Arcade eerste songfestivalhit in USA sinds 1996

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Björn Grooten schreef:

  Dit is echt iets unieks, erg leuk voor Duncan!

 2. ××× schreef:

  Gefeliciteerd Duncan, opnieuw een geweldige prestatie!!!

  Ook even wat anders:
  Volgens Sietze Bakker is het op dit moment onzeker of de Australische delegatie naar Rotterdam kan komen. Dat heeft o.a. te maken met de terugreis, omdat het land ook Australiers niet zomaar in het eigen land binnenlaat.
  Hoe zit het dan met hun vrouwenelftal dat mirgen, 13 april een oefenwedstrijd tegen Nederland speelt in Nijmegen?

  • Edwin van Gorp schreef:

   In Australië geldt een uitzonderingswet en het damesvoetbalelftal heeft op basis van de daarin genoemde criteria toestemming gekregen om het land te verlaten. De Eurovisiedelegatie is nog niet getoetst tegen die criteria maar het is dus aan de Australische overheid of ze de ESF-delegatie die tostemming al dan niet gaan verlenen. Daar zit de onzekerheid, is gewoon nog even afwachten.

   Indien de toestemming verleend wordt, dan moeten de Australiërs bij terugkeer twee weken in quarantaine in een hotel, op “eigen” kosten, dus het is ook nog aan de Australische omroep of ze dat willen betalen. Dat is een tweede onzekerheid die er nog aan kleeft.

   Ik zie het wel goedkomen maar zeker is het dus nog niet.

 3. johan schreef:

  en de zangeres van Australie heeft vorige maand zelf laten weten 1OO % zeker aanwezig te zijn in Rotterdam
  1 van de weinige landen waar weinig coronavirus is .
  Hoop toch dat ze kan afreizen.

 4. Dirk Marko schreef:

  Heel gaaf.

 5. Nordman schreef:

  Fantastisch en trots dat het een Nederlandse inzending is! Gefeliciteerd Duncan!

 6. Bandido - Georgia schreef:

  Ik woon in Amerika, en heb het nog nergens gehoord. Maar wel leuk natuurlijk, en hopelijk lukt het hem om het momentum vast te houden. Wel jammer dat het juist nu net zo moeilijk is om hier naartoe te komen.

 7. Jang schreef:

  Die kan ie mooi in z’n zak steken. Neemt niemand henm meer af.