 5.

 25. Sake schreef:

  Dit is toch prachtig? Maar wat Spanje ook brengt, op de een of andere manier wil het nooit lukken. Jammer!