Sietse Bakker: “We gaan voor het hoogst haalbare”

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Steve schreef:

  Vier hist op het podium is wel erg veel. Al zullen ze het verdelen. Wat mij betreft waren Edsilia en Chantal meer dan voldoende geweest. Edsilia heeft, zeker de afgelopen jaren, veel ervaring opgedaan.

 2. JanG schreef:

  Sietse verdient een lintje

 3. ~René ~ schreef:

  idem

 4. NilsB schreef:

  En ik maar denken dat de titel slaat op de Nederlandse inzending en ze weer voor de 1e plek willem gaan🤣

 5. bjorn schreef:

  Waarom een presentatie met 4 personen. 1 of 2 is meer dan genoeg. Ik zie het overigens niet gebeuren dat er publiek vanuit het buitenland erbij kan zijn. Het wordt in ieder geval een editie die men niet snel zal gaan vergeten.

 6. dick schreef:

  het is wat het is. Ik ben sowieso blij dat het doorgaat. Het heeft ook wel weer wat dat dat schreeuwerige publiek met al die vlaggen enzo in de zaal er een keer niet bij is, in ieder geval niet zoals de laatste jaren: rust in de tent:-). Ik blijf het nog steeds een dingetje vinden dat de backings op band mogen staan, nog ff en dan wordt het een eurovisie clip festival….

  • robbert-rotterdam schreef:

   Voor deze omstandigheden kan ik het me nog wel voorstellen, maar vrees dat het gepusht door Zweden vanaf volgend jaar vaste prik wordt.

   • Björn Grooten schreef:

    Dan worden de acts nog meer vermaak, want ze kunnen met meer dansers op het podium gaan staan. Dan halen ze de ziel wel uit het festival. Dat er geen live muziek meer is dat is nog te begrijpen, maar laat dan de zang wel live zijn. Als ze willen vernieuwen dan zouden de big5 niet meer automatisch in de finale mogen, gewoon in de halve finale en alleen de winnaar is rechtstreeks geplaatst voor de finale. Dat is eerlijker en zal tot betere inzendingen gaan leiden. Het is haast niet voor te stellen dat het VK één van de best scorende landen is. In de afgelopen 20 jaar zijn ze 2 keer in de top 10 geëindigd.