The Roop mag alsnog naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Janet schreef:

  14x zoveel stemmen als de nummer 2, dat lijkt me redelijk overtuigend.
  Blij met de tweede plek voor Gebrasy!

 2. Gerard schreef:

  Het jaar van de silly walks?

 3. hebbuzz schreef:

  Litouwen kiest voor vrolijkheid en een tekst die aansluit bij de actualiteit nu maar altijd geldig blijft. Chapeau!
  Misschien wel een kansrijker inzending dan hun vorige, al moeten we nog even afwachten waar Dadi Freyr en evt LIttle Big mee op de proppen komen. Ik vind dit wel heel prettig.

  Samen met Frankrijk, Israel en Albanie nog enkel liedjes gekozen die mij wel bekoren kunnen.
  De snippits in Kroatie klonken ook al aardig. Zweden en Noorwegen moeten nog overtuigen.

 4. J. schreef:

  Toffe inzending!

 5. RiaNL schreef:

  Leuk voor The Roop dat ze alsnog naar Rotterdam mogen. Ik vind hun liedje wel leuk. Al had ik persoonlijk net iets meer met het liedje van Gebrassy

 6. Hans schreef:

  Litouwen zou natuurlijk ook gewoon kunnen proberen een goed liedje te sturen. Voor mij blijft dit flut verpakt als hogere kunst, maar daar blijken nogal wat mensen voor te vallen.

  • Inez schreef:

   Flut verpakt sorry hoor dit is keigoed hoor en ook vrolijk wil je soms dat ze gelijk een in Frankrijk zo een flut nummer sturen dat ze Edith piaf nadoen

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik weet wel wat je bedoelt. Persoonlijk vind ik dit wel grappig, maar hoop niet dat dit wint. Het stelt niet zo veel voor en hoop echt op iets werkelijk goeds als winnaar.

 7. Bjorn schreef:

  Dat The Roop zou winnen daar was ik al 100% zeker van. Ze gaan het in Rotterdam erg goed doen. Het is nu nog te vroeg om te zeggen of ze gaan winnen aangezien er heel weinig inzendingen bekend zijn. Maar nu al staan ze met stip op 1. De IJslandse inzending heb ik al gehoord. Vorig jaar waren ze een hype met name door de act. Dus de verwachtingen zijn hoog. Ik ben ervan overtuigd dat de hype over is en het nummer boeit totaal niet. Gevalletje eendagsvlieg. De andere grote kanshebber uit Rusland wordt afwachten maar die gaan vast niet zo teleurstellen als IJsland dit jaar. Zij zijn echt populair met miljoenen views op YouTube bij diverse nummers van de groep. De eerste ronde van Melodifestivalen was gewoon slecht. Alle 7 nummers.

  • Peter schreef:

   Waar heb je de IJslandse inzending gehoord? Nergens te vinden en blijkbaar nog niet bekend ook.

 8. René schreef:

  Met ruime afstand het beste nummer van de avond, maar als ik het vergelijk met ‘on fire’ (geniaal!), vind ik dit nummer maar zeer, zeer matig. Nu aantal keer gehoord en elke keer vind ik het minder interessant.

 9. GerardMartin schreef:

  Ik vind alles best dit jaar….

  • Wim1970 schreef:

   Ik ook, zal mij een zorg zijn. Net zoals het mij een zorg zal zijn welke partij volgende maand de verkiezingen gaat winnen.

   • Jang schreef:

    Ik hoop dat the Roop en Geert gaan winnen, en hoop doet leven, maar meer ook niet

   • Peter schreef:

    Het is maar te hopen dat je ingesneeuwd bent nu en dit blijft tot eind mei. Tjee wat een zuurheid.

  • Henk schreef:

   Daar ben je hier niet voor! ;)
   Zo kennen we je niet! ;)

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Het is ok, maar als ik verder kijk dan de act vind ik het te repetitief om me 3 minuten te kunnen boeien. Leuk om in de Euroclub met driehonderd man het dansje te doen en wellicht een hoop lol te hebben, maar als winnaar van het ESF? Ik hoop het niet en verwacht het al helemaal niet.

 11. Jang schreef:

  Ik ben blij voor the Roop

 12. Paysbart schreef:

  Leuke inzending. Persoonlijk vind ik het beter dan “On fire”’. Ook wel een kanshebber. Top 10 zit er zeker in.

 13. Tippy2 schreef:

  Leuke inzending, wel hel erg repetitief. Top 10 moet zeker lukken.

 14. riccardo schreef:

  Tof nummer, charismatische zanger. Een televote magneet. De gele pakjes en het tik tok dansje, mwah. De wenkbrauw en de vingers zou ik er zeker inhouden. Comfortabel naar een goede uitslag lijkt me zeker.

 15. Toine schreef:

  Ik vind dit GEWELDIG !!!!

 16. Br@m schreef:

  Ben hier niet echt wild van maar slecht is het ook niet. Dit gaat zeker in de top 10 eindigen maar winnen hoeft voor mij niet.

 17. Bandido - Georgia schreef:

  Uitstekende keuze en ook de enige juiste volgens mij. Ik vind dit trouwens misschien wel een beter nummer dan vorig jaar en ook toegankelijker voor een groter publiek. Goed ook dat ze niet per definitie opnieuw een ticket kregen, maar er toch nog iets voor moesten doen. Het resultaat is er dan ook naar en Litouwen zet opnieuw hoog in om mee te doen om de prijzen, super!

 18. marga schreef:

  hun nummer van vorig jaar vond ik veel leuker,vind dit niet bijzonder.

 19. dick schreef:

  Grappig om te lezen dat de meningen zo verschillen en dan met name over het wel of niet beter zijn dan On Fire van vorig jaar. Ik vind dit nummer veel lekkerder dan de vorige poging en met die strakke act gaan ze zeker opvallen, zou zo maar heel ver kunnen komen.

 20. Placide schreef:

  Het nummer van verleden jaar was veel leuker en sterker dan dit, hoewel dit ook niet echt slecht is. Zal zonder enige twijfel opvallen.

 21. Stephan Dijk schreef:

  Is natuurlijk geen lied, maar een gimmick. Slap aftreksel van vorig jaar, en dat was ook al overgewaardeerd.