Artiesten coveren Nederlandse inzendingen

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Br@m schreef:

  Zowel De eerste keer als Hemel en aarde klinken niet verkeerd al blijf ik de originele versies mooier vinden. Wacht nog even wat andere nummers af op deze CD; klinken die ook goed dan is de kans groot dat ik ‘m aanschaf.
  Overgens is in België begin april de 2CD Eurovisie Hits verschenen; vandaag was de release van de officiële 2CD met alle 39 bijdrages van dit jaar en volgende week vrijdag verschijnt de 3CD Top 40 Hitdossier – songfestival.

 2. Roel schreef:

  Wel grappig, maar ben nog niet overtuigd…
  De Eerste Keer heeft weinig spontaniteit behouden en de tekst is nogal oubollig voor deze jonge zangers.
  Hemel En Aarde valt qua tekst ook door de mand in deze sjieke slow motion versie.

 3. Jang schreef:

  Waarom zo’n afgrijselijk hoesje? Verder wel een leuk initiatief

 4. @lbert schreef:

  heb hem besteld ligt Vrijdag in de bus ben benieuwd !!

  • Br@m schreef:

   Ik heb ‘m gisteren ook besteld ;-) Even een tip, bestel nooit geen CD’s bij bol.com; ze zijn duur en de verpakking is byzonder slecht. Meestal dun karton met als gevolg gehavende CD’s in de brievenbus. Ik bestel altijd bij CDhal.nl. Daar kost deze CD 10,95 euro (bij bol 13,99 euro) en ze verpakken heel zorgvuldig in dik karton.

   • HJ schreef:

    Paul Sinha heeft weer flink wat autotune nodig. Sinds we hem zagen in Tbe Passion weet iedereen dat hij niet kan zingen. If was het tijdens Koningsdag… Nou ja, dat dus.

   • @lbert schreef:

    Ik betel regelmatig bij bol ook cd’s en heb nog nooit problemen met de verpakking gehad, altijd goed aangekomen, de prijs is een ander verhaal.

 5. Pietje schreef:

  Applaus voor Lisa Lois :) Laat de compositie heel goed tot z’n recht komen. Net zo goed of misschien wel beter dan de uptempo versie wat mij betreft. Die de eerste keer cover vind ik niks

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ja, heel goed gedaan door Lisa Lois. Erg mooie versie. Sowieso altijd heel leuk om te horen wat er gebeurt als een nummer een nieuw jasje krijgt.