Dou12e Points 2021 [1]: Litouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Peter schreef:

  Goede inzending, top 10

 2. Max Mark schreef:

  Jazeker! Gaat fluitend naar finale.
  Sterke inzending. Gaaf dat dit opent.

 3. René schreef:

  Uiteraard finale en denk ook zeker wel top 10. Maar doet denk ik niet mee voor de winst. Ik mis het heel bijzondere van het nummer van vorig jaar (die deed denk ik wél mee voor de winst)

  • Wim1970 schreef:

   Mee eens, vorig jaar had LT een winnaar in handen, dit jaar helaas niet.

 4. Bandido - Georgia schreef:

  Mooie opening van deze semi, we zitten er meteen lekker in. Finale lijkt me een zekerheidje. Sowieso een super lekker nummer, en wat mij betreft de grote outsider voor de overwinning. Ook ligt het toch wat makkelijker in het gehoor dan het (ook al goede) nummer van vorig jaar. Ik heb het idee dat dit zo’n jaar is waar de bookmakers er naast zouden kunnen zitten, en niet Zwitserland of Malta gaan winnen. En dan kan de reis zomaar naar Vilnius gaan in 2022.

 5. RiaNL schreef:

  Leuke inzending van Litouwen en een goede opening. Vorig jaar vond ik hun liedje al leuk. Ik wens ze veel succes.

 6. Dirk Marko schreef:

  Ja lekker nummer om mee te beginnen. Zou zo maar eens kunnen verassen.

 7. Br@m schreef:

  Ik verwacht zeker een finaleplaats voor The Roop en daar zou het best eens in de top 5 kunnen eindigen. Persoonlijk vind ik Discoteque een veel beter nummer dan dat van vorig jaar.

 8. Robin schreef:

  Absolute winnaar wat mij betreft.

 9. Sake schreef:

  Ja, gewaagd en zeer leuk. Finale, en een hele hoge eindklassering. Vilnius 2022???

 10. Toine schreef:

  Superrrrr gaaf nummer! Moet in de top 5 kunnen eindigen in de finale!

 11. GerardMartin schreef:

  Reuze aardig.

 12. Paysbart schreef:

  Goed begin van deze editie. Ik vind persoonlijk dit lied veel leuker dan hun lied van vorig jaar. Gaat zeker meestrijden voor de winst. Zou leuk zijn als ze winnen want de “ LEE TOUWERS’ behoren eigenlijk ook in Ahoy te winnen :-) )

 13. riccardo schreef:

  Stoer nummertje wel. Lekkere opener. Finale zeker. Het is voor mij echt de zanger die de kar trekt. Luistert lekkerder weg dan dat ik de act vind om te bekijken.

 14. Björn Grooten schreef:

  Een vrolijke inzending die de finale haalt, maar niet bij de eerste vijf gaat eindigen. Een plaats tussen de 6 & 10 lijkt mij het hoogst haalbare.

 15. Jellybean schreef:

  Eigenzinnig, hip lied van Litouwen wat ik wel kan waarderen ondanks dat ik er zelf niet zoveel mee heb. Finaleplaats gegarandeerd en wellicht een mooie plek in de top 12.

 16. Hans P. schreef:

  Het zal wel aan mij liggen maar ik hoor het niet.
  Is oké hoor en zal de finale wel halen in een semi met 16 landen. Maar geen mededinger voor de winst en zelfs top 10 vraag ik me af…

 17. MarkusRotterdam schreef:

  Geen onaardig nummer maar iets irriteert me. Wat weet ik niet precies, misschien is het de performance, de beweginkjes, de kleding….Succes Litouwen maar ik zal niet gaan bellen voor jullie

 18. J. schreef:

  Ik vond dit meteen al een lekker nummer en ga het steeds beter vinden, komt absoluut in mijn top 10 terecht

 19. Inez schreef:

  Zalig nummer hier hou ik van

 20. Michael Adam schreef:

  Litouwen gaat hoog scoren! Ik weet niet wat hun hoogste notering ooit is, maar ik geloof niet al te hoog, dus dit kan er makkelijk overheen. Denkend aan mijn allereerste reactie toen ik dit nummer hoorde, denk ik dat we de kracht van dit nummer onderschatten. Het is super catchy en blijft natuurlijk ontzettend hangen. Ook hebben ze inmiddels wel weten dat hun live performances als een huis overeind blijven staan. Ik denk dat dit zou KUNNEN winnen……! Succes Litouwen!

 21. dick schreef:

  Lekkere inzending, dit nummer is beter dan dat van vorig jaar. Life blijft het ook overeind als ik de YouTube beelden mag geloven. Gaat meedoen in bovenste regionen.

 22. Esmee schreef:

  Zo. Per vandaag heb ik eindelijk tijd om de Douze Points te gaan doornemen!

  Litouwen geef ik nul punten.